Registrera dig
Logga in
Köp Apex Legends Boosting - Apex Legends Boosting-tjänster

Köp Apex Legends Boosting - Apex Legends Boosting-tjänster

För de av oss som har väntat på ett nytt Battle Royale-spel är Apex Legends så nära det perfekta som vi någonsin kommer att få. Tyvärr kan ranking up ofta vara svårt och tidskrävande för många spelare. Som tur är har vi lösningen! Spelare kan enkelt rangordna sig genom att använda en boostingtjänst från igitems. Säg adjö till lägre rankningar och hej till Apex Predator idag!

Börja sälja
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Om Apex Legends

Apex Legends är ett av de senaste mästerverken inom Battle Royale-genren. Det är ett online-multiplayershooter, utvecklat av Respawn Entertainment och publicerat av Electronic Arts för Microsoft Windows PC (via Origin), Xbox One och PlayStation 4 i februari 2019 som en del av EA:s överraskningsutgåva, vilket har fått fans att vara spända på att se vad mer utvecklarna har planerat för dem.

Det är minst sagt ingen överraskning att Apex Legends snabbt har blivit en av battle royale-genrens mest populära titlar. Avsaknaden av marknadsföring kompenserades av innovationer och stabilitet vid lanseringen, vilket gjorde att dess publik och spelarbas kunde växa exponentiellt, delvis tack vare streamingsidor som Twitch.

Apex Legends introducerade ett helt nytt sätt för battle royale-communities runt om i världen - se varandras strider med olika vapen, allt medan de tävlar om segern royale. Med många fler funktioner på gång samt frekventa uppdateringar från Respawn Entertainment, började spelet som en hetsbit och fortsatte att vara det.

Apex Legends introducerades som en gratis spelbar Battle Royale-titel för hjälteskjutare; till skillnad från de flesta andra Battle Royale-spel ställs spelarna mot varandra i lag istället för individuellt.

Förregångarens namn "Titanfall" anspelar på striderna mellan soldater och robotar med två ben som heter Titans. I jämförelse med detta har Apex Legends huvudpersoner som är utrustade med taktiska förmågor som att använda ziplines eller sköldar; dessa karaktärer kallas kollektivt för "Legends". Varje spelare väljer en legend, och lag om tre personer består av en enda representant från varje klass. Du kan glida, springa uppför väggar eller till och med svinga dig över höga byggnader med Spiderman-liknande smidighet när du spelar en viss legend.

Apex Legends var den första titeln som introducerade val av hjälte i ett battle royale-spel. Det är en innovation, och idén om hjälteval har använts tidigare av spel som Team Fortress 2 eller Overwatch, där spelarna måste välja en av många unika karaktärsidentiteter. I Apex Legends kan du välja mellan en mängd olika legender med unika personligheter och färdigheter som passar in i olika roller. En karaktär kanske är långsammare men mer tålig, medan en annan har förmågan att sväva på medeldistans eller närma sig spelare snabbt med sin gripkrok; var och en kommer att erbjuda något annorlunda för din grupps behov.

Spelläget Ranked Leagues introducerades i säsong 2. Det skiljer sig från det normala spelläget Play Apex på så sätt att spelarna matchas med/mot andra spelare med liknande nivå när det gäller placering, dödade spelare och assist. I slutet av varje rankad match delas Ranked Points ut, vilket används för att mäta framsteg till nästa nivå. I slutet av en säsong i Ranked Leagues får spelarna en belöning baserad på deras nivå. Spelarna är indelade i sju nivåer från låg till hög: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master och Apex Predator. Varje nivå består av fyra divisioner, utom för Master och Apex Predator, där spelarna rankas globalt via sina aktuella Ranked Points.

Varför köpa Apex Legends Boosting?

Solokö för rankad i Apex Legends kan ibland vara frustrerande och jobbigt. Om du är trött på tråkiga spel där dina lagkamrater vägrar att samarbeta och stjäl all loot och alla kills, så kan våra tjänster vara vad som behövs, vilket inkluderar att boosta dina Ranked Points och Tiers så att du aldrig mer kommer att lida i solokön igen. Våra erfarna spelare är engagerade i att vinna spelet med integritet - varje kill förblir din, plus att de alltid följer orderinstruktionerna perfekt.

Vi förstår att inte många har tålamodet att slipa fram rankade belöningar, och du kanske är för upptagen eller helt enkelt inte orkar med all den stressen. Vi vill inte att du ska slösa bort din tid på ett spel som inte ger någon utdelning. Vi hjälper dig att öka ditt konto till en nivå där spelen är mer rimliga när det gäller skicklighetsnivå. Även om ditt slutmål är att hamna på Apex Predator-ledartavlan har vi även det för dig.

Vilka Apex Legends Boosting-tjänster erbjuder igitems?

Apex Legends Rank Boosting - Vill du bli den högst rankade Apex-spelaren på din server? Besök iGitems, välj ett alternativ för en rank boost och se mirakel ske. Efter att våra proffs har utfört sin magi garanterar vi att din nivå kommer att avancera upp till önskad rang på kortast möjliga tid.

Apex Legends Power Leveling - Har du problem med att nå högre nivåer och låsa upp coola funktioner? Behöver du fler Apex Packs men har inte tillräckligt med tid för att slipa fram dem själv utan att spendera dagar? Apex Power Leveling löser båda problemen.

Apex Legends Kills Boosting - Välj helt enkelt din plattform, hur många fler kills du vill få på ditt konto och vilken legend du vill att det ska vara om någon. Vi levererar det exakta antalet kills till dig. Öka din kontostatistik med Apex Legends Kills Boosting nu!

Apex Legends Achievements Boosting - Om du letar efter några enkla sätt att få ut det mesta av din Apex Legends-upplevelse kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder achievement boosting som hjälper dig att få tag på exklusiva och svåråtkomliga belöningar utan att du behöver använda din egen tid. Allt som krävs är några få klick medan vårt team gör allt arbete.