Services
Registrera dig
Logga in

Black Desert Online Boosting Service - BDO Power Leveling

Världen är en hektisk plats och du har inte tid att slipa i timmar på egen hand. Tur för dig, igitems har täckt dig! Sedan lanseringen har våra säljare levererat snabba Powerleveling-tjänster, vilket innebär att du kan hoppa in i spelet och hoppa direkt till de bra sakerna. Glöm långa köer för questings idag och hämta en BDO boost nu.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Vad är Black Desert Power Leveling?

Om du läser det här är det möjligtvis för att du behöver Black Desert Power Leveling-tjänster. Men vad är power leveling? Varför söker folk efter power levelers? Hur ser en typisk power leveling-session ut?

Power leveling är att snabbt bygga upp din karaktärs nivå för att få tillgång till innehåll som annars skulle vara otillgängligt på grund av begränsningar i spelarnas nivå. Det innebär ofta att man måste skynda sig igenom huvudhistoriens uppdrag och slipa mobs. Eftersom det inte finns några alternativ till att höja sin karaktärsnivå har power leveling blivit mycket populärt i MMORPG:s som World of Warcraft eller Lineage 2. Spelare som vill ha något omedelbart kan också välja att köpa färdiga karaktärer från en power leveling-tjänst. Detta påskyndar levelingprocessen genom att hoppa över alla de tråkiga tidiga nivåerna och hoppa direkt in i slutspelets innehåll där det mesta av en karaktärs stridspotential låses upp.

Vad är motivet för power leveling?

Många spelare köper karaktärer från en power leveling-tjänst med liten eller ingen kunskap om MMORPGs. Dessa säljare gör påståenden som: "Den här karaktären på nivå 50 har power levelats från 1 till 50, vilket garanterar att du kan dyka in direkt i alla aspekter av spelet". Sanningen är att de helt enkelt har köpt en samling slumpmässig utrustning på låg nivå och förstärkt den med några förtillverkade cash shop-artiklar. Power levelers kan erbjuda rabatter på dessa typer av konton eftersom det inte finns någon risk med att sälja dem. Att nivellera något från grunden tar mycket tid och ansträngning, men att göra det för en redan etablerad karaktär med liten eller ingen egentlig spelupplevelse gör den här tjänsten helt värdelös. Det är inte fallet med igitems; alla våra konton är verifierade och värda exakt vad de är värda.

Vad gör Power Levelers?

Typiskt sett är Power Levelers spelare som köper XP-potions om de finns tillgängliga på marknaden och grinder sig igenom spelet så snabbt och effektivt som möjligt. Power leveling-processen kan vara väldigt tråkig och repetitiv, så många spelare väljer att kombinera den med en ljudbok eller musik.

Är BDO Boosting värt det?

Så du vill köpa Black Desert Power Leveling Services? Inga problem. Men innan du kommer till hur mycket det kostar och var du kan köpa det från, låt oss berätta lite om vad power leveling är och varför du bör använda tjänsterna i den här guiden istället för att levela upp din karaktär själv.

I de flesta MMO:s tar leveling en väsentligt lång tid. I BDO, precis som i alla andra MMORPG, finns det massor av uppdrag som ger XP, vilket gör det ännu längre än vanligt och låter spelarna sitta vid sina datorer i timmar bara för att göra uppdrag. Vi vill dock erbjuda något annorlunda: Istället för att behöva göra alla dessa tråkiga uppdrag själv, kommer våra boosters att höja nivån på din karaktär genom att döda monster eller slipa. Efter att ha köpt vår tjänst kommer du absolut att flyga genom nivåerna och vara klar med det på en dag eller två.

Du kanske tycker att det är helt fel att spendera en liten förmögenhet på ett spel, men vi älskar alla att spela onlinespel och uppskattar dem, så varför inte ge dina pengar till någon som verkligen förtjänar dem? Någon som inte bara går runt i veckor och slipar monster efter monster eller gör uppdrag, utan går rakt in i det och slipar upp din karaktär på timmar i stället för dagar. Det är dags att sluta slösa tid och njuta av BDO utan att behöva göra tråkiga saker som att höja nivån!

Vad är Black Desert Online?

Den unika skönheten i ett MMO är inte alltför vanlig nuförtiden. Medan marknaden är översvämmad av spel som alla tävlar om vår uppmärksamhet kan de ofta bli repetitiva och uttjatade. Ett spel som nyligen kom ut för att föra tillbaka MMO-genrens unika karaktär är BDO. Black Desert Online är ett nyutkommet MMORPG som har tagit spelvärlden med storm.

Black Desert Online, som utvecklas av Pearl Abyss, hade premiär i Sydkorea 2014 men blev först tillgänglig i Europa och Nordamerika under de senaste veckorna den 4 mars för NA/EU efter stor förväntan från spelare världen över. Det är svårt att tro att det här spelet inte hade många som spelade det från början, men hur populärt det har blivit så snabbt.

Black Desert Online är ett online sandbox MMORPG som rymmer över 23 klasser, grupporienterat PvP i den öppna världen, belägringar av slott och ett komplext handelssystem. Det finns tre typer av servrar: normala världsservrar med låg befolkningsfrekvens, normala regionala servrar med hög befolkningsfrekvens och tidszonspecifika toppfrekvensservrar med utbrott. Många spelare anser att det är ett av deras favorit-MMORPG på grund av de många olika anpassningsalternativ som finns att välja mellan när du anpassar din karaktärs utseende/utseende. Att höja nivån på din karaktär kan ta mycket lång tid att göra uppdrag ensam jämfört med andra MMO:s, men med hjälp av en black desert online boost kan du drastiskt förkorta din tid att spela spelet för att fokusera på det som är viktigt, att förbättra din karaktär.

Nu, hur populärt är Black Desert Online? Även om det fortfarande är i sitt tidiga skede, med bara hälften av världen tillgänglig, har de redan nått över 1 miljon spelare som spelar detta spel per dag. Det är imponerande för ett nytt MMORPG, särskilt ett som inte drivs av ett stort företag som andra.

Det unika med det här spelet ligger i de sömlösa PvP- och PvE-elementen som är sammanflätade i varandra för att skapa en engagerande upplevelse. Du dödar inte bara mobs utan konsekvenser, och du hotas hela tiden av spelare som kan invadera ditt territorium eller döda dig. Det går inte längre att gömma sig bakom NPC:er eftersom allt är befolkat av spelare.

Alla dessa funktioner gör Black Desert Online till ett mycket actionfyllt spel som erbjuder många timmars spelande när du väl kommer in i det. Det har redan fått positiva recensioner från andra spelsajter som IGN, GameSpot, Destructoid och Kotaku. Du kan till och med se några personer spela spelet på YouTube.

Om det inte räcker har Pearl Abyss också meddelat att de snart kommer att släppa spelet på konsoler också. De lanserade nyligen ett stängt betatest för sin konsolanpassning och det har varit mycket framgångsrikt hittills med enbart positiv feedback från testarna.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?