Registrera dig
Logga in
Köp ArcheAge Unchained Items - Marknadsplats för ArcheAge Unchained Items

Köp ArcheAge Unchained Items - Marknadsplats för ArcheAge Unchained Items

iGitems är din one-stop-shop för allt som har med ArcheAge Unchained att göra. Vare sig du vill slutföra spelet eller bara har svårt att få tag på specifika sällsynta föremål kan vi hjälpa dig! Med vårt stora urval av erbjudanden och erbjudanden kommer du att få ett övertag över andra motståndare på nolltid!

Börja sälja
0 items found
Recommended
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Om ArcheAge Unchained

Här är din första titt på ArcheAge Unchained. Efter att ha passerat genom portalen, det som kallas "the Awakening", befinner du dig på en ö där alla dina förmågor är borta. Du måste kämpa för att överleva mot monster och andra spelare tills du kan fly från fängelset som har skapats runt dig.

Innan du går in i spelet kan du anpassa din karaktärs utseende genom att välja en av många arketyper (klasser), som representerar hjältar som en gång deltog i The Rise. Dessa arketyper gick dock förlorade när The Cataclysm krossade inte bara deras liv utan även deras öden. Så börjar din väg mot att skapa en ny historia för dig själv ...

När du väl är inne i ArchAge Unchained finns det många beslut för dig att fatta under spelets gång. En del är lätta, men en del är det inte. Med så många valmöjligheter tillgängliga för dig hela tiden kommer det att vara upp till dig att frigöra din potential och bli hjälten i din egen berättelse.

ArchAge Unchained är ett sandlåde-MMORPG som erbjuder mycket frihet för varje spelare att skriva sitt eget öde. I den här världen finns det sex raser som kan leva på någon av fraktionerna eller över dem alla. Alverna har inga riktiga fiender bland de andra, men de kan inte lita på alla på grund av sina tidigare erfarenheter med människor under The Rise. Under tiden arbetar dvärgarna nästan uteslutande med varandra för handel med hjälp av sina överlägsna gruvkunskaper. När det kommer till strid föredrar de dock att slåss tillsammans med människor snarare än åtskilda från varandra. De övriga raserna är Nuians, Firran och Harani, som väntar på att du ska prova dem.

Vad är ArcheAge Unchained Items?

För engagerade MMORPG-spelare är utsikten att få egna uppgraderingar av utrustning med unika egenskaper spännande. Med tolv olika kvaliteter av AAU-artiklar att välja mellan och speciella bonusar beroende på vilken typ den tillhör, erbjuder ArcheAge Unchained-artiklar en robust spelplan för alla typer av spelare, särskilt optimeringsentusiaster som vill ha en extra fördel i kampen mot motståndarna. ArcheAge Unchained har visat sig ta sitt system för föremålskvalitet till nästa nivå jämfört med originalversionen ArcheAge, vilket skapar en spännande mekanik för dem som älskar att experimentera och upptäcka metabyggnader.

Spelets utvecklare Gamigo trycker på en NOT pay-to-win-strategi med ArcheAge Unchained. Det kommer att finnas massor av föremål att samla in i denna medeltida fantasyvärld som kan tillgodose dina behov, oavsett om du är en överlevare, ära-sökare eller handlare. Några av de sällsynta föremålen kan bara hittas här på igitems, hitta dem nu och köp på iGitems där säljarna välkomnar alla kunder med öppna armar.

Under alla olika butiker i ArcheAge Unchained är en av dem kallad The Diligence Store. Det är en skattkammare med kosmetiska föremål. Den här butiken prioriterar skinn för karaktärer och har säsongsbetonad kosmetika som kan användas på mounts eller gliders, samt badkläder för Warborn.

Varför köpa ArcheAge Unchained Items?

Utvecklarna av ArcheAge Unchained har gjort en sak helt klart: de vill INTE skapa en pay-to-win-upplevelse. Till skillnad från originalet, där spelarna kunde köpa föremål i spelet och få en fördel över andra när det gäller spelmekanik med dessa köpta bekvämligheter, väljer Archeage Unchained att inte ha något sådant alternativ tillgängligt på grund av sin "no pay-to-win"-policy som tilltalar hundratusentals nuvarande fans som spelar den här titeln.

Utvecklarna har inaktiverat handel med premiumföremål i ArcheAge Unchained vilket innebär att spelarna tvingas till hårt arbete för att få någon form av fördel gentemot de andra konkurrenterna. Med den här funktionen kan spelarna inte påskynda sina framsteg i spelet. Detta gör att de som inte kan spendera flera timmar per dag online har en nackdel jämfört med hardcore-spelare som spelar hela dagen. Lyckligtvis finns det ett alternativ för dessa mindre hängivna spelare - köp ArcheAge Unchained-artiklar från iGitems så att du kan matcha dem på samma nivå när det gäller ditt spelande.

Hur man köper ArcheAge Unchained-artiklar?

Det är lika enkelt som följande steg:

  • Välj den eller de artiklar du vill beställa.
  • Logga in eller registrera ett konto på iGitems.
  • Förbered betalningen och säljaren kommer att meddelas om beställningen när betalningen har mottagits.
  • Sätt upp en tid och plats där du och säljaren kan träffas för att byta ut den eller de varor du beställt.
  • Njut av dina nya varor!

Är Non Pure Cosmetics artiklar tillgängliga för köp?

Handla eller ge bort föremål i ArcheAge Unchained är inte som andra MMORPG. Nyligen har spelet meddelat att gåvor av premiumföremål i spelet kommer att inaktiveras, vilket ger seriösa spelare en möjlighet att konsekvent spela och njuta av sin upplevelse utan att betala för att vinna-situationer. Detta kan å andra sidan vara dåliga nyheter för spelare som helt enkelt inte har tid att grinda de föremål de önskar. Men som tur är är de flesta premiumföremål i ArcheAge Unchained inte längre spelpåverkande utan istället bara kosmetika.

Hur är det då med de föremål som kan ge dina karaktärer en fördel när det gäller gameplay? Marknaden i spelet har genomgått många förändringar och uppdateringar och medan den en gång erbjöd föremål som gav din karaktär en fördel i spelandet (t.ex. utrustning), är alla varor som köps på marknaden nu rent kosmetiska och har ingen fördel i spelet. Detta innebär att om du vill köpa den typ av föremål som har någon form av spelförbättrande effekt på dem - föreslås det att du, när du köper från någon, kontrollerar deras legitimitet innan du gör dina inköp.