Login / Join
World of Tanks

World of Tanks presenterar nytt innehåll för Prime Gaming

World of Tanks (WoT) har återigen inlett ett samarbete med Prime Gaming för att erbjuda exklusivt innehåll till sina spelare. Samarbetet har varit till stor nytta för spelarna, som erbjuds unika spelobjekt och förmåner som förbättrar deras spelupplevelse.

Harriers förenas med Prime Gaming

Det senaste paketet med titeln "We the Harriers" är tillgängligt för spelare som är en del av alliansstyrkorna i deras kamp mot mastermind Von Krieger. Detta paket erbjuder spelarna en ny 2D-stil, anpassningselement och en speciell medalj. Dessutom får spelarna 1 dag med WoT Premium-konto, vilket förbättrar deras spelupplevelse. Paketet innehåller också 2D-stilen "Doggo Driver", dekalerna "Tread Lightly, Human", "Off the Chain" och medaljen "Area Cleared". Spelarna kan också ta del av 10 uppdrag som ger ×5 XP vid seger.

För att göra belöningarna ännu mer personliga erbjuder paketet en 14-dagars hyresperiod för fordon och andra valbara belöningar. Spelare kan välja tre föremål från en lista som inkluderar Object 703 Version II, M6A2E1, 112 och VK 45.03, som alla finns tillgängliga till rabatterade priser i Premium Shop. Dessutom finns det uppdrag som erbjuder ×5 XP och extra stridsransoner.

Från djupet med Prime Gaming

Ett annat lockande paket med titeln "From the Depths" lockar spelare att fördjupa sig i havets mysterier. Detta paket erbjuder en unik "Wonder and Glory" 2D-stil, "Favor Gained"-dekaler, "Loving Embrace"-dekaler och "Anchor Grip"-medaljen. Precis som i Harriers-paketet får spelarna 1 dags WoT Premium-konto och kan välja mellan 5 uppdrag som ger ×5 XP vid seger.

Paketet "From the Depths" ger också en 10-dagars hyresperiod för fordon och andra valbara belöningar. Spelare kan välja två föremål från en lista som inkluderar 122 TM, T77, T-103 och IS-2M, alla tillgängliga till rabatterade priser i Premium Shop. Dessutom finns det uppdrag som ger ×5 XP och förbättrade stridsransoner.

Gör anspråk på paketen

För att göra anspråk på dessa exklusiva paket måste spelarna länka sina Amazon- och Wargaming.net-konton. Ett Prime Gaming-medlemskap är nödvändigt för att ta del av dessa erbjudanden. När paketet har hämtats kan spelarna gå in i spelklienten för att ta emot sina belöningar via standardfönstret för gratulationer. För ytterligare föremål kan spelare gå till depån och klicka på fliken Erbjudanden.

Slutsats

Samarbetet mellan World of Tanks och Prime Gaming fortsätter att erbjuda spelare exklusivt innehåll som förbättrar deras spelupplevelse. Med unika stilar, dekaler, medaljer och mer kan spelare nu öka sitt WoT-konto och visa upp sin skicklighet på slagfältet. Oavsett om du är ett fan av Harriers eller fascineras av djupets mysterier finns det något för alla. Och för dem som ännu inte har utforskat WoT-världen är nu det perfekta tillfället att dyka in, särskilt med de extra fördelarna med Twitch Prime.

Editorial Office
igitems
Related Products