Services
Registrera dig
Logga in

Lost Ark-artiklar till salu - Lost Ark Marketplace

Vi har alla Lost Ark-artiklar du behöver! Vi gör det enkelt för dig, från drömutrustning till fina mounts. Filtrera genom vår katalog eller kontakta oss om du har något specifikt i åtanke; vi finns här för dig varje steg på vägen.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Lost Ark

Lost Ark är ett spel som kommer att få dig på tårna. Med flera klasser, ett innovativt kombosystem och några av de mest spännande striderna som man sett i något MMO är det inte konstigt att denna titel skapade en hel del uppståndelse i Korea och västvärlden! Och om alla dessa funktioner inte var tillräckliga väntar evenemang i en öppen värld runt varje hörn där spelarna måste kämpa sida vid sida för att besegra bossar.

I Lost Ark befinner du dig på en episk resa för att rädda världen. Du kan utforska en stor karta fylld med kaosportar som tillåter passage mellan olika områden eller äventyr genom dem på jakt efter skatter.

Det finns gott om klasser tillgängliga. De som föredrar att slåss på nära håll kommer att bli glada över assassiner som Shadowhunter, medan magiker gör sin närvaro känd som Bard och Sorceress för att kasta dödliga trollformler mot onda krafter, läka de sårade eller stödja allierade. Varje klass har något speciellt, så se hur långt dina färdigheter tar dig i spännande strider.

Lost Ark har en omfattande lista med funktioner som gör att det känns som om det inte finns någon gräns för vad du kan göra i den här världen. Från fiske och hantverk hela vägen ner till att dricka och spela kortspel med vänner. Det verkar som om allt kan dyka upp när som helst!

Det går dessutom att anpassa sina combos vilket ger spelet ett enormt värde. Spelets strider blir mer engagerande med tillägget av ett tripod-system som gör det möjligt att anpassa dem. Du kan till exempel välja mellan fyra olika element och använda dem på olika sätt för att påverka din motståndare.

Guardian Raids är en utmanande och spännande upplevelse som kräver lagarbete för att få ner varelsen. Du måste också vara medveten om din omgivning med föremål som kan användas i strid. Förutom Raids ger även cinematiska dungeons ett extra lager av spänning genom ambitiösa kameravinklar blandat med en känsla av brådska, vilket gör dessa stunder ännu mer minnesvärda än i andra MMO:s.

Spelet är designat mer kring PvE-aktiviteter, men det rymmer även PvP-älskare. Det finns Colosseum PvP-strider för dem som vill ha en seriös tävling.

Vad är bättre än ett spel som går över dina förväntningar på MMORPGs? Lost Ark är ett spel med vacker grafik och utmanande spelupplägg. Spelet erbjuder en unik upplevelse med sin fantastiska grafik, uppslukande landskap och smidiga spelupplevelse. Men hur tar du dig igenom det utan några föremål?

Om det här låter som något för dig kan du köpa fantastiska redskap och mounts för Lost Ark från vår lista över välrenommerade säljare på igitems. Spelare kommer inte att ångra sig när de gör sitt köp eftersom köp av rätt utrustning kommer att hjälpa dem att lyckas i spelet mycket snabbare.

Troligtvis finns det iGitems för dem som behöver lite hjälp på sin resa. Du kan vara säker på att vi erbjuder de lägsta priserna och den bästa kvaliteten på allt som rör Lost Ark. Du behöver inte oroa dig för att fastna i utvecklingen eftersom vi har allting täckt här, inklusive alla typer av föremål som du någonsin kommer att behöva i Lost Ark.

Hur man utrustar sig i Lost Ark

Utnyttjande av utrustning i Lost Ark handlar om att avancera genom olika utrustningsstadier. Grunderna för karaktärstillväxt i det här spelet innebär att återvinna gamla föremål för uppgraderingar, vilket hjälper dig att komma närmare nya höjder eller kvaliteter på din utrustning.

Grunderna för utrustningsprogressionen i Lost Ark är lätta att förstå. Vare sig de vill eller inte måste spelarna utveckla sin karaktärs utrustning även om de gamla inte längre används efter bara en kort tidsperiod. Utrustningsprogression handlar om att upprepade gånger återvinna gamla föremål så att nyare och mer högkvalitativa delar kan skapas av dem genom att göra uppgraderingar som gör dig mer robust än tidigare.

Typerna av redskap i det här spelet är relativt enkla. När man börjar som en ny karaktär i Lost Ark börjar en spelare med den lägsta nivån av dessa redskap kallas Low-tier och kan anses vara tillräckligt bra som startpunkt för de flesta. Sedan har vi en Rare tier som ger något bättre statistik, men inte massor av bonusar eller buffs som Epic-utrustningar gör. Sedan finns det Epic tier-besittningar som ger ganska fina buffs och hållbarhet som gör dem värda att slåss om. Slutligen kommer vi till Legendary-nivån - den bästa i spelet och det som är allas slutmål.

Gods på den legendariska nivån är svårfångade och kostsamma. Turen är inte alltid till din fördel när du jagar de mest värdefulla utrustningarna. Chanserna att få ett perfekt föremål är små, men belöningarna kan vara värda det. Vissa spelare tillbringar evigheter med att försöka hitta den där svårfångade utrustningen med hög statistik. Om du har tur, så gör det då! Om du inte är en av de få lyckligaste spelarna, oroa dig inte - att köpa från iGitems kan vara ett bättre alternativ.

Varför spelare köper föremål från Lost Ark

The Lost Ark är ett spel som först släpptes i öst innan det tog sig till de västerländska marknaderna. Det betyder att många spelare vet vad de ger sig in på och kan planera sin framtid därefter eftersom det inte finns någon spänning eftersom du kanske har sett några bilder eller hört om hur saker och ting fungerar från andra.

