Login / Join

Dragonflight 2022: World of Warcrafts nästa expansion

Bara två år efter lanseringen av “The Shadowlands,” Blizzard har nyligen släppt en teaser för sin nya expansion kallad “World of Warcraft: Dragonflight.” Den nya expansionen kommer att introducera många nya saker som en ny ras och kartor, bland annat. För att förbereda dig inför de kommande expansionsuppdateringarna är här några saker som den nya expansionen kommer att föra med sig till det expansiva World of Warcraft.

Nya kartor

Dragonflykten ger Dragonflight ger Dragonflight ger fem nya kartor som spelarna kan utforska i sitt äventyr på den nya kontinenten Dragon Isle - hem för Dragonflights of Azeroth.

The Waking Shores - Den första zonen är där spelarna kommer att utforska kommer att vara slagfältet för mästarna som kallats in av Wrathion för att återta Citadel of the Black Dragonflights från fienderna.

Ohn’ahran Plains - En zon fylld av frodiga gräsmarker som är hemvist för Centaur-stammen Maruuk, en stam som hade en pakt med de gröna Dragonflights i gamla tider. I och med Yseras död blir de gröna drakarnas’ framtid, tillsammans med Ohn’ahran Plains, osäker.

Thaldraszus - Thaldraszus, som kallas för den lysande fyren i drak’ kungariket, är maktens säte för Aspekterna och deras flygningar. De bronsfärgade drakflygarna kallar också denna plats för sitt hem, där de vakar över tidsvägarna för att säkerställa Azeroths förflutna och framtid.

Forbidden Reach - Formad av jordväktaren Neltharion tjänar den förbjudna räckvidden som träningsområde för hans ultimata soldater, dracthyr. Den förbjudna räckvidden ligger nära draköarnas kust och är också slagfältet för ett fruktansvärt krig för länge sedan. Efter att ha varit vilande efter kriget väcker en gammal fiende dracthyr som bor i Forbidden reach.

Introduktion av en ny ras/klass-kombination

En första för World Warcraft-franchisen, Dragonflight introducerar Dracthyr Evoker. Som Dracthyr Evokers kan spelarna fritt växla mellan två former - ett humanoid ansikte och en drakonisk form för att trampa ner alla fiender som står i deras väg. Om du är intresserad av att lära dig mer om det mest effektiva sättet att spela den nya expansionen kan du göra det med hjälp av coachningstjänster.

Ny funktion

Dragonflight introducerar också en ny funktion som heter Dragon Riding, en ny form av luftrörelse. Drakridning kommer att låta spelarna utforska draköarna med hjälp av fyra olika drakes, som de kan anpassa efter eget tycke och smak. Det är enkelt att köpa nya beridningar och föremål med WoW item trading service.

Speländringar

Den nya expansionen ger upphov till en massiv förändring av spelets spelupplägg, med uppdateringar av spelets HUD (Heads Up Display), yrke och hantverk, samt ett nytt talangsystem.

HUD Update

Profession och hantverk

Professionen och hantverket i Dragonflight är gjorda så att det skulle vara en del av spelarens identitet, vilket gör det unikt för varje spelare. De’introducerar “Calling orders,” vilket gör att spelare kan be en annan spelare att hantverka något även om de inte’har rätt medel för att göra det själva.

Talent

Talentsystemet i Dragonflight kommer att använda sig av ett talangträd där spelarna kan välja hur deras färdigheter utvecklas, vilket är ett helt annat system än vad de tidigare expansionerna använder.
Du kan nu få en snabb boost till din karaktärs arena ranking med buyboosting.

Editorial Office
igitems