Login / Join
Roblox

De bästa Roblox-spelen 2023: Vad är trendigt?

Med så många spelskapare som arbetar med Roblox varje dag är det väldigt lätt att gå vilse i lavinen av nya spel som laddas upp. Det verkar som om det ögonblick du börjar njuta av ett spel, lanseras ett annat fantastiskt. Det finns till och med många YouTube-videor som hjälper spelare att hålla sig uppdaterade om de senaste spelen på plattformen.

Om du undrar vilka spel som har varit trender på Roblox 2023har du kommit till rätt ställe. Roblox-spelare har flockats till följande fantastiska spel i sina miljoner:

  1. Adoptera mig!

Med mer än 32 miljarder besök sedan det lanserades på Roblox är Adopt Me! plattformens mest populära spel 2023. Denna skapelse av Uplift Games var ursprungligen utformad för att vara ett interaktivt spel där spelarna kunde välja att vara antingen föräldrar eller barn som spelade rollspel i adoptionsprocessen.

Men sedan dess har det utvecklats till ett spel där du kan välja att adoptera olika virtuella husdjur, som också kan handlas med andra spelare. Det finns en hel del mikrotransaktioner i spelet, vilket ger Uplift Games mer än 60 miljoner dollar varje år! Uppdateringar som "klä ditt husdjur" har hjälpt spelet att behålla sin status som ett av de mest populära Roblox-spelen.

  1. Brookhaven

Känner du för att fly från din egen verklighet och prova en ny? Då kan Brookhaven vara det bästa stället att åka till. Det här spelet kan bäst beskrivas som en livsstilssimulator där du kan njuta av ett brett utbud av vardagliga aktiviteter, som att gå till jobbet, skolan, köra runt och träffa andra Roblox-spelare.

Du har chansen att låsa upp många andra spännande funktioner i det här spelet med hjälp av Roblox Brookhaven premium pass, som kostar dig 275 Robux. I april 2023 hade Brookhaven besökts mer än 29 miljarder gånger.

  1. Helvetets torn

Tower of Hell skapades av uwuPyxl och ObrenTune och är ett spännande Roblox-spel som har haft mer än 20 miljarder besök sedan starten. Som namnet antyder handlar spelet om att ta sig an ett torn med sex sektioner med hopp om att nå toppen på mindre än 8 minuter.

Varje gång en spelare besegrar ett torn tjänar de poäng, som kan användas för att köpa olika typer av utrustning och tillbehör som kommer att vara användbara för att besegra följande torn. Spelet släpptes 2018 och sedan dess har det fått en enorm följarskara på Roblox.

  1. Blox Frukt

Blox Fruits skapades av mygame43 under 2019. Detta är samma skapare som gjorde Gamer Robot och Elemental Battlegrounds, så det är inte förvånande att detta senaste erbjudande är mycket populärt bland Roblox-användare. Blox Fruits har haft över 15 miljarder besökare sedan det skapades.

Själva spelet är mycket enkelt, vilket är en del av anledningen till att detta spel är så populärt. Spelare spawnas in i spelet och måste hitta Blox Fruits som är slumpmässigt utspridda i spelmiljön. Om du inte hittar några frukter kan du köpa dem med spelets valuta som kallas Beli.

  1. MeepCity

Med drygt 15 miljarder besök sedan det skapades är MeepCity ett Roblox-spel som riktar sig till dem som älskar sociala spel och rollspel. När det lanserades hade spelet ett brett utbud av aktiviteter att njuta av, såsom fiske, rollspel och fester.

Men efter att problem med missbruk av vuxeninnehåll rapporterades i februari 2022 avbröt MeepCity partyfunktionen. Det är dock fortfarande ett av de mest trendiga spelen 2023, tack vare så många andra coola funktioner att njuta av.

Slutord

Roblox är en ständigt växande plattform som inte visar några tecken på att sakta ner. Att hålla jämna steg med de senaste spelen på plattformen är inte en lätt uppgift. Men om du vill njuta av den bästa Roblox-upplevelsen är något av de fem spelen i den här artikeln värt ett försök. Besök plattformen och öppna ett Roblox-konto just nu.

Editorial Office
igitems