Services
Registrera dig
Logga in

Lost Ark-konton till salu - handel med Lost Ark-konton

Skaffa de bästa Lost Ark-kontona, komplett med högsta nivå och topputrustning till ett bra pris! Är du sugen på en specifik klass? Ett konto med legendariska vapen eller sällsynta mounts? Vad du än letar efter har vår support dygnet runt och vår snabba leverans täckt dig. Hoppa direkt in i raider och slutspelsinnehåll nu!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Vad är Lost Ark

Lost Ark är ett MMORPG (massively multiplayer online role-playing game) som utvecklats gemensamt av Smilegate och Tripod Studio för PC-plattformen. Det släpptes i Sydkorea i december 2019. Spelet har mottagits väl av både kritiker och spelare, och många har berömt dess grafik, spelupplägg och berättelse.

Lost Ark utspelar sig i en fantasivärld där spelarna tar kontroll över en huvudperson som ger sig ut på äventyr och bekämpar monster. Spelet liknar andra actionrollspel som Diablo och Path of Exile, men Lost Ark har också några unika egenskaper som skiljer det från andra spel i genren. Dessa inkluderar dess storskaliga öppna världsmiljö, fokus på spelarens valmöjligheter och anpassning samt stridssystemet i realtid. Lost Ark är ett av de mest efterlängtade videospelen för 2022 och kommer garanterat att bli en succé för spelare i alla åldrar.

Spelet spelas från ett tredjepersonsperspektiv med en innovativ och aggressiv kameravinkel och har hack and slash-spel. Lost Ark innehåller också element från rollspel, som karaktärsanpassning och loot.

Spelet utspelar sig i en värld av svärd och trolldom, där spelarna tar på sig rollen som äventyrare som kämpar mot onda krafter. Den öppna sandlådemiljön gör att spelarna kan utforska spelvärlden och slutföra uppdrag för att föra berättelsen framåt. Spelarna kan också delta i strider mot monster och andra spelare eller slå sig samman med andra för att besegra inkräktare i evenemang i den öppna världen. Karaktärsskapande ger möjlighet till ett brett utbud av anpassningar, inklusive kön, utseende, klass och ras.

Spelet har dragit till sig jämförelser med Diablo III och World of Warcraft på grund av sin liknande miljö och spelmekanik. Lost Ark är dock unikt i sin egen rätt, med fokus på grafik, utforskning och upptäckter. Spelet har beskrivits som en "levande värld", där miljön förändras med tiden och spelarna kan möta olika händelser beroende på vad de gör.

Spelets framgång kommer sannolikt att bero på dess förmåga att locka till sig en västerländsk publik, som är mer van vid spel som World of Warcraft. Lost Ark har dock redan blivit en stor succé tack vare den spännande miljön, det spännande stridssystemet och det rika innehållet.

Videospelet Lost Ark har laddats ner miljontals gånger och har en mycket aktiv spelarbas för närvarande i både öst och väst. Spelet uppdateras ofta med nytt innehåll, vilket gör att spelarna kommer tillbaka för mer. Lost Ark är verkligen ett fenomen i spelvärlden.

Varför köper spelare Lost Ark-konton

Det grind-baserade systemet för leveling och utveckling av utrustning i Lost Ark är något som får många att tappa hakan. Medan vissa kanske inte har något emot repetitiva uppgifter, finner andra att de får ont om tid att utföra alla dessa nödvändiga aktiviteter eftersom de har andra prioriteringar eller inte vill göra det mer än nödvändigt. Det finns alltid ett alternativ för båda orsakerna - att köpa ditt konto från en tredjepartsmarknadsplats som igitems så att du kan gå direkt in i slutspelet för bästa möjliga spelupplevelse.

Vad man ska titta efter när man köper ett Lost Ark-konto

Om du tittar på vilken typ av Lost Ark-konton du ska köpa bör du ta hänsyn till följande:

Karaktärsnivå - den nuvarande maximala karaktärsnivån är 50.

Item Level (iLvl) - föremål i spelet har nivåer som bestämmer hur kraftfulla de är. ILvl:n avgör hur mycket skada den gör och hur mycket skydd den ger. Den fungerar också som ett sätt för dungeons att kontrollera om spelare är kvalificerade innan de släpps in i visst PvE-innehåll.

Gear - det finns gear tiers 1 till 3. Vissa redskap fungerar endast för specifika klasser. Så se till att välja ett konto som äger utrustningen för dina favoritklasser.

Klasser - konton med S Tier-klasser som Bard, Berserker och Gunlancer är värda mer.

Valutor - dessa inkluderar silver, guld, kristaller, kungliga kristaller, fenixplymer, piratmynt, Providence-stenar, Sylmael Bloodstones, Pheons, Harmony Shards osv. Men låt dig inte skrämmas av det komplexa ekonomisystemet, för när du köper ett konto är spelets premiumvaluta Royal Crystals värd mest.

