Login / Join

Fem spel att hålla utkik efter 2022!

Marknaden för PC-spel är på väg att bli mycket bättre, både nu och i framtiden. Det spelar ingen roll vilka spelintressen du har; det finns något för alla att se fram emot.

Oavsett vilken plattform du gillar finns det en mängd nya PC-spel som du kan lägga till i din önskelista, oavsett vilken du väljer. Ett brett utbud av nya titlar, inklusive rollspel med ray tracing-kapacitet, skjutspel och mästerverk för samarbete, ingår.

Här är ett urval av spel som vi har sett och väntar med spänning på. Vi tvivlar inte på att du också kommer att vara det.

Dying Light 2

Dying Light 2 kommer att återföra spelarna till en värld befolkad av horder av odöda. Spelet utspelar sig femton år efter världens undergång, när en stor del av mänskligheten har utplånats. Konfliktfyllda fraktioner kan ofta hittas i de få återstående säkra tillflyktsorter. Vår huvudperson befinner sig mitt i en maktkamp. Spelarna kommer att kunna interagera med dessa fraktioner på det sätt de anser lämpligt utanför utforskning och stridande zombies. Uppdragen kan angripas på ett mer flexibelt sätt än i det förra spelet. Att göra kopplingen mellan parkour och strider mer sömlös var ett stort fokus i utvecklingen av den här uppföljaren.

Redfall

Arkane Studios har precis släppt Deathloop och arbetar nu med Redfall, deras uppföljningstitel. Staden Redfall, Massachusetts, är platsen för detta actionäventyrsspel. I skrivande stund är berättelsens premisser fortfarande lite av ett mysterium. Men åtminstone kärnan i berättelsen är klar. Åtminstone från vad vi kan berätta hittills har något experiment förvandlat staden till en vampyröken. När du kämpar tillbaka mot de hungriga onda varelserna kommer spelarna att välja mellan en rad olika karaktärer att ta kontroll över. Spelet verkar nu vara en ny twist på Left 4 Dead- och Back 4 Blood-franchiserna.

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

I år kommer ett nytt Tom Clancy's Rainbow Six-spel att släppas. Rainbow Six: Extraction hette ursprungligen Tom Clancy's Rainbow Six: Quarantine. Det här är alltså ännu en taktisk skyttespelare för lag i stil med Rainbow Six Siege, om det nu stämmer. Skaffa ditt Rainbow Six-konto på igitems för en premiumspelupplevelse! Det är ändå ett PVE-spel där spelarna slår sig samman för att försöka stoppa något utomjordiskt parasitangrepp. Om en spelare smittas av denna parasit är de i praktiken dödsdömda om de inte får behandling inom en viss tid. Lyckligtvis kommer vi att kunna spela detta taktiska skjutspel i början av 2022 efter att det smet igenom 2021.

Destiny 2: Häxdrottningen

Savathun's Throne World är en ny plats som introduceras i expansionen Witch Queen till Destiny 2. När expansionen fortsätter att byggas upp kommer du att kunna delta i ett nytt raid som heter Vow of the Disciple och två extra dungeons. Den nya svårighetsgraden "Legendary" är utmanande men ändå belönande för dem som klarar den. Det är också värt att notera att Forsaken-expansionens hela kampanj och Tangled Shore-platsen och aktiviteterna flyttas till Destiny Content Vault som en del av den här utgåvan.

Crossfire X

Om du befinner dig i Asien kommer du snart att kunna spela Crossfire på Xbox One och Xbox Series X/S. Crossfire X, som är spelets nya namn, kommer att ha samma spelupplägg, där spelarna delas in i två grupper som möts i flera olika typer av spel. Det kommer dock att finnas en stor visuell uppgradering och en berättelsekampanj för spelarna att uppleva. Smilegate och Remedy Entertainment samarbetar för att ta fram en kampanj, men vi vet inte vad handlingen kommer att baseras på. Spelet skulle ursprungligen släppas 2020, men utbrottet av coronavirus har skjutit fram lanseringsdatumet, precis som för många andra. Spelet är för närvarande planerat att släppas i början av 2022.

Editorial Office
igitems