Registrera dig
Logga in
Escape From Tarkov Boosting - EFT Power Leveling-tjänster

Escape From Tarkov Boosting - EFT Power Leveling-tjänster

I den postnukleära ödemarken Tarkov kan man bli överväldigad av skavs och spelare med bättre vapen och utrustning. Tack och lov kan köpare få premium EFT boosting, vilket gör spelet till en barnlek!

Börja sälja
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Om Escape from Tarkov

Escape from Tarkov är ett skjutspel i första person med MMO-liknande element. En sådan kombination skulle få en att verka som vilken annan konkurrent som helst skulle kunna erbjuda i det nuvarande spellandskapet. Tack och lov finns det mer än vad som möter ögat. Det är utan tvekan dess största särskiljande faktor och det som har hjälpt det att stå ut inom hardcore överlevnadsmekanik. Till skillnad från de flesta spel där dina enda bekymmer är strider eller val av utrustning, måste spelarna också se till att hålla koll på sina uthållighetsnivåer samt skador som de kan ådra sig under spelets gång.

Spelarna måste kämpa sig ut ur den titulära staden i en fiktiv region, Tarkov. Inställningen passar bra med tanke på stadens förmodade ledande roll och sedan fall. Detta gav upphov till paramilitära grupper som slåss om kontrollen över det som återstår: United Security täcker upp för dessa företag. Samtidigt gjorde Rysslands regering BEAR med ett enda mål: att ta reda på exakt vad som hände efter dess kollaps.

Escape from Tarkov börjar med en intensiv handledning, där spelaren introduceras till att slåss och slutföra uppdrag. Det finns dock inga avslappnade lägen när du har passerat detta stadium, utan bara mer och mer hardcore-modifieringar. Anta att din fritid inte är något som tillåter timmar efter timmar av spelande. I så fall kan det vara svårt att hänga med när någon annan har bättre vapen eller rustning utan att spendera pengar. Det är därför våra boosting-tjänster finns här.

Sluta oroa dig för hundratals oavslutade uppdrag, handlare på låg nivå och en karaktär utan nivåsatta färdigheter. Det bästa med igitems boosting-tjänster? Du kan plundra alla spelare på avstånd, plus att du får ta alla dessa värdefulla föremål direkt efteråt.

 

Vad är Escape from Tarkov Boosting?

EFT boosting ger dig allt du vill ha i spelet. Med varje ny modifiering blir spelet mindre förlåtande, mer utmanande och hardcore. Alla har inte tid och kompetens att utmärka sig på det. Vilka är några vanliga svårigheter som spelare möter dagligen?

 • Det primära sättet att få EXP och höja nivån på karaktärerna är att avsluta komplicerade och flerstegs uppdrag.
 • Uppgradering av spelarens gömställe är viktigt för att förbättra livskvaliteten, till exempel återhämtning efter raid och utvidgning av inventarierna.
 • Spelare förväntas uppgradera sin PMC för att bli bättre på vissa saker, låsa upp nya varor och uppdrag från Traders.
 • Bygga det perfekta vapnet är ett svårfångat mål för många spelare, vilket kräver bra vapen och tillbehör.
 • Att hitta de rätta platserna och att framgångsrikt utvinna dem för quest/trade är en utmaning.
 • Spelare behöver bra utrustning med inventarieplatser och bra skydd för att undvika att dö och eventuellt förlora allt.

Alla de problem som anges ovan kan lösas med hjälp av våra EFT boosting-tjänster. Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar som hjälper dig i alla situationer och utmaningar - även om de inte finns med på listan, så oroa dig inte!

  Vad omfattar Escape from Tarkovs boosting-tjänster?

Giv dig själv en boost för Escape from Tarkov och gå in i spelet med allt du behöver. Teamet bakom dessa erbjudanden har förberett unika och omfattande tjänster för alla nivåer av spelare, de bästa erbjudandena som kommer att hålla ditt adrenalin konstant på topp.

Det bästa med våra tjänster? Vi garanterar resultat eller pengarna tillbaka om de inte lever upp till förväntningarna. Inget hindrar oss från att ta hand om det som är viktigast: dig! Låt oss ta reda på några exempel på vad vi erbjuder:

  Med vår tjänst Custom Leveling kan du nå nivå 50 på bara 2 veckor. Detta är perfekt för spelare som inte vill eller kan vänta så länge.
 • Att odla pengar (EFT Roubles, EFT Dollars, EFT Euros) är svårt, men inte med oss. Du kan köpa vad som helst i spelet utan att behöva lägga ner tid på att odla.
 • När du väl väljer den specifika quest som passar dina behov kommer våra proffs att ta hand om den.
 • Vi erbjuder ett brett utbud av förbättringar för din karaktärs färdigheter och styrkor.
 • Vi kan uppgradera handlarnas lojalitet till vilken nivå du vill.
 • Vi kan slutföra Lab raids åt dig.
 • Vi erbjuder uppgraderingar av gömställen för högre livskvalitet.

Och om du inte hittar den perfekta Escape of Tarkov boosting som löser just ditt problem, gör en skräddarsydd EFT boosting beställning och få sinnesfrid.

  Erbjuder vi också Escape from Tarkov Power Leveling?

Ja, naturligtvis! Escape from Tarkov är ett spel som kombinerar både utvecklingen och gemenskapssystemet i ett MMO samtidigt som det fortfarande fokuserar på att spela med eller mot andra spelare, ackumulera rikedomar, hantera föremål och utrustning i inventarieplatser. Dessa mekanismer och den snabba handlingen gör att det inte är någon överraskning att folk fortsätter att komma tillbaka för mer tid efter sin första genomspelning, särskilt de som enbart fokuserar på berättelseläget.

För att maximera din karaktärs potential är det bäst att utnyttja Escape from Tarkov Power Leveling. Det invecklade nivåsystemet kommer att avskräcka många spelare från att slipa, vilket särskilt gäller för upptagna spelare. Ändå vill de fortfarande ha tillgång till power leveling-tjänster som kan ge dem den nivå och de färdigheter de behöver utan att ha den tid eller det tålamod som krävs för normala levelingcykler.

Och förutom den vanligaste normala power leveling erbjuder vi även trader power leveling som gör att du kan handla bättre varor med dem.

På iGitems marknadsplatser kan du förhandla och specificera vilka färdigheter du ska fokusera på. Om personen med EFT Power Leveling till exempel endast fokuserar på strid är det vad personen kommer att träna mot. Ändå har spelarna också ett inflytande genom att be om olika färdighetskategorier eller begära kortare/längre levelingprocesser. Priserna kommer också att justeras i enlighet med detta. Allt beror på om både köpare och säljare kommer överens om ett erbjudande eller inte.