Royal Crystals är en sällsynt och värdefull token som endast kan erhållas via konvertering från Earth cash. Med spelets varierande samling av varor är det nästan omöjligt att gå utan att köpa något från Lost Ark-butiken med Royal Crystals. Det bästa med dessa kristaller är att du kan använda dem för att köpa olika värdefulla saker i spelet. Du kan köpa saker som guldmynt för mer spelkraft eller kosmetiska föremål som outfits och poser som får din karaktär att se bedårande ut. Till och med tjänsten Crystalline Aura kan köpas med Royal Crystals.

Desto högre värden dessa funktioner ovan har, desto kraftfullare är kontot. Ju mer konkurrenskraftigt ett konto är, desto högre blir priset. Köparna måste alltså bestämma sig för om de vill ha en bättre eller billigare produkt. Hur som helst är det värt att investera i några högkvalitativa Lost Ark för en optimerad slutspelsupplevelse.

Köpare varnar! När du köper från en tredjepartsmarknadsplats ska du se till att du känner till alla detaljer kring din transaktion. Ta smarta beslut som skyddar dig själv och ditt konto om något går fel. När du har detta i åtanke kan du börja söka efter ditt favoritkonto nu! Här på iGitems har vi alla typer av konton som passar alla budgetar.

Vi ses i Lost Ark!

Varför köpa Lost Ark från iGitems

Är du trött på att slösa tid på ditt favoritspel? Saker som slipning och leveling tar alltid upp huvuddelen och lämnar lite att njuta av mellan vågorna. Världen i Lost Ark är en stor och spännande plats, men ibland kan repetitiva uppgifter slita på dig. Det finns hundratals alternativ där ute för dem som vill höja nivån på sina klasser, men om allt de gör i det här spelet är att upprepa sig själva om och om igen, vad är då poängen?

Troligtvis finns iGitems här för dem som vill ha ett enklare liv! Med våra Lost Ark-konton av högsta kvalitet kommer vi att få spelarna över nivåerna så snabbt som möjligt så att de kan fokusera sin energi på annat utan att behöva oroa sig för att vara fast för alltid på vissa punkter.

Vi strävar efter att erbjuda de bästa Lost Ark-kontona till alla budgetar och support för våra kunder. Vårt mål är att varje person som kontaktar oss ska känna att de är en del av en gemenskap och inte bara har att göra med något företag. Vi vill att din upplevelse på den här plattformen ska vara lika rolig och tillfredsställande!

Söker du sälja föremål från Lost Ark

Om du vill sälja föremål från Lost Ark är det dags nu! På iGitems vill vi göra det enkelt för erfarna Lost Ark-spelare att sälja sina föremål. Med vår smidiga och okomplicerade process kan du vara på väg att omvandla din digitala valuta till riktiga pengar. Se till att det är en bra idé att sälja dina Lost Ark-prylar genom att kontrollera priserna hos andra Lost Ark-säljare som listar sina prylar på vår marknadsplats.

Vad mer är, vi tar säkerheten och tryggheten för alla transaktioner på iGitems på största allvar. Alla betalningar sker via vår säkra plattform. Vi krypterar varje användares privata data med SSL-teknik; detta innebär att all personlig information som anges under betalningen kommer att skyddas mot åtkomst eller stöld från tredje part. Betalningen till säljarna kommer också att hanteras på ett säkert sätt, vilket innebär att säljarna får sin utbetalning snabbt och säkert.

På iGitems tar vi oss tid att lära känna våra användare och erbjuda dem en personlig service. All kommunikation kan ske direkt via vårt livechatsystem, och vi använder även andra program för snabbmeddelanden för att tillgodose alla preferenser. Du kan hålla dig i direktkontakt med oss och få snabb och effektiv kundsupport om du skulle behöva det när som helst.

Du kommer dessutom att kunna sälja föremål från Lost Ark snabbt utan att behöva vänta länge mellan att be om offerter och få erbjudanden från intresserade parter. Har ditt föremål från Lost Ark ett pris som du själv bestämmer? Ännu bättre. Du kan helt enkelt lista den gratis på iGitems, så kommer den att vara synlig för alla andra användare på vår marknadsplats för försvunna föremål från Lost Ark. Om en köpare är intresserad av att köpa dina föremål kommer de att lägga en beställning eller kontakta dig direkt via iGitems och börja förhandla med dig. Du kan själv bestämma om du vill acceptera deras erbjudande eller inte.

När transaktionen är helt genomförd erbjuder vi våra säljare en enkel tjänst: Vi skickar deras pengar direkt till deras önskade betalningsmetod, vilket innebär att det inte tar lång tid innan de får sina pengar från oss. Alla transaktioner sker inom vår säkra plattform mellan köpare och säljare anonymt.

Alla dessa faktorer gör iGitems till det bästa stället för att sälja föremål från Lost Ark. Kan du inte vänta med att ansluta dig till oss? Ta kontakt via vår 24/7 livechatsupport, e-post eller Discord, så hjälper vi dig gärna!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?