Services
Registrera dig
Logga in

Köp Fallout 76-konton - Marknadsplats för FO76-konton

Vänta inte en minut till! Skaffa ditt Fallout 76-konto idag och börja den vilda resan med fördelar som du inte hittar någon annanstans. Från extra flaskkapslar till högkvalitativ utrustning, skaffa allt som behövs för din överlevnad på igitems just nu; det finns helt enkelt inga bättre erbjudanden någon annanstans.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Fallout 76

Fallout 76 är ett actionrollspel online som utvecklats av Bethesda Game Studios. Enligt utvecklarna är det "fyra gånger så stort som Fallout 4". Efter denna ganska vaga beskrivning var det många som undrade om flera spelare skulle kunna ta plats i samma spelvärld samtidigt. Många spelare tyckte att den här idén var ambitiös men inte genomförbar för en enorm miljö som West Virginia.

Det visar sig att deras farhågor var obefogade eftersom det handlar om läget Äventyr och Privat; spelet kör bara en spelares värld per server, så det finns inga andra spelare från det verkliga livet i din session om du inte bjuder in dem på något sätt. Om du inte har något emot att spela med botar kan du naturligtvis spela solo utan några begränsningar. Ensamheten är upp till dig att bestämma.

Vilken utgåva av Fallout 76 ska du köpa?

Det finns tre utgåvor av Fallout 76 som du kan köpa: Standard Edition, Tricentennial Edition och Collector's Edition. Standardutgåvan är bara själva spelet, medan de andra två utgåvorna kommer med bonusföremål i spelet.

Tricentennial Edition innehåller ett exemplar av spelet, en bokhylla i stål, en affisch och bonusföremål i spelet, inklusive Tricentennial Power Armor and Weapon Customization, Vault Boy Bobblehead och 5 Atomic Shop Credits för 50 dollar.

Collector's Edition innehåller alla samma bonusföremål i spelet som Tricentennial Edition, samt en bärbar T-51 Power Armor-hjälmsreplika, en Glow-in-the-Dark Funko POP!-figur av Liberty Prime, en West Tek Jumpsuit-väska i naturlig storlek och ett Turbine Power Armor-hjälmsstativ. Det medföljer även ett exemplar av spelet, en bokhylla i stål och en affisch.

Om du vill få flest bonusföremål i spelet är Collector's Edition det bästa alternativet. Men om du inte är intresserad av den bärbara T-51 Power Armor-hjälmsreplikan eller den självlysande Funko POP! figuren är Tricentennial Edition ett bra val. Standardutgåvan innehåller bara själva spelet och inga extra bonusar.

Vilken utgåva av Fallout 76 ska du köpa? Det beror på vilken typ av spelare du är och vilka bonusföremål i spelet du är intresserad av. Om du bara är ute efter själva spelet är Standard Edition det bästa alternativet. Om du är intresserad av att få några bonusföremål är Tricentennial Edition ett bra val. Och om du vill få flest bonusföremål i spelet är Collector's Edition det bästa alternativet.

Varför köpa ett Fallout 76-konto och hur det fungerar?

Det är ingen hemlighet att situationen med privata servrar i Fallout 76 är i full gång. Du kan inte vända blicken ens en sekund utan att fånga en ny rubrik om den senaste exploiten som ska användas eller spelbrytande buggen som hittats. Det finns tusentals spelare som har börjat komma över det och letar efter nya sätt att få sitt Wasteland fixat, så de köper Fallout 76-konton på betrodda sajter som igitems.

Men vänta - varför skulle någon köpa ett konto i stället för att bara göra ett själv? Svaret är enkelt: bekvämlighet. Hantverksmaterial är svårare att få tag på än någonsin, oavsett om du odlar själv eller betalar dyrt för dem med Atoms, särskilt om du försöker göra båda på en gång. Det betyder att det kan ta timmar efter timmar att samla ihop tillräckligt med material för att skapa en halvbra karaktär - och det är tid som du skulle kunna spendera på att faktiskt spela spelet.

Genom att köpa ett konto kan spelarna kringgå allt detta helt och hållet och hoppa direkt in i en karaktär som redan är utrustad med den bästa utrustningen och de bästa vapnen. Det sparar inte bara massor av tid, utan innebär också att de inte startar med en nackdel mot andra spelare som kanske har haft mer tid på sig att leta efter förnödenheter.

Det finns dock några saker att tänka på när man köper ett konto. Den första är att se till att säljaren har ett gott rykte på iGitems. Det är din garanti för att de inte kommer att lura dig eller ta dina pengar och fly. För det andra ska du se till att kontrollera deras feedback och läsa andra kommentarer från tidigare köpare. Om de fortfarande är aktiva på sajten och verkar vara en pålitlig person som har blivit grundligt granskad av tidigare kunder och levande moderatorer, så borde du vara redo att gå.

När du har hittat det perfekta Fallout 76-kontot till salu är det dags att slutföra ditt köp. Det bör finnas ett alternativ för att antingen betala via PayPal eller direkt via iGitems system; om inte, välj Paypal (det är säkrare). Sedan är allt du behöver göra att fylla i den nödvändiga informationen, bekräfta din e-postadress (vilket också verifierar din identitet) och vänta på dina inloggningsuppgifter för Fallout 76-kontot. Det kan ta upp till 24 timmar innan detta e-postmeddelande kommer, men det kommer att vara där innan du vet ordet av.

När den här processen är klar är det bara att logga in på ditt konto och njuta av Wasteland med alla de funktioner som följer med ett konto på hög nivå. Det kan kännas som lite arbete till en början, men vi försäkrar dig att det är värt varje bit av det. Om du är desperat efter lite Wasteland-action just nu kan du ta en titt på vår lista över Fallout 76-konton på högsta nivå. Du kommer att kunna ta dig igenom leveling och quests på nolltid.

Varför välja iGitems?

Den postapokalyptiska världen i Fallout 76 är redo för dig. Om livet i Ödemarken låter lockande, men du inte vet var du ska börja? iGitems har allt som gör detta äventyr hållbart och tillfredsställande. Vi erbjuder ett omfattande urval av konton med garanterad kvalitetssäkring och handnivåerade av vår skickliga personal, som har spelat igenom spelet sedan dess lanseringsdag.

Du kommer inte att hitta ett bättre erbjudande någon annanstans! Skaffa ditt Fallout 76-konto och börja det postapokalyptiska äventyret med fördelar som du bara kan få genom iGitems. Från tillräckliga caps till coola vapen och rustningar, vi har allt som behövs för att börja starkt i detta farliga ödemarkland.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?