Services
Registrera dig
Logga in

Köp GTA V-konton - Marknadsplats för GTA 5-konton

GTA 5-konton är ett bra sätt att få ut det mesta av GTA 5 Online. På igitems kan du få level 80-konton med miljontals kronor eller köpa anpassade konton som uppfyller dina specifika krav! Det är förvånande hur mycket en liten investering för ett nytt konto kan öka din spelupplevelse

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V (GTA V) är ett action-äventyrsspel som spelas i ett tredjepersonsperspektiv, utvecklat av Rockstar North och publicerat av Rockstar Games. Det blev ett av de mest sålda spelen genom tiderna (155 miljoner sålda exemplar). Flerspelarläget GTA V Online, som gör det möjligt för upp till 16 spelare att utforska San Andreas tillsammans samtidigt, har blivit den mest populära komponenten i detta videospel sedan det släpptes i oktober 2013.

De unika funktionerna i GTA Online är anpassning, utforskning och strid. Anpassning innebär att personifiera karaktärer, fordon och fastigheter med olika kläder/skinn, emotes (danser) och tatueringar. Denna funktion inkluderar också att äga en lägenhet och att ändra din bils design.

Utforskning innebär att man kan röra sig fritt i världen, utforska kartan, utföra olika uppdrag med vänner eller bara vandra runt utan något särskilt mål. Det finns tre stora städer i GTA V : Los Santos (baserad på L.A.), Vinewood (baserad på Hollywood) och Blaine County (med sitt ökenområde).

Världen i GTA V Online är mer än dubbelt så stor som i GTA IV (9 kvadratkilometer i GTA V jämfört med 4 kvadratkilometer i GTA IV), och den är full av landskap som berg, skogar, stränder och till och med en militärbas; dessutom kan du gå under vattnet med dykutrustning.

Kamp innebär att man slåss mot brottslingar eller polisstyrkor, antingen till fots eller i fordon. Det här läget är förmodligen den mest spektakulära funktionen i GTA Online eftersom du kan köra bilar, motorcyklar, helikoptrar, flygplan, båtar och till och med stridsvagnar.

Kampsystemet innebär närstrid med olika kombinationer och möjligheten att välja mellan olika närstridsvapen (baseboll/golfklubba, kniv osv.). En annan viktig punkt om strid är att din karaktär har flera olika statistik som påverkar hans effektivitet under striderna: uthållighet bestämmer hur länge du kan sprinta utan att bli trött, styrka definierar hur mycket skada du ger när du slår någon, skjutprecision handlar om att träffa ditt mål med en pistol, och körförmåga påverkar hur bra du kan styra fordon i höghastighetsjakter.

Vad är GTA V Modders och Modded Accounts?

Modders är personer som skapar modifikationer (mods) för videospel, som kan ändra eller förbättra spelets funktioner. Modifierade (modded) GTA V-konton har ändrats på något sätt av en modder, vanligtvis för att ge spelaren en fördel gentemot andra eller en unik visuell upplevelse. Det kan till exempel handla om att ge spelaren mer pengar, vapen eller fordon, göra honom oövervinnerlig eller ändra hans utseende.

Många moddare och spelare älskar att skapa och använda modifierade GTA V-konton. En moddare införlivade pengar och vapen i sitt modifierade konto för att visa hur mäktig det gjorde honom jämfört med andra användare. Spelaren har ett uppblåst bankkonto tillsammans med sin arsenal av vapen. Medan de flesta spelare har svårt att få tag på ens en missilkastare i GTA V Online hade han råd med två dussin. Förutom att det här exemplet utgör ett exempel för framtida moddare, visar det här exemplet hur mäktigt ett modifierat konto kan vara - han kan slå ner vem som helst i spelet, inklusive de mäktigaste karaktärerna.

Vissa moddare är mer kreativa i sitt arbete. En spelare skapade till exempel ett modifierat konto som gjorde det möjligt för honom att springa snabbare än de flesta andra användare, som är begränsade till att gå som standard i spelet. Andra moddar kan också användas för gott - en GTA V-spelare gjorde det möjligt för spelare på PC att spela som djur i spelet, vilket gjorde det möjligt för dem att utforska Los Santos på nya och annorlunda sätt. Hans motiv var att kunna spela med sin dotter med hjälp av deras gemensamma intresse för katter. Detta är bara några exempel på många mods som har skapats enbart av kärlek och passion för videospel och kreativitet.

Modders har skapat mods för GTA V sedan spelet släpptes 2013. De mest populära mods är de som lägger till nya fordon eller vapen till spelet, men det finns också mods som ändrar spelets utseende eller förändrar spelupplägget. Vissa mods är bara för skojs skull, medan andra är utformade för att ge spelarna en fördel gentemot andra. Oavsett vilket syfte de har är mods en stor del av GTA V-communityt och visar inga tecken på att avta inom kort.

GTA V mods är fantastiska eftersom de kan förvandla vilket spel som helst till en helt ny upplevelse. Spelare kan spara pengar och tid genom att skaffa moddade konton istället för enskilda saker.

Vad är GTA 5 Online Ranking System?

Grand Theft Auto V (GTA 5) flerspelarläge online använder Rockstar Games' Social Club-plattform för spelarranking och progression. Spelet har 50 nivåer som spelarna kan ta sig igenom, och varje nivå låser upp nya privilegier, vapen, fordon och andra funktioner.

För att nå en högre rang måste spelarna slutföra specifika uppgifter - som att vinna lopp, utföra kupper eller uppdrag etc., vilket i sin tur belönar dem med erfarenhetspoäng (XP). När spelarna får fler XP kommer de att rangordnas och låsa upp nya belöningar. Ju högre rang du har i GTA 5, desto fler bilar och vapen kommer du att kunna köpa och använda, och desto högre rankade jobb (som heists) kommer att vara tillgängliga.

Har du svårt att tjäna pengar eller att klättra uppåt i GTA 5?

GTA 5:s rankingsystem gynnar spelare som kan spela i längre tid, vilket innebär att spelare med lägre rankning finner det nästan omöjligt att hålla jämna steg med spelare på hög nivå eftersom de helt enkelt inte har tillräckligt med tid för att tjäna XP tillräckligt snabbt. Rockstar Games verkar använda denna taktik (som också fungerar bra med uppdragsutbetalningar) för att tvinga spelarna att fortsätta spela spelet för att nå högre rankning och låsa upp nya funktioner.

Det är dessutom så att några av de bästa bilarna och lägenheterna i spelet bara går att köpa när du når en hög rang (nivå). Så om du inte kan ta dig upp i rang snabbt kan du hamna i kläm med en bil eller en lägenhet av låg kvalitet, vilket kan göra det ännu svårare att tjäna pengar.

Om spelarna har tjänat tillräckligt med pengar i spelet kan de köpa fordon, vapenmods, kläder, lägenheter, företag och andra funktioner i GTA 5. Spelet har ett brett utbud av föremål till salu och därför kan spelarna i stort sett anpassa sina karaktärer hur de vill. De dyraste föremålen som finns till salu i spelet är bilar och lägenheter.

Det är därför många spelare väljer igitems för att köpa GTA V-konton som redan har höga nivåer, rejäla pengar på banken och olika moddar för att ha roligare och samtidigt undvika överdrivet malande.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?