Services
Registrera dig
Logga in

Köp Growtopia-konton - Growtopia Account Marketplace

Growtopias värld väntar på dem som vågar slåss mot andra spelare. igitems erbjuder ett säkert sätt att skaffa Growtopia-konton med obegränsade resurser, höga nivåer och sällsynta föremål till konkurrenskraftiga priser. Med våra Growtopia-konton kan du spela spelet precis som du vill.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Growtopia

Growtopia kombinerar det bästa av två världar, gammaldags plattformsspel och Minecraft. Spelare äventyrar genom sidoscrollande nivåer med pixelerade sprites för att navigera hinder i detta 2D-plattformsspel. Det ger dig frihet över hur din värld ska se ut genom att skapa den bit för bit med hjälp av olika material. Dessa material tillhandahålls i början och gör att spelarna kan bygga sin värld i förväg beroende på deras nivå av åtkomsträttigheter.

Growtropolis tar med sig klassiska spelelement från gamla plattformar och lägger samtidigt till nya funktioner som att du kan skapa skräddarsydda blockiga hus för dig själv där vänner kan komma på besök om de har de nycklar som behövs.

Spelet har alla de vanliga elementen för onlinespel. Det är ingen överraskning att du kan anpassa avatarer med hjälp av kosmetiska föremål som det som finns i många andra spel. Det spelar en viktig roll för attraktionskraften och återspelbarhetsfaktorn också. Och glöm inte bort flerspelarfunktionerna där spelarna får spela med andra Growtopia-vänner eller till och med främlingar från hela världen. Det är ett utmärkt sätt att skapa nya kontakter utöver att ha roligt tillsammans.

Growtopia är ett serverstyrt MMO-sandlådevideospel där spelarna kan chatta, odla och bygga världar. Den ursprungliga versionen kom ut för Android i november 2012, efter en iOS-version och en Microsoft Windows-version osv. Även om det inte finns några tydliga mål i Growtopia har spelarna tillgång till systemet för prestationer genom uppdrag från NPC:er.

Första gången du spelar Growtopia skickar spelet en ny spelare till en inledande tutorialvärld som heter TUTORIAL. Där får de tillgång till två grundläggande verktyg: nävarna för att slå och bryta block av träliknande material eller metall, samt alla andra föremål som dina utrustningsplatser kan innehålla, som t.ex. skiftnycklar. Efter att ha gjort klart det som behövs för att gå vidare skickas spelaren över till START där mer information om hur allting fungerar kan läras ut.

Spelet är skräddarsytt kring att bygga, odla och utforska världar. Spelare kan skapa nya layouter med hjälp av procedurellt genererat innehåll. Men om de vill hålla ett område avskilt från andra från att odla så räcker det med att låsa upp det! Genom att använda olika typer av låskombinationer som Small/Big/Huge Lock och World Lock kan spelarna låsa vissa områden för sitt eget personliga bruk - oavsett om det handlar om att låsa bort ädelstenar eller träd som behövs för att odla matkällor som majsfält - du kan odla dem själv utan att behöva oroa dig för att dela resurser med andra spelare.

Varför köpa ett Growtopia-konto?

Vill du spela Growtopia så fritt och tryggt som möjligt utan att oroa dig för att slösa tid på svåra uppgifter och svåra minispel? Eller verkar jakt på sällsynta föremål på en hög nivå vara för mycket arbete, men du vill ändå ha dessa föremål till dig själv eller andra i spelet? igitems har en alternativ lösning - vi erbjuder dig en mängd säkra konton till lägsta möjliga pris!

Hur man väljer ett Growtopia-konto?

Innan du beställer ett konto ska du se till att du hittar det bästa som uppfyller dina förväntningar. Om du letar efter ett Smurf-konto finns det inte många varianter och deras priser är relativt låga - nästan alla har standardstatistik och liknande priser.

Å andra sidan kan det vara dyrt att köpa kvalitet eller ett Growtopia-konto i toppklass, och priserna är oftast baserade på kontonivåer och föremål i inventariet.

Högkvalitativa konton tenderar att komma med högre nivåer, mer valuta och bättre inventarier än vad lägre nivåer gör. De kostar också mer pengar eftersom de kan ge dig vissa sällsynta föremål utan att du behöver spendera mer riktiga pengar på dem. Sällsynta föremål inkluderar men är inte begränsade till följande: Diamond Lock, Emerald Lock, Robotic Lock och World Lock. One Ring, Ring of Water, Ring of Force och Ring of Wisdom; Wool Bolt, Aqua Silk Bolt och Zeus' Lightning Bolt; Eyes och andra sällsynta föremål som Ice Calf Leash, Diamond Dragon, Awkward Friendly Unicorn och många fler.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?