Login / Join

De bästa rollerna i Dota 2!

Enligt skrivning finns det 115 hjältar i Dota 2 som har sina egna unika sätt. Men att välja den bästa hjälten för ditt lag kan ge dig möjlighet att vinna efter att ha kämpat mot en visst stadium, kryssa alla dessa fiender och sätta dem i kamp. Du kommer att veta att alla hjältar har spelats och använts utifrån sina specifika roller. I Dota 2 är det viktigare att känna till dessa roller eftersom det kan leda dig till att förstå väl spelet och interagera med varandra. Så vad är Dota 2-rollerna?

Support

I tidigt spel, särskilt i laningfasen, är supportens roll att bära den hjälten som används har tillräckligt med syn för att du säkert ska kunna gå runt genom att titta i kartan.

Transport

Den är inriktad på läkning av skadan på din hjälte. Detta är den svåraste rollen eftersom spelaren inte känner till dess betydelse.

Jungle

I den I de första stadierna handlar det mer om att skogen ska få tillräckligt med poäng och att göra alla kryp förstöra du kan hitta det mellan respawning intervall.

Solo

Ditt lag har minst ett land för att ta upp den givna ensamma hjälten.  Laget bör ha mer jungler.

Solo Mid

Din hjälte bör ta upp den mittersta banan. Eftersom du kommer att se utrymmet mellan dig och ditt motståndarlag är tyst kort. Du behöver inte oroa dig för att fly eftersom det finns kommer att finnas farming creeps och trading systems.

Solo-Off the Lane

Dina hjältar kan vara svåra att spela. Som du kan se kommer du i de tidiga nivåerna att stöta på off-laners. genom att du kommer att ha mer förmåga att inte undkomma mekaniken som osårbarhet. eller förmågan att transportera dit.

Roster

I varje nivå hade du klarat dig. Din hjälte kommer att nivå - upp samt talang och färdigheter hos din hjälte. Vid nivåhöjningen bör du känna till din hjältes talanger. för bättre spelande och spelet kommer att avslutas i förtid. När du spelar kommer du att stöta på de tre attributen i Dota: Agility, Strength och Intelligence. Varje av dessa har sin egen roll när det gäller att styra vissa aspekter av din hjälte. För att nämna de få, har den HP eller styrka, mana eller din intelligens och attackhastighet eller agility. Om din hjälte skadas av en annan hjälte från din fiende kommer den att lätt fastställas. Den kan lätt återställas så väl som att du köper den poäng och välja värdet för att stärka din hjälte mer. 

Editorial Office
igitems