Login / Join
World of Tanks

Den tillfälliga återkomsten av Steel Hunter-spelläget till World of Tanks

Spelgemenskapen surrar av spänning när det populära Steel Hunter-spelläget gör en tillfällig återkomst till World of Tanks. Denna återkomst är särskilt betydelsefull eftersom den kommer utan något officiellt tillkännagivande från Wargaming, spelets utvecklare. Evenemanget pågår från den 21 augusti kl. 8.00 CEST till den 28 augusti kl. 3.00 CEST och ger både nya och erfarna spelare chansen att dyka tillbaka in i detta klassiska Battle Royale-format.

Vad är Steel Hunter?

För de som inte känner till läget är Steel Hunter ett battle royale-spel där du antingen kan spela solo eller gå med i en av de 10 tvåspelargrupperna. Spelet varar i 15 minuter och målet är att överleva och eliminera alla fiender. Spelarna kan samla in specialföremål som slumpmässigt dyker upp på kartan, t.ex. råvaror, XP och laddningar för stridsförmågor. Förstörda fordon ger också byte.

Nya funktioner och belöningar

Den här gången kommer spelet att innehålla åtta unika fordon med särskilda förmågor. Spelarna kommer att ha möjlighet att uppgradera sina fordon och bli starkare för varje nivå. Striderna kommer att äga rum på tre stora kartor, som krymper allt eftersom tiden går. Spelarna måste också undvika "förstörelsezoner" som kontinuerligt skadar ditt fordon tills det förstörs.

Valuta i spelet och progression

Steel Hunter har en egen spelvaluta som kallas "steel seals", som kan bytas mot unika anpassningsföremål i spelets butik. Spelare kan göra framsteg genom enkla dagliga uppdrag, och genom att slutföra dessa uppdrag kan du gå vidare till nästa steg i utvecklingen och tjäna belöningar i spelet. Dina framsteg återställs mellan de två evenemangen, så att du kan få dubbla belöningar.

Battle Pass-poäng

Dessutom kan spelare tjäna Battle Pass-poäng baserat på deras ranking efter striden. Poängen fördelas enligt följande:

  • 1:a till 3:e plats: 7 poäng
  • 4:e till 8:e plats: 5 poäng
  • 9:e till 13:e plats: 3 poäng

Slutsats

Den tillfälliga återkomsten av spelläget Steel Hunter erbjuder en nostalgisk men ändå fräsch upplevelse för World of Tanks-spelare. Oavsett om du är en solospelare eller föredrar att spela i lag finns det något för alla i det här klassiska Battle Royale-spelläget. Så ta på dig utrustningen och gör dig redo för intensiva stridsvagnsstrider!

Editorial Office
igitems