Services
Registrera dig
Logga in

Köp Fortnite-konton - Fortnite Account Marketplace

Vill du köpa ett Fortnite-konto? Hitta några av de bästa erbjudandena på webben med vår lättanvända marknadsplats för Fortnite-konton. Oavsett om du letar efter ett konto med hög vinstfrekvens, massor av V-bucks eller ett gammalt konto med spökskinnet så har vi det!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Fornite

Fortnite är ett battle royale-spel för alla åldrar där du kämpar mot 99 andra spelare för att bli den sista mannen kvar. Spelets karta krymper långsamt, vilket gör striderna mer intensiva och galna med tiden. Det finns inga vapen eller föremål som du kan använda när du börjar. Allteftersom spelet fortskrider kommer kistor att dyka upp runt om på kartan för att ge dig gevär, granater, hagelgevär osv. Dessa kistor kan du hitta genom att leta igenom hus och byggnader i städer.

Spelare älskar det här spelet eftersom det aldrig blir tråkigt. Det finns alltid nya strategier att prova eller nya platser att utforska. Du kan också välja hur länge du vill hålla på. Det bästa är att du får ett betyg även om det tar slut, och ditt betyg används sedan som globala poäng på topplistan mot andra personer. När din säsong väl är över och allt är klart och klart, kan det hända att du blir beroende av spelet igen eftersom det bara är så roligt.

Det finns många olika typer av vapen i Fortnite, till exempel stormgevär, SMG:er, krypskyttegevär, granater, p90:or osv. Du kan välja vilket vapen som helst som passar din stridsstil. Vissa krypskyttar gillar att spela på avstånd, medan andra gillar att komma nära och ansikte mot ansikte. Men på ett eller annat sätt kanske du kommer att upptäcka att du alltid väljer samma typ av vapen varje spel.

Det finns sällsynta vapen som kan hittas i spel som kallas " legendariska vapen", men om du stöter på dessa vapen är det bäst att byta ut ditt nuvarande vapen mot ett legendariskt vapen om du vet hur du ska använda det. Legendariska vapen inkluderar saker som X4-FLynx (hagelgevär), Double Barrel Shotgun, Scoped Revolver, Tactical Submachine Gun, etc.

Vilka spellägen finns det i Fortnite?

Fortnite har för närvarande tre huvudsakliga spellägen: I Fortnite finns tre huvudlägen: Rädda världen PvE-kampanjläget, Battle Royale PvP-läget och det kreativa läget.

I kampanjläget Save The World PvE måste du och tre andra spelare klara ett antal mål för att rädda världen från en ond storm. Kampanjläget är härligt och spännande eftersom det handlar om att bygga fällor och försvarare och samtidigt överleva mot vågor av fiender som kommer och attackerar din bas. När du spenderar tid med att spela Fortnite får det dig att känna dig som en hjälte.

I PvP-läget Battle Royale slåss upp till 100 spelare mot varandra tills en sista person överlever. Varje spelare börjar med ingenting annat än sina nävar och kommer att leta runt efter vapen och utrustning som kallas "loot" i spelet samtidigt som de slåss mot andra spelare på vägen. Om du är med i ett lag har du bättre chanser att vinna.

Även om det låter enkelt på pappret kan spelet bli väldigt galet. Du kan hamna i en intensiv eldstrid eller gömma dig bakom skydd för ditt liv och se till att inte dö. Det finns en enkel regel när du spelar Fortnite Battle Royale som tros göra spelet mer spännande: Spela för att vinna.

I det kreativa läget kan spelarna antingen spela ensamma utan några begränsningar förutom de som du sätter upp för dig själv, vilket innebär att du kan hoppa så högt du vill och skapa vad du vill, osv. Eller så kan du spela med en grupp vänner och arbeta med stora projekt tillsammans. I det kreativa läget finns det inga fiender som attackerar dig. Vissa spelare kan dock försöka förstöra din byggnad som ett skämt.

Om du har spelat Fortnite håller du kanske med om att Fortnite är ett av de bästa spelen någonsin. Det är roligt för alla åldrar och för människor samman eftersom det har plattformsöverskridande möjligheter, vilket innebär att även om din vän äger en annan konsol kan han eller hon fortfarande spela med dig. Epic Games har gjort ett fantastiskt jobb med att utveckla spelet och lägga till nytt innehåll nästan varje månad.

Varför köpa ett Fortnite-konto?

Fortnite är ett videospel som blev vansinnigt populärt över en natt. Det är ett av de spel som du kan plocka upp när som helst och spela i 5 minuter eller grinda i mer än 10 timmar i sträck om du verkligen går in för det. Det gör det perfekt för alla typer av spelare med olika preferenser och livsstilar. Det faktum att du kan spela co-op mot robotar gör också att spelare kan börja lära sig spelet utan att behöva oroa sig för att behöva förbättra sina färdigheter genom att spela mot andra spelare online - vilket kan bli frustrerande mycket snabbt om du är ny i spelet.

