Services
Registrera dig
Logga in

Köp Fortnite-artiklar och material - Fornite Item Shop

Vissa spelare kan ha svårt att hitta scheman och material i Fortnite. Varför inte undvika stressen genom att köpa dessa föremål i stället? Med snabba leveranser och en lättanvänd marknadsplats är du klar på nolltid!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Fornite

Fortnite Save The World PvE-läge är ett överlevnadsspel i tredje person där du och upp till tre vänner kämpar mot vågor av Husks som kommer med stormen. Du spelar i olika nivåer (kan spelas solo eller kooperativt), var och en med sina unika utmaningar och monster. I Fortnite kan du använda speciella föremål och material som resurser för att bygga strukturer. De används i spelet för olika syften som läkning, byggande eller skydd. Under striden kan du bygga byggnader, skapa väggar, trappor osv. för att hålla dig säker medan du försöker överleva så länge som möjligt.

Det finns tre huvudtyper av dessa föremål (även kallade "resurser") för byggnadsarbete på ditt fort. De är trä, sten och metall. Alla tjänar olika syften. Trä behövs för att bygga/reparera strukturer, medan starkare sten och metall används för att reparera skadade strukturer efter att de förstörts av fiender eller stormen. Utöver detta finns det ytterligare några föremål med specifika användningsområden också. Till exempel kan bandage användas för att läka sig själv, och Duct Tape kan användas för att tillverka ett stort urval av vapen och fällor.

I Fortnite är föremålen uppdelade i olika grupper av material. Dessa hantverksmaterial varierar i sällsynthet och användning, och de flesta kan hittas över hela kartan. Du kommer sannolikt att stöta på de flesta av dessa föremål bara genom att spela normalt. Men anta att du vill tillverka alla de mest kraftfulla vapnen och bygga de bästa baserna. I det fallet kommer du genom att samla in alla tillgängliga material att se till att du kommer fram till ditt mål så snabbt som möjligt. Varje enskilt föremål är användbart på sitt eget sätt. Därför är det alltid värt att ta med sig den i alla fall, även om du inte tycker att en viss typ är särskilt tilltalande eller tycker om att använda den i strid. Det kommer säkert att finnas en annan spelare på din server som vill ha dem mer än du.

Det finns över två dussin vapen tillgängliga i Fortnite, uppdelade i underkategorier baserat på typ. Du hittar alla sorters hagelgevär, stormgevär, SMG:er, krypskyttegevär och pistoler - och varje vapen har också sin unika statistik, fördelar och nackdelar. Du kan också använda dig av närstridsvapen som spjut, yxor och svärd.

Ovanpå traditionella handhållna skjutvapen kan du också förvänta dig att snubbla över experimentella vapen som har tillverkats av reservdelar som har hittats utspridda över hela kartan. Dessa typer av vapen tenderar inte att vara lika pålitliga eller praktiska som standardvapen på grund av olika nackdelar, men de är ändå värda att plocka upp för säkerhets skull.

Vad är Fortnite Shields/Shield Potions?

Sköldar fungerar som ett extra lager av hälsa som bara minskar om skadan tas efter att din bashälsopool har tagit slut. Dessa kan hittas i form av antingen små, medelstora eller stora skölddrycker - i stigande ordning av skyddskraft.

Dessa potions är en knapp resurs och bör därför endast sparas för nödsituationer, men det är ändå värt att plundra dem när du ser dem eftersom det alltid är fördelaktigt att ha ett extra lager av försvar.

Vad är Fortnite bandage?

Bandages fyller på en liten mängd hälsa varje gång de används. De återställer inte i närheten av tillräckligt mycket för att göra någon verklig skillnad i strid, men de är exceptionellt användbara när du utforskar farliga situationer eftersom de i princip är gratis läkning.

Dessa typer av föremål är lätta att identifiera på grund av en grön glänsande effekt som visas runt dem. Om du har låg hälsa och inte har en sköld är de de bästa sakerna att plundra.

Vad är Fortnite Items och material?

Fortnite Save The World är ett spelläge där spelarna bygger fort och kämpar mot vågor av Husks. Det finns också ett Battle royale PvP-alternativ i spelet för att spela med vänner eller göra tävlingsspel mot andra personer i samma värld. Båda spellägena har en betydande mängd återspelbarhet och förmåga att ge tillräckligt med underhållning.

