Registrera dig
Logga in
Köp ARK: Survival Evolved-konton - Marknadsplats för ARK-konton

Köp ARK: Survival Evolved-konton - Marknadsplats för ARK-konton

Gör dig redo att överleva på en ö full av förhistoriska varelser. Skaffa ditt eget ARK: Survival Evolved-konto och massor av innehåll i spelet idag, så att överlevnad i det här spelet blir en absolut lätt match!

Börja sälja
0 items found
Recommended
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Om ARK: Survival Evolved

Har du någonsin undrat hur det skulle vara om du var strandsatt på en ö med dinosaurier och potentiellt fientliga människor? Nu har du chansen. Du har total kontroll över hur stora eller små farorna som väntar och hur länge du överlever. Med över 176 varelser till hands för spelarna att tämja och fånga, måste du bygga en bas för att skydda dig själv och dina skatter, samla in resurser och föremål och tämja dinosaurier för att överleva den dynamiska dag- och nattcykeln.

I takt med att handlingen fortskred lades mytologiska varelser som wyverns, fenixer och manticores till ovanpå de befintliga förhistoriska varelserna som dinosaurier. Expansionspaket förde också in nya typer av robotar i spelet med helt originell design. Ett exempel är en Enforcer-robot med två yxliknande vapen på kroppen som kan användas för att attackera eller försvara sig mot fiender i strid.

Ön kallar på dig och du måste svara. Hitta dig själv strandsatt vid stranden av en mystisk plats. Använd din skicklighet för att ta ner urtidsvarelser eller lär dig hur de rider på dem för transport. Överlev genom att samla resurser för att tillverka verktyg och bygga ett hem som kan stå emot elementen. Plocka frön från de som finns runt omkring dig eller ge dig ut på äventyr för att hitta mat, men se alltid till att plantera dina grödor med dinosaurieexkrementer. Allteftersom tiden går i Ark: Survival Evolved finns det mer än ett sätt att bli starkare. Att tjäna poäng genom att nivåhöja sig är bättre lämpat för att förbättra statistik som hälsoregenereringshastighet (vilket ger immunitet mot döden), samtidigt som du kan tämja djur så att de slåss vid din sida.

Människor och dinosaurier slåss om dominans i denna postapokalyptiska värld. Medan dinosaurierna utgör ett stort hot är det människorna som dödar dig utan att tveka. Gå med i ett samhälle med andra överlevande och plundra andra stammars baser för att stjäla deras resurser. Snabbt PvP gör att du kan ta ut dina fiender utan nåd. Om du blir fångad av en motståndare behöver du inte oroa dig, för det finns alltid en annan allierad spelare som är redo att rädda dig när som helst.

Varför köpa ett ARK: Survival Evolved-konto?

Som vi nämnde ovan kan vi fortsätta att gå ner på listan över spelfunktioner och vad du behöver åstadkomma för att överleva, men arbetsbördan för dig ökar samtidigt. Det finns dock ett enklare sätt. För att optimera din överlevnadsupplevelse erbjuder igitems stolt de säkraste och snabbaste ARK Survival Evolved-kontona på marknaden. Sök gärna efter ditt favoritkonto här.

Om det någonsin fanns ett spel där spelarna kunde hitta på sin egen historia från början till slut - utan att veta vad som skulle hända härnäst - så skulle säkert ARK: Survival Evolved vara det. Detta överlevnadsspel med en öppen värld har genererat en hel del uppmärksamhet sedan det släpptes förra året, framför allt tack vare hur uppslukande grafiken är. Om du skaffar ett ARK: Survival Evolved-konto kommer du inte bara att få börja med ett rikt innehåll, utan det finns även andra spel att inkludera.

Hur man köper ett ARK: Survival Evolved-konto?

Söker du ett ARK: Survival Evolved-konto? Det finns många tillgängliga på iGitems. Kolla in den här snabba guiden om hur du kan gå tillväga. Sök igenom listan över alla tillgängliga konton med hjälp av filter och hitta ditt favoritkonto. Se till att du är 100 % klar över all kontoinformation och alla handelsvillkor innan du slutför ditt beslut. Klicka på knappen Köp nu för att göra en betalning med hjälp av vår säkra betalningsgateway. När betalningen går igenom och beställningen har lagts framgångsrikt kan du kommunicera med säljaren för att slutföra transaktionen. I de flesta fall ska kontoleveransen ske omedelbart. Slutligen loggar du in, uppdaterar autentiseringsuppgifter om det behövs och njuter av ARK: Survival Evolved! Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss när som helst.