Login / Join

Var kan man köpa Dota-konton? De bästa marknadsplatserna granskade

Dota 2-konton kan vara en klok investering för personer som vill förbättra sin spelupplevelse. Det kan dock vara svårt att hitta säkra marknadsplatser att lita på sina pengar.

Varför köpa konton för Dota 2

Dota 2 använder sig av flera rankningar för att markera färdighetsnivån. Det tar dock mycket tid att behärska spelet och nå den mest önskvärda bracketnivån. Att köpa konton för Dota 2 innebär att spelare kan köpa en annan spelares speltillgång för att få en bättre upplevelse.

Du kan välja vilket konto du vill köpa baserat på rankningen, som är följande:

  • Herald
  • Guardian
  • Crusader
  • Archon
  • Legend
  • Forntida
  • Gudomlig
  • Odödlig

Herald är lägst rankad och de flesta användare bryr sig inte om att köpa dessa konton. Det är den enklaste rangordningen att uppnå. Å andra sidan kostar de högre nivåerna mer pengar. Eftersom en Immortal ranking tar längst tid att uppnå kan en användare med ett Immortal-konto ta mer betalt.

Bör du köpa ett smurfkonto?

Som nämnts är det många spelare som inte spenderar sina pengar på smurfkonton. Dessa tillåter användare att tävla mot andra motståndare med lägre ranking men ger inte mycket möjlighet att tävla mot mer skickliga spelare.

Om du är en erfaren användare kan du ändå njuta av att köpa ett av dessa konton eftersom de visar hur mycket du har förbättrat ditt spel. Om du dessutom har drabbats av en förlustsvit i standardmatchspel kan ett smurfkonto hjälpa dig att gå tillbaka till grunderna.

Var du kan köpa Dota 2-konton

När du gör ett köp måste du se till att dina pengar går till en pålitlig källa. Alla spelare kan sälja sitt Dota 2-konto, men det kan vara svårt att hitta en pålitlig säljare.

Därför anses följande marknadsplatser vara de mest pålitliga för att framgångsrikt köpa Dota 2-konton.

igitems

Som en pålitlig källa för att köpa Dota 2-konton, igitems hjälper till med smidiga transaktioner mellan köpare och säljare. Användarupplevelsen är en positiv egenskap som uppmuntrar spelare att återvända.

De flesta köpare får sina köp inom några sekunder. Om det uppstår några problem har de tillgång till kundsupport dygnet runt.

igitems överträffar förväntningarna på sina skyddsfunktioner. Alla transaktioner är säkrade med hjälp av tillförlitlig teknik och återbetalningspolicyn försäkrar köparna om deras köp.

PlayerAuctions

Detta är en av de bästa plattformarna för att köpa Dota 2-konton. Sedan 1999, PlayerAuctions varit en tredje part som hjälper till med speltransaktioner och skapat ett säkert och pålitligt utrymme.

Köparna ger inte sin betalningsinformation direkt till säljaren, vilket kan vara farligt. I stället går uppgifterna via PlayerAuctions. Plattformen väntar på att köparen ska bekräfta att de har fått sin produkt innan den skickar betalningen till säljaren.

Dessutom inspekterar PlayerAuctions alla konton som säljs på webbplatsen. Dessa är pålitliga undersökningar, men köparna kan köpa försäkringspaket om de fortfarande är oroliga för sin transaktion.

Försäkringen som plattformen erbjuder skyddar köparen från att deras nyförvärvade konto blir avstängt eller återkrävt på grund av ett problem med säljaren. Detta är en sällsynt händelse. Men om det händer får köparen en kupong från PlayerAuctions på det belopp som specificeras i försäkringsskyddet.

Sammantaget är denna plattform pålitlig och går utöver det vanliga för att säkerställa kundernas förtroende.

G2G

En annan pålitlig plattform är G2G. Den har funnits sedan 2015 och hjälper till med spelköp som inte bara omfattar konton utan även spelvalutor och skinn.

Under varje transaktion använder plattformen en SSL-kryptering som kallas GamerProtect som säkrar varje investering - oavsett hur du betalar. G2G accepterar en mängd olika betalningsmetoder så att konton kan vara tillgängliga för alla.

För att göra ett köp måste du ha ett G2G-konto. Detta är inget stort hinder eftersom installationsprocessen inte bör ta mer än ett par minuter.

PlayerUp

Det som började som en handelsplattform för spelkonton har förvandlats till en unik sajt som ägnar sig åt köp av alla typer av konton, inklusive sociala medier. Som sådan är PlayerUp känd för sin framgång när det gäller att hjälpa till med transaktioner av konton, till exempel från Dota 2.

Plattformen är en laglig webbplats, eftersom de flesta recensioner visar att användarna hade en positiv erfarenhet. Vissa klagar på att kundtjänsten inte är alltför hjälpsam, men alla användares erfarenheter är olika.

Sammantaget är PlayerUp en smart marknadsplats om du letar efter ett högklassigt Dota 2-konto.

Andra sätt att öka din ranking

Att köpa ett Dota 2-konto är ett alternativ till att spendera timmar och timmar på att öka din ranking för att förbättra ditt spelande. Detta är dock inte det enda alternativet du måste söka för att öka din ställning. Förbättring av kalibrering är när andra spelare spelar på ditt konto. De kan stärka din kalibrering, som bestämmer din ranking i början av en säsong.

Du kan också köpa boosting-tjänster för att förbättra din Dota 2-statistik. Därför kan du betala någon annan för att hjälpa dig att få ett försprång.

Slutresultatet

Det kan vara en utmaning att hitta en pålitlig säljare av Dota 2-konton. De granskade plattformarna ovan är dock betrodda av tusentals spelare.

Editorial Office
igitems