Services
Registrera dig
Logga in

BDO-konton till salu - Black Desert Online Account Trading

Starta din spelupplevelse genom att köpa ett nytt BDO-konto! Från maxade konton packade med föremål som är så kraftfulla att de inte längre kan hittas till prisvärda konton som gör att du kan börja med detta episka äventyr.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Varför köpa ett BDO-konto?

För många BDO-spelare är huvudskälet till att de överväger att köpa ett BDO-konto att spara tid. Du kan ta all tid i världen för att höja din karaktär naturligt, men det finns vissa fall där det helt enkelt inte skulle vara värt det. Fördelarna med att köpa ett konto i stället för att spendera hundratals, om inte tusentals timmar på ett konto kommer så småningom att löna sig för båda parter, vilket gör att ditt spel går snabbare och du sparar din dyrbara tid.

När det gäller karaktärsanpassning finns det inget som heter för mycket. Det har aldrig funnits en tid då spelarna inte önskade att de kunde finjustera utseendet bara lite mer; ändra färgen på det ena eller andra föremålet; justera sin skräddarsydd eller pryda sin utrustning med ytterligare ädelstenar och runor. Men i många MMO:s är du fast med det de ger dig. Du kan upprepa samma få uppdrag (och få exakt samma belöningar) eller betala för "premium"-innehåll om du vill ha något bättre - men varför skulle du behöva göra det?

Det tar inte lång tid att inse hur dyrt leveling är i vissa spel: både vad gäller tid och pengar. En ny spelare kanske inte tänker på att köpa ett föremål i cash shop för 5 eller 10 dollar, men det kan snabbt bli mycket pengar när du också måste betala 15 dollar här och 50 dollar där.

Det är en viktig anledning till att det kan vara så roligt att stöta på ett "övergivet" konto - ett konto som någon har sålt för att de tröttnat på att spela spelet, slutat spela för flera månader sedan, eller kanske till och med slutat spela helt och hållet. Du behöver inte oroa dig för att spendera pengar (eller din begränsade speltid) på att höja nivån på en karaktär. Du kan hoppa rakt in i alla typer av slutspelsinnehåll utan att först sänka ner dussintals (om inte hundratals) timmar, och om du hittar ett konto med fantastiska sällsynta föremål är chansen stor att de kommer att vara halvbra. Det bästa av allt är att du inte bara får en karaktär utan också ett etablerat konto, vilket kan göra det ännu roligare att spela!

Nackdelen är förstås att alla MMO:er har olika policyer för tredjepartsförsäljning av det här slaget. Du kan hitta listor på konton på webbplatser som Craigslist eller eBay, du ser dem erbjudas som belöningar i tävlingar, de kan dyka upp i ditt gilles chattkanal och vissa spels spelarstyrda marknadsplatser (som i World of Warcraft) är fulla av sådana erbjudanden. Men vad betyder de? Vilka typer av begränsningar kommer du att möta om du köper ett konto? Vilken typ av skydd har du? Och är det ens värt det i slutändan? Det är där du bör börja fundera på att hitta ett konto på igitems istället för att bara hitta en slumpmässig person som påstår sig sälja ett BDO-konto. För i slutändan är kontots legitimitet, skyddet efter försäljningen och kundservicen under hela handelsprocessen oftast viktigare än det ursprungliga priset.

Vad är Black Desert Online?

Black Desert Online är ett storskaligt MMORPG med möjlighet att välja din spelstil. Spelets viktigaste funktioner är valfrihet, ett actionbaserat stridssystem & PVP. Spelet utspelar sig i en medeltida fantasyorientalisk värld där spelarna kan använda svärd, bågar eller magi för att besegra sina fiender, oavsett om de är NPC:er eller andra spelare.

Black Desert Online har olika klasser som behöver olika typer av utrustning när man stiger i nivå, vilket gör det mycket mer realistiskt än många MMO:s där ute som har utrustningsuppsättningar för varje klass, vilket innebär att du kan bära vilken typ av rustning som helst utan att det har någon effekt på din karaktär.

För övrigt har Black Desert fantastisk grafik och väldesignade landskap, vilket gör det roligt och givande att utforska när du upptäcker nya områden eller jagar sällsynta monster för att höja din nivå och få ny utrustning. Spelet har också en hel del PVP-innehåll. Det finns också en lag mot lag-stridsplan som innebär att massor av människor slåss för att förstöra varandras torn och arbeta tillsammans för att nå seger.

Är det säkert att köpa ett BDO-konto?

I de flesta fall är det helt säkert att köpa ett konto från en säljare. Om du använder ditt sunda förnuft och betalar med en säker betalningsmetod är risken liten för dig som köpare.

På iGitems tar vi bort risken med att köpa ett konto genom att tillhandahålla en säker marknadsplats där spelare kan köpa och sälja konton. Vi erbjuder också ett brett utbud av betalningsmetoder för att göra det enkelt för dig att köpa det konto som passar dig, men om du bestämmer dig för att köpa ett konto någon annanstans måste du komma ihåg följande:

  1. Du får aldrig uppge ditt faktiska kreditkortsnummer när du köper ett konto. Använd en betaltjänst som tillhandahåller annan faktureringsinformation än din egen, till exempel PayPal, Google Checkout eller något annat liknande system. Betala endast med "e-valutor" som WebMoney (WM), Perfect Money (PM) eller EgoPay (EGO). Dessa gör det möjligt att verifiera dina betalningar, men ditt egentliga kreditkortsnummer är privat och därför säkrare.
  2. Se till att du tydligt förstår vad du köper. Köp aldrig ett konto med ovanliga funktioner, till exempel möjlighet till automatisk nivåhöjning, automatisk quest eller användning av särskilda fusk-/hackprogram. Om du inte vill ha en funktion på kontot, t.ex. nivåhöjningar, tecken på hacker/cheat eller till och med sociala kontakter (kompislista), så undvik helt enkelt dessa konton och köp ett konto utan dessa funktioner.
  3. Se till att din valda säljare har ett gott rykte och en gedigen historia av att sälja BDO-konton. Kolla forum som Buyer Beware och The Scam Report för information om specifika säljare innan du fattar ditt beslut.
  4. Sist men inte minst, ge aldrig ut ditt lösenord eller någon känslig information om dig själv till någon.

Om du följer dessa steg är det nästan omöjligt att ditt konto kapas eller stjäls av skrupelfria säljare. Det är det vanligaste sättet BDO-konton går förlorade när man köper dem, så var försiktig. Lycka till och glad spelande!

Varför inte ta bort besväret med att köpa ett BDO-konto och låta oss göra allt det hårda arbetet åt dig? På iGitems har vi ett brett utbud av konton till salu till låga priser, och vår kundtjänst hjälper dig gärna om du har några frågor.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?