Login / Join
Call of Duty: Modern Warfare III

MW3 Säsong 3: Ett nytt kapitel av krigföring

Säsong 3 av Modern Warfare 3 (MW3) och Warzone kommer att höja spelupplevelsen med en mängd nytt innehåll och spännande uppdateringar. Med start den 3 april är spelgemenskapen full av förväntan inför de nya utmaningar och belöningar som väntar.

Uppdelning av Battle Pass: Lås upp för action

I hjärtat av säsong 3 ligger det förnyade Battle Pass, som utlovar en arsenal av nya vapen, inklusive det precisionsdrivna MORS prickskyttegeväret, och återkomsten av fansens favoritoperatör, Snoop Dogg. Den här säsongens Battle Pass, kallat BlackCell, är din biljett till att låsa upp dessa exklusiva belöningar och mycket mer.

Pris och förmåner

BlackCell Battle Pass förväntas kosta $29.99, vilket ger spelare tillgång till hela Season 3 Battle Pass och upp till 25 Tier Skips för PlayStation-användare. Dessutom innehåller det 1 100 COD-poäng direkt, vilket låser upp en värld av anpassning och framsteg.

Exklusivt innehåll

  • Operatörer i överflöd: Dyk in i striden med unika BlackCell Operator-skins, inklusive den smygande "Stasis" och den dynamiska duon av Snoop Dogg-skins.
  • Vapenritningar: Förbättra din arsenal med exklusiva vapenritningar, med bland annat fraggranaten "Aggressive Action" och den animerade ritningen "All that Glitters BlackCell".

Expansion av kartor och lägen

Säsong 3 stannar inte bara vid vapen och skins. Spelarna kan utforska sex nya multiplayer-kartor, dyka ner i mellansäsongens zombiesinnehåll och besöka den ikoniska Rebirth Island, vilket breddar horisonterna för spel och strategi.

Vapen och skins: En djupdykning

Battle Pass-nivåerna är fulla av belöningar, från den omedelbara upplåsningen av Makarovs Dominus-skin till ett urval av vapenritningar som tillgodoser alla stridspreferenser. För att inte tala om att de differentierade belöningarna inkluderar tre nya vapen som är tillgängliga för alla spelare, vilket säkerställer att kampen om överlägsenhet förblir fräsch och intensiv.

Vägen framåt

MW3 säsong 3 bjuder in spelarna att fördjupa sig i en säsong fylld med oöverträffat innehåll och möjligheter till ära och berömmelse. Med en strategisk blandning av nya vapen, kartor och exklusiva belöningar är säsong 3 redo att omdefiniera slagfältet och erbjuda en spelupplevelse som inte liknar någon annan.

Editorial Office
igitems