ELDEN RING
Login / Join

Föremål för Eldens ring

Släpp loss din kraft i den mörka fantasyvärlden Elden Ring med vårt exceptionella urval av föremål i spelet. Utrusta legendariska vapen, skaffa mystiska artefakter och förstärk din rustning för episka strider mot formidabla fiender. Med våra Elden Ring-föremål kan du skapa din egen väg och forma de splittrade ländernas öde.

Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Våra funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
igitems
Alternativ 1: Leverans i spelet
Denna leveransmetod avser en personlig handel som sker i spelets ekosystem. Säljaren träffar din karaktär för att leverera dig valutan i spelet.

Var uppmärksam på följande:
 • Skillnader i tidszon
 • Skillnader mellan servrar och regioner
 • Oavsett omständigheterna får du aldrig returnera valuta, guld etc. till säljarens karaktär efter leverans. Om säljaren ber dig att göra det ska du skapa en skärmdump och skicka den till vår kundtjänst.
Alternativ 2: Leverans i spelets brevlåda.
Vissa säljare på igitems kan välja att leverera valuta till din brevlåda i spelet. En sådan metod fungerar bra med en del onlinespel. Vanligtvis uppfylls mindre beställningar på detta sätt, eftersom det inte krävs någon samordning i spelet mellan säljare och köpare.
Garanterad säkerhet:
Vi förblir den säkraste platsen för att köpa och sälja spelvaluta. Vårt PlayerProtection-system garanterar en trevlig handelsupplevelse eller så får du pengarna tillbaka.

Bästa priser:
På igitems erbjuder vi dig ett brett spektrum av säljare och valutamarknadsplatser. Som ett resultat av detta hjälper konkurrensen mellan säljarna oss att uppnå de lägsta priserna som går att uppnå.

Snabb och pålitlig leverans:
På igitems spelar användarupplevelsen den viktigaste rollen. Av den anledningen betonar vi leveranshastighet så att du kan få din valuta i spelet så snart som möjligt. Varje beställning har en beräknad leverans som beräknas utifrån säljarens tidigare genomförda beställningar.
Varje försäljningsobjekt har en ungefärlig leveranstid för att ange när säljaren kan förvänta sig att leverera. Denna siffra beräknas utifrån säljarens tidigare leveranser. Säljarna fastställer också en garanterad leveranstid. Om de har gått ut i tid är du berättigad till återbetalning enligt igitems PayerProtection-plan.

Premium-spelobjekt för Elden Ring hos igitems Ge dig ut på en resa genom den förtrollande och förrädiska världen i Elden Ring utrustad med vårt premiumutbud av spelobjekt. Från kraftfulla vapen till mystiska artefakter, igitems tillhandahåller verktygen för att förbättra dina äventyr och övervinna de utmaningar som väntar.

Våra Elden Ring-föremål är noggrant utvalda för att ge din karaktär kraft, stärka din stridsförmåga och avslöja hemligheterna i detta efterlängtade actionrollspel.

Fördelar med Elden Ring-föremål

Att införskaffa våra Elden Ring-föremål i spelet ger dig många fördelar i ditt sökande. Här är vad du kan förvänta dig:

 • Legendariska vapen: Använd extraordinära vapen som sätter skräck i dina fiender och får vågskålen att tippa över till din fördel.
 • Mystiska artefakter: Utnyttja kraften i uråldriga artefakter, lås upp unika förmågor och förbättra din karaktärs potential.
 • Förbättrad rustning: Stärk ditt försvar med exceptionella rustningsset som ger ökat skydd och motståndskraft mot formidabla fiender.
 • Förbrukningsvaror och resurser: Få tillgång till förbrukningsvaror och värdefulla resurser som hjälper dig att utforska, överleva och utvecklas.

Varför välja igitems för Elden Ring-föremål?

igitems är din pålitliga källa för premium Elden Ring-spelföremål. Här är varför du bör välja oss:

 • Exceptionell kvalitet: Vårt urval av Elden Ring-föremål är noggrant utvalda för att erbjuda högsta kvalitet och effektivitet.
 • Säkra transaktioner: Njut av en säker och pålitlig transaktionsprocess som garanterar sekretessen för din information.
 • Snabb leverans: Dyk in i Elden Ring-världen snabbt med vår snabba leverans, så att du kan påbörja ditt äventyr utan dröjsmål.
 • Konkurrenskraftiga priser: Upplev förstklassiga föremål till konkurrenskraftiga priser, vilket maximerar värdet på din spelinvestering.

Släpp loss din kraft och ge dig ut på ett extraordinärt äventyr i Elden Ring med förstklassiga spelföremål från igitems. Utforska vårt sortiment idag och ta dig an de mystiska utmaningar som väntar!