Login / Join

En guide till PUBG

PUBG är ett slagfält. PUBG är en dator. spel eller ett onlinespel. PUBG är precis som Counter strike, men dessa två spel har skillnader. När du ska spela ett PUBG måste du öppna dina data och WiFi för att komma åt nämnda spel medan Counter strike är ett offline-spel, men du kan ändå måste du installera detta program på din bärbara dator eller dator. Du kan spela genom att själv, och du kan också spela med ditt lag. Det har ett alternativ, oavsett om det är multiplayer eller single-player. Du kan spela den här applikationen så mycket du vill, men du måste begränsa dig själv från att spela detta spel eftersom PUBG är en av de mest kända onlinespelen här på jorden. Det är därför du måste vara försiktig med dig själv eftersom det finns en del människor som blivit beroende av det här spelet.

Detta spel kommer att äta upp din tid, men när du när du spelar detta kommer du att glömma alla problem du har, och detta spel kommer att fungera som din stressavlastare. Det bästa du kan göra när du bestämt dig för att spela detta är att ha ditt lag så att du i slutet av spelet inte kommer att vara besegrad. Minst 1-2 timmars spelande av PUBG räcker för dig och ditt lagkamrater. I det här spelet finns det 100 spelare så du tillhör de 100 hundra. spelare. Spring när det finns en fiende eftersom din fiende kommer att värma tills du är blir träffad och du måste springa och springa när det finns blod på din skärm.

Du måste verkligen springa och gå snabbt, gå till den säkra zonen, för att kunna vara säker och leva. Det finns också en karta där på på skärmen som vägleder dig, och som hjälper dig att komma till den säkra zonen. När du är i den säkra zonen kommer du att vara en av de överlevande där. Du har också rätt att välja vilken typ av vapen du ska använda. När du skjuter din fiende, kommer du att få motsvarande pengar som du kommer att använda för att köpa sådana föremål, framför allt stövlar som hjälper dig att springa snabbt, vapen, som samt vapen. Detta är verkligen ett roligt spel så långt många tonåringar. just nu spelar denna typ av spel.

Ta en titt på vårt breda utbud av urval av tjänster inom spelet!

Editorial Office
igitems