Registrera dig
Logga in

Battle of Royale-spel som du bör spela 2022

Battle royale-spel har tagit spelvärlden med storm och gjort genren till en viktig branschtrend. Målet är att vara den sista mannen eller det sista laget som står kvar i en grupp av spelare som slåss tills alla andra spelare, eller motståndarlagen, är besegrade.

Battle royale-spel har tagit spelvärlden med storm och gjort genren till en viktig branschtrend. Målet är att vara den sista mannen eller det sista laget som står kvar i en grupp av spelare som slåss tills alla andra spelare, eller motståndarlagen, är besegrade. Området eller kartan där spelet pågår krymper gradvis. Denna process för spelarkaraktärerna närmare varandra samtidigt som den eliminerar dem som befinner sig på fel sida av den. Dessutom kan spelarna använda röstchatt och funktioner i spelet för att kommunicera olika strategier med sina lagkamrater.

Apex Legends

Apex Legends spelartal nådde över 25 miljoner spelare under den första veckan. Det innehåller trupper för tre spelare som använder förtillverkade karaktärer med unika färdigheter som kallas "Legends", som liknar dem som finns i hero shooters. Sedan spelet släpptes har alternativa lägen lagts till som gör det möjligt att spela med en eller två spelare.

En sak som skiljer Apex från konkurrenterna är dess betoning på högkvalitativt, snabbt spelande som inte känns som något annat. Vapnen är också fantastiska; hagelgevären har ett tillfredsställande skarpt ljud.

Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone är ett populärt spel som kräver mycket skicklighet, och att klättra upp till toppen är kanske inte det lättaste. Men när du väl har listat ut vapnen, deras förmåner, mekanik och tillbehör kan det här spelet vara ganska tillfredsställande, särskilt när allt går som planerat.

Eftersom Warzone är ett battle royale-spel krymper kartan gradvis under spelets gång. Detta leder till att alla de 150 spelarna slåss mot varandra tills ett lag står kvar som segrare. Det finns 1v1-duellrespawns där du kan tjäna pengar och spendera dem på respawnande lagkamrater eller dödande streck vid Buy Stations.

Fortnite

Fortnite låter dig spela mot eller med dina vänner, och det är också plattformsoberoende kompatibelt. Det är uppenbart vad som gör Fortnite populärt, med tanke på den ständigt förändrade kartan, tillägget av nya Fortnite-skins och omarbetningen av spelets grunder. Fortnite låter dig också spela som Master Chief, Batman, Kratos och Meowscles, den söta katten.
Om du letar efter ett nytt konto med skins som redan är förvärvade på det, se till att ta en titt på vårt breda utbud av kvalitetskonton!

PUBG Battlegrounds

Jämfört med Fortnite vänder det sig till en äldre publik, och en av dess höjdpunkter är möjligheten för spelarna att anpassa sina vapen. Även om PUBG inte längre är det mest populära spelet bidrog det till att forma battle royale-genren.

Högst 100 spelare kan hoppa med fallskärm direkt på en ö och sedan leta efter utrustning och vapen i området för att döda en annan spelare och samtidigt undvika att bli nedskjutna. De säkra områdena på spelets karta krymper med tiden, vilket driver de överlevande spelarna till närmare positioner och tvingande interaktioner.

Spellbreak

Jämfört med de vanliga militaristiska koncepten i battle royale-genren är Spellbreak lättsamt och färgglatt och har ett fantasykoncept med svärd och trolldom. Istället för vapen använder du magiska trollformler för att eliminera spelare.

En av anledningarna till att du vill fortsätta spela är spelets livfulla estetiska stil. Enligt dess art directors har Spellbreaks visuella spelupplägg inspirerats av populära anime på 90-talet. Seth Sivak, VD för Proletariat, säger att deras mål med stilen var att skapa något unikt som skulle slå an en ton hos spelarna.

Slutgiltiga tankar

Battle royale-genren fortsätter att dominera spelindustrin, med olika spel som erbjuder unika spelupplevelser. Apex Legends betonar snabba spelupplevelser, medan Call of Duty: Warzone kräver skicklig behärskning av vapen och spelmekanik. Fortnites ständigt utvecklande karta och plattformsoberoende kompatibilitet gör det till en favorit bland spelarna, medan PUBG Battlegrounds erbjuder ett mer anpassningsbart vapensystem. Slutligen erbjuder Spellbreak en lättsam, magisk version av genren med sin livfulla estetik och unika användning av trollformler i stället för vapen. Med så många alternativ finns det ett battle royale-spel för varje spelare att njuta av under 2022.