Men där det här spelet briljerar, särskilt när man tittar på dess framgång på mobila enheter, vilket inte alltid är särskilt vanligt för ett spel av PC- eller konsoltyp - är att det är gratis. Så många spelare från hela världen har tagit chansen att komma in i Fortnite och vara med genom att ladda ner det på valfri plattform utan att spendera några som helst pengar. Nackdelen med denna affärsmodell är dock att det kan ta ganska lång tid att tjäna V-Bucks (valutan i spelet) när man börjar. Det gör det mycket mer sannolikt att man stöter på problem som att man måste spara innan man kan köpa ett föremål som annars skulle hjälpa dem att förbättra sina färdigheter. Ett annat problem är att alla inte vill spela Fortnite med samma typ av karaktärer. Därför vill de köpa nya konton där allt arbete har gjorts åt dem och där de kan hoppa in direkt.

Om du är en av dessa personer ska du se till att kolla in vår webbplats. Att köpa ett Fortnite-konto från oss kan vara ditt första steg mot att bli bättre på det här spelet och till och med bli konkurrenskraftig mot andra riktiga spelare. Kom ihåg att detta är ett spel som spelas gratis, men om du menar allvar med att bli bra på det kan det verkligen hjälpa dig att snabbt nå dit om du spenderar lite pengar på det i början.

Varför köpa ett Fortnite-konto från igitems?

Fortnite är ett videospel med flera spelare online. Guinness World Records listar det som det mest spelade Battle Royale-spelet i historien och har släppts till Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4, Nintendo Switch och Xbox One.

Spelets mål är att vara den sista spelaren eller laget som står kvar genom att vara de enda som är kvar på en gradvis krympande karta som är omgiven av en ständigt växande storm. För att göra detta måste spelarna samla resurser från en stor karta och samtidigt undvika att bli dödade av andra spelare som gör exakt samma sak som de själva försöker göra.

Det faktum att det kan spelas både kooperativt och tävlingsmässigt gör Fortnite inte bara roligt utan också mångsidigt, vilket delvis är anledningen till att det är så populärt. Spelets nya säsonger fortsätter med ständigt nytt innehåll som kommer ut med nya uppdateringar. Som tidigare nämnts är det dock inte alla som vill spela Fortnite med samma typ av karaktärer om och om igen. Det är där som det kommer in att köpa Fortnite-konton.

Fortnite är inte bara bra för att ha kul när man spelar med vänner eller familjemedlemmar. Det kan också spelas på tävlingsnivå. Vissa människor vill inget hellre än att klättra uppåt på stegen och bli bättre på spelet än andra spelare - och det snabbt. Att köpa konton kan hjälpa dem att nå sina mål mycket snabbare än att börja allt från början. Om du menar allvar med att bli bra på Fortnite är det kanske nyttigare att köpa konton än att spendera tid på att slipa dem.

Köper du ett konto får du massor av skinn som redan är upplåsta (särskilt de sällsynta och begränsade), material i inventariet och V-Bucks (valuta i spelet) som redan är sparade åt dig. Att köpa ett Fortnite-konto från oss är säkert och problemfritt. De är garanterat 100 % legitima, så du behöver inte oroa dig för någonting. De är helt enkelt samma sak som att ha skapat dem själv till samma kvalitetsnivå, men utan att använda din tid och ansträngning, bara med allt det hårda arbetet redan gjort åt dig. Så det är värt att kolla in iGitems om du letar efter ett OG Fortnite-konto.

Vilka typer av Fortnite-konton finns det?

Det är viktigt att se till att du köper rätt sorts konto eftersom du vill kunna spela det så snart som möjligt. Varenda ett av våra konton kommer med samma funktioner, oavsett kontonivå. Du kan hitta alla typer av olika skins i dem, inklusive några som är uppkallade efter kända karaktärer som Thor, Loki och Venom. Det som också spelar roll är hur mycket V-Bucks och material de redan har tjänat in åt dig, eftersom dessa två saker kommer att ge dig en fördel gentemot andra spelare i spelet. Förutom detta erbjuder vi konton med Modded Controllers for Fortnite som bara finns tillgängliga hos oss. Dessa möjliggör en snabbare byggnad när du använder dem, vilket kan vara avgörande när du är i ett trångt läge beroende på om det är den sista cirkeln eller om du är nära att bli dödad av fiender.

Vi har också Battle Royale-konton, så du kan njuta av detta spelläge med dina vänner även om ingen av er någonsin har spelat Fortnite tidigare. Det innebär att all nödvändig utrustning redan är upplåst, så alla som har ett konto kommer att vara redo att spela direkt. Du kommer att få samma typ av karaktärer, skinn och V-Bucks/material som andra spelare har tjänat genom att spela. Det är upp till dig vilken typ av strategi du vill använda - ingen vet hur man spelar det här spelet bättre än du!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?