Services
Registrera dig
Logga in

Köp och sälj MapleStory-artiklar - Marknadsplats för MapleStory-artiklar

Oavsett vilken Maplestory-artikel du letar efter har vi på igitems den! Glöm att odla medan vi gör det enkelt. Filtrera helt enkelt efter exakt det föremål du letar efter, eller kontakta oss för något specifikt. Vi är här för att hjälpa dig!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

MapleStory Item Trading

Det är enkelt att få MapleStory-artiklar på vår marknadsplats! Skriv bara in vad du behöver, filtrera efter preferenser och betala för det med något av våra betalningsalternativ.

Spara tid, pengar och maximera säkerheten genom att köpa direkt från våra professionella MapleStory-säljare. Glöm att springa otaliga dungeons och gör bra affärer på vår lättanvända interaktiva marknadsplats.

Men jag vet vad du tänker. Hur är det med föremål som inte kan bytas? Det har vi ordnat för dig. När det gäller föremål som inte kan bytas hjälper vår vänliga säljare din karaktär att springa igenom en viss dungeon eller ett visst uppdrag tills du har fått ditt föremål!

Alternativt kan några av våra säljare också spela på ditt konto för att skaffa dig ditt önskade föremål.

Är det säkert att köpa MapleStory-artiklar?

Detta är en vanlig fråga bland både nya och erfarna spelare. Även om det finns flera ställen där du kan få tag på några sällsynta MapleStory-objekt (allt från vapen, rustningar eller andra olika tillbehör) är det inte alla dessa ställen som är garanterat säkra.

Till exempel har några av de mer ökända sajterna rapporterats vara opålitliga under en längre tid nu; när du köper ett "ovanligt" vapen för 20 dollar kan du sluta med skräp istället!

Troligtvis finns det ett annat sätt, med igitems har vi utvecklat en marknadsplats som skyddar både köpare och säljare!

Transaktioner med andra spelare via vår marknadsplats är säkra och trygga. Tack vare vår nöjdhetsgaranti kan du vara säker på att alla erbjudanden om MapleStory Items är äkta samt att varan har levererats innan betalningen till säljaren sker.

Så oavsett om du letar efter ett sällsynt föremål eller ett som bara är till för att komma igång, garanterar vår plattform att du kommer att ha en säker, enkel och rolig tid att göra det! Om du har några frågor, bekymmer, tveka inte att kontakta oss. Du kan nå oss via vårt kundsupportsystem som är tillgängligt dygnet runt, samt traditionella kontaktmetoder som e-post.

Är det värt att köpa MapleStory-artiklar?

Att köpa föremål till MapleStory 2 sparar inte bara mycket tid, du slipper också frustrationen av att spendera timmar med att leta efter ditt favoritvapen eller din favoritrustning, bara för att upptäcka att någon annan fick det först!

Även om dessa fördelar kan tyckas vara små i jämförelse med MMORPG:s längd och detaljrikedom gör det bara livet enklare att köpa saker online.

Hur man får MapleStory Items

Det finns en mängd olika föremål i MapleStory, vart och ett med sin egen unika fördel. Vissa kan endast erhållas genom att köpa dem från butiken med riktig valuta, medan andra kan kräva vissa nivåintervall innan de dyker upp som dropp på monster som bossar och elitvarianter.

Ett av de mest populära sätten att få sällsynta vapen är genom fängelsehålor, även kallade "Fields" i spelet, som är områden på kartan utanför städer där spelare kan hitta monster att slåss mot. När du befinner dig i en stad eller i en säker zon kommer alla monster som normalt skulle dyka upp runt din plats inte att dyka upp.

Hur tar jag mig till en fängelsehåla? När du har nått nivå 10 går du till någon av de fyra större städerna och går in genom en av de två portaler som finns i närheten.

Det finns olika fängelsehålor för de tre yrkesklasserna: Warrior, Magician och Archer. Portalerna tar dig till en fängelsehåla som motsvarar din karaktärs yrkesklass (så om du är en bågskytt kan du gå genom en av de två portalerna nära Perion för att komma till fängelsehålan "Archer" eller "Bowman"). När du väl har kommit in, gå ut genom någon portal igen, och du kommer att befinna dig i en annan del av samma karta men som en annan karaktärsklass. Varje karaktär har sin egen unika startplats, så varje fängelsehåla är i huvudsak en stor karta som består av många mindre kartor som är sammanlänkade med portaler.

Vilken nivå ska jag vara på? Dungeonerna är indelade i många olika nivåer för spelare på alla erfarenhetsnivåer. Det finns inget krav på minsta spelnivå för att komma in i en dungeon, så spelare under nivå 10 kan gå in i vilken dungeon som helst. Det gör det lätt att få tag på föremål eftersom spelare med högre nivå kan klara vissa av dessa dungeons med lätthet.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?