Vikten av att skaffa den bästa utrustningen i ett spel kan ses när spelarna vet vad de kommer att möta innan de spelar. Det var inget problem för dem som hade sett Lost Ark först och främst, eftersom det innehöll djupa nivåer med formidabla fiender som krävde unik taktik om man ville ha någon chans till seger.

Det betyder att spelare som spelar västerländska versioner av detta MMORPG hade en fördel eftersom de visste vilket innehåll som skulle vara tillgängligt, vilket visar att det är avgörande att skaffa den bästa utrustningen om man vill ha ett övertag över andra spelare.

Med så många olika föremål att välja mellan är det viktigt att du skaffar det som fungerar för din karaktär om du vill få en fördel gentemot andra. Att skaffa de bästa Lost Ark-artiklarna från en online-marknadsplats som iGitems är en självklarhet eftersom vi har allt till bra priser!

Alla klasser i Lost Ark har sin egen unika uppsättning färdigheter och förmågor som är anpassade för att passa vilken spelstil du föredrar. Det finns inget fel svar, vare sig det handlar om att bli en offensiv kraftpaket eller att ta hand om ditt lag.

Spelet erbjuder fem klassalternativ vid lanseringen, men bli inte besviken än eftersom spelarna snabbt kommer att låsa upp ytterligare klasser, vilket möjliggör ännu fler strategiska val om vad som passar bäst i en given situation.

Begynnandet av en ny resa är alltid spännande, och den här gången är det ännu mer speciellt eftersom spelarna kommer att kunna kliva in i världen med sina nya favoritklasser på nivå 10. Spelet erbjuder en mängd olika utrustning och redskap som kan köpas när spelaren når nivå 10.

Det finns olika typer för varje klass, så spelarna har begränsade alternativ när de väljer hur de ska bygga sin karaktärs utrustning i de tidiga stadierna. Fler möjligheter kommer med tiden, och rustningar i högre nivåer finns tillgängliga senare om det behövs eller om man vill ha dem på alla sätt och vis!

Valet är ditt i Lost Ark, men glöm inte att din huvudklass är oåterkallelig och inte kan ändras senare. Ta ett klokt beslut, annars kan du komma att ångra dig.

Valutorna i Lost Ark fungerar på följande sätt: Silver för att köpa föremål från vanliga NPC:er och guld för att handla med andra spelare. Mokoko Seeds kan bytas ut hos specifika handlare som endast accepterar dem. Präster och samlare tar endast Lupeon Seals i utbyte mot vissa varor du önskar. Och det finns mer - kristaller används för Cash Shops.

Då alla valutor har sina unika användningsområden kan ingen av dem helt och hållet ersätta en annan. Att samla in dem alla kan vara tidskrävande, och det är här som spelarna överväger att köpa föremål direkt från en betrodd marknadsplats.

Vissa spelare kan tycka att det är acceptabelt att samla alla sorters valutor i det tidiga spelet, men det är mycket troligt att det tröttar ut dig i slutspelet, där spelet innehåller många olika saker att göra efter att ha nått maxnivå 50. Det finns ett alternativ för spelare som har nått den här punkten i sin resa eller är precis redo för det - gå med i raider och utforska fängelsehålor med vänner samtidigt som du tar alla typer av samlarobjekt på din väg!

Att förbereda din utrustning innan du ger dig in i en dungeon eller ett raid kan vara tråkigt, men det är viktigt om du vill göra bra ifrån dig. Du behöver inte odla eller köpa specifika föremål från NPC:er om du vill ha bästa möjliga utrustning i Lost Ark. Vissa spelare väljer att köpa all sin nödvändiga utrustning på tredjepartsmarknadsplatser som iGitems, vilket sparar både tid och pengar.

Varför köpa Lost Ark-artiklar från oss

När det gäller att köpa Lost Ark-artiklar vill du försäkra dig om att du får bästa möjliga erbjudande. Det är därför det är vettigt att köpa från oss. Här är bara några av anledningarna till varför du bör köpa från oss:

Vi erbjuder de bästa priserna - Vi vet att gamers alltid letar efter bästa möjliga erbjudanden, och det är därför vi erbjuder de lägsta priserna. Du kan vara säker på att du inte hittar ett bättre pris någon annanstans.

Vi har ett enormt urval av Lost Ark-artiklar - Vi har ett enormt urval av utrustning, vapen och mounts tillgängliga, så att du kan hitta exakt det du behöver. Oavsett om du behöver ett föremål på nybörjarnivå eller den bästa av de bästa utrustningarna har vi något för alla.

Vi har en säker webbplats - Vi förstår att du inte vill ha att göra med skumma webbplatser som potentiellt kan sätta din personliga information i fara. Det är därför vi erbjuder en 100 % säker och trygg webbplats. Det betyder att du aldrig behöver oroa dig för att bli lurad.

Vi erbjuder bra kundservice - Att köpa från oss betyder inte att du inte får någon kundservice. Vi går utöver vad alla andra har att erbjuda, vilket är anledningen till att fler väljer oss. Vi ser till att våra kunder är nöjda med sin upplevelse varje steg på vägen.

Söker du sälja föremål från Lost Ark

Pro Lost Ark-spelare, iGitems är det ultimata sättet att förvandla dina digitala skatter till riktiga pengar. Sälj en legendarisk utrustning eller ett sällsynt mount och få betalt snabbt och säkert via vår marknadsplats. Vi listar dina verifierade Lost Ark-artiklar till försäljning med det pris du själv fastställt. Om du har några frågor kan du kontakta oss via 24/7 livechatsupport, e-post eller Discord. Vill du tjäna lite pengar på ett enkelt och roligt sätt? Handla nu!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?