Save The World-läget har fyra viktiga typer av resurser: metall, trä, sten och V-Bucks. Alla dessa resurser kan användas för att uppgradera ditt fort och försvara dig mot monster, vilket är anledningen till att de är de viktigaste av alla. V-Bucks är dock en valuta i spelet som du kan använda för att köpa kosmetika, hjältar, vapen och fällor.

Metallmaterial - Metall är en av de mest hållbara resurserna som finns i spelet och kan användas till nästan alla byggnadstyper. Du måste använda ett metallbaserat vapen eller verktyg för att skörda det. Att bara slå på marken med ett sådant gör ingenting.

Wood Materials - Trä är relativt svagt men extremt lätt att få tag på, vilket gör det bra för att skörda snabbt utan att behöva hitta andra resurser. Det tar mindre tid och ansträngning än att använda metall men är inte lika hållbart i längden.

Stone Materials - Sten är mycket likt trä förutom att du kan använda den för många fler ändamål jämfört direkt med träföremål. Stenar är också mycket robustare, vilket gör dem perfekta för att bygga långsiktiga strukturer.

Save The World innehåller en del strategidelar. Spelare kan placera ner fällor för dem som kommer för nära deras fort eller sätta upp ett krypskyttetorn med laserpistoler för att plocka bort zombier på avstånd (zombier som kommer för nära hoppar över/under eller går genom strukturen tills de dödas av spelarna). Det handlar mest om att slipa nivåer och döda mobs samtidigt som du ser till att du inte får slut på resurser för att bygga upp fler strukturer.

Spelet är otroligt beroendeframkallande, särskilt med tanke på att du kan bygga fort på kreativa sätt och använda alla byggmaterial du vill. Vad detta innebär är att om du är villig att lägga pengar på spelet har du en fördel gentemot andra som inte bara är på väg in i spelet utan också slipar för nya redskap. Dessa spelare kommer att besegras av erfarna spelare (som du) med kraftfulla vapen som de har slipat många fler timmar för.

Som nämnts ovan måste du i båda Fortnite-spellägena försöka döda mobs för att få material så att du kan skaffa bättre fort, vapen och fällor - allt detta hjälper under de olika spellägena.

Vad är hjälteklasserna i Fortnite?

När du spelar Fortnite kan du välja mellan en mängd olika hjältar. Var och en har sina unika förmågor. Du behöver dock inte köpa dem med V-Bucks, eftersom du får gratis hjältar gång på gång. Hjältarna rullas om var 48:e timme, så prova alla olika hjältar för att se vilken som passar din spelstil bäst. Hjältekategorier inkluderar:

  • Ninja - En klass som använder närstridsvapen och färdigheter i närstrid.
  • Soldat - En klass med mycket energi som förlitar sig på hälsa och hållbarhet snarare än rörlighet.
  • Constructor - Konstruerar objekt som används för att försvara sig mot monsterattacker.
  • Outlander - Den här hjälten är det bästa valet för dem som gillar att utforska, eftersom den har många utforskningsfärdigheter.

Ifall du undrar om du kan höja nivån på hjältarna - Ja! Du kan välja att spela var och en av Fortnite-hjältarna som du får och nivåhöja dem tills de har maxnivå. Därefter måste du uppgradera dina befintliga hjältar för att göra dem ännu starkare genom att samla in kort under dina uppdrag, vilket gör att du kan uppgradera din hjältes statistik. Detta är en viktig del av spelet eftersom hjältar med högre nivå har bättre grundstatistik. Högre nivåer ger också fler förmåner.

Varför köpa Fortnite Items från igitems?

Spelare som vill skaffa de bästa vapnen i Fortnite kan ha svårt att hitta scheman eller material. Det kan vara särskilt utmanande för spelare som söker över stora områden. Spelare som letar efter Fortnite-material upplever ofta svårigheter att söka genom hela regioner eftersom det aldrig nämndes något om var exakt dessa saker kan tänkas finnas.

Det är därför inte ovanligt att vissa istället väljer att köpa från andra spelare eller via tredjepartswebbplatser. Som köpare bör du dock undvika webbplatser med tvivelaktiga avsikter. Ärliga byten mellan säljare och spelare blir allt mer populära, vilket garanterar att alla transaktioner sker på ett säkert sätt utan att kunderna blir lurade av någon. Det är exakt dessa ärliga och pålitliga tjänster som iGitems erbjuder. Din säkerhet är vår prioritet. Dessutom kan du alltid hitta de bästa erbjudandena och rabatterna på vår webbplats, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att spendera för mycket på Fortnite Items som i gengäld hjälper dig att vinna mer och njuta mer av spelet.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?