Services
Registrera dig
Logga in

Köp MLBB-konton - Mobile Legends Trading

iGitems har ett stort utbud av Mobile Legends-konton som du kan få tag på! Oavsett om du behöver ett episkt, högklassigt Glory-konto för att dominera och visa upp dig eller ett prisvärt konto för att komma igång, så har vi allt du behöver.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Varför köpa ett Mobile Legends-konto?

Om du letar efter ett Mobile Legends Bang bang konto så behöver du inte leta längre. Det finns många olika konton till salu med erbjudanden som låter spelare spela spelet på olika kunskapsnivåer.>

Att köpa ett konto kan också innehålla funktioner som inte finns på andra ställen, som att låsa upp alla hjältar/skins som finns tillgängliga direkt eller att uppnå maxrank.

Är det säkert att köpa ett MLBB-konto?

Att köpa ett konto kan vara en ganska skrämmande process om den inte görs på rätt sätt, även om du är en veteran i spelet. Med så många felinformerade människor där ute är det svårt att hålla sig uppdaterad om den felaktiga informationen och lögnerna om ML-konton.

Troligtvis har vår kundservice på igitems alltid kommit i första hand, vilket innebär att när nykomlingar blir nervösa har de någon som förstår exakt vad de går igenom - för tro oss, ingen vet hur speciella dessa konton är.

iGitems är en webbplats som specialiserar sig på Mobile Legends-konton. Vi är den bästa platsen för människor som vill köpa eller sälja sina gamla konton.

Mobile Legends har varit populärt ett tag, så naturligtvis föredrar många spelare att köpa direkt från betrodda säljare än att riskera att förlora sina surt förvärvade pengar till bedrägerier, som konton som erbjuds till magra priser av vissa andra webbplatser.

Hur man köper ett Mobile Legends-konto

Att köpa ett Mobile Legends-konto på iGitems är enkelt. Det är bara att öppna vår omfattande lista över tillgängliga konton och göra ditt val därifrån. När du väl har bestämt dig för ett som passar dina behov är allt som återstår att göra att registrera/logga in för omedelbar tillgång. Med bara ett par minuters väntetid efter avslutat köp kommer du att få ditt härliga nya Mobile Legends-konto.

Nu kan du kontrollera kontot för att se till att det uppfyller dina kriterier. Som en extra säkerhetsåtgärd rekommenderar vi att köparen, innan han/hon ändrar några av dess uppgifter, till exempel namn och e-postadress, också avlänkar alla profiler.

Om du stöter på några problem, kontakta säljaren först för att se om de kan hjälpa dig med överföringen av ditt ML-konto. Om så är fallet, och när saker och ting har ställts in ordentligt, är det dags för lite feedback till våra säljare, det är frivilligt, men varje liten bit hjälper säljare att trivas i dagens konkurrensutsatta miljö.

Vad är MLBB?

Mobile Legends: Bang Bang är ett MOBA-mobilspel (multiplayer online battle arena) som utvecklas och publiceras av Shanghai Moonton Technology. De två motsatta lagen kämpar för att nå fiendens bas samtidigt som de försvarar sin egen för att kontrollera "banor", som förbinder baser genom tre olika vägar som kallas övre, mellersta och nedre banor.

Moba-spel har blivit allt populärare i Sydostasien, och detta är ett kommande medaljspel vid spelen 2019 som hålls i Jakarta, Indonesien! Det har också blivit vanligt utanför den regionen, till exempel i Korea, där det kommer att sändas live på TVN.

I det här spelet är er uppgift att samarbeta och förstöra motståndarna genom att följa deras bas genom tre banor in i ett motsatt lags område, samtidigt som ni slåss mot vanliga hantlangare som dyker upp då och då för att bekämpa dem på vägen. På varje sida finns det olika roller, hjältar av typen skarpskytt/bågskytt för att skjuta fiender på avstånd; lönnmördare som förlitar sig på snabba attacker och magiker som inte bara kan kasta kraftfulla trollformler utan också har tillgång till färdigheter.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?