Login / Join

Bästa vapnet i Valorant 2022

Valorant är ett av de mest populära spelen just nu. Återigen har Riot Games gjort ett otroligt spel, den här gången i skyttegenren. Valorant har redan i dag en betydande esport-community. FPS-spel är en av de bästa genrerna att spela, och det är väldigt populärt. Framgång i FPS-spel beror på många faktorer, varav en är kunskap. Varje liten detalj kan vinna eller förlora ett spel, från kartor till vapen.

Jag vet att du vill förbättra ditt spel, så vi ska visa dig det bästa vapnet du kan använda i spelet. Våra topptips är baserade på användarnas popularitet och ranking av vinstprocent. Så utan vidare, låt oss börja!

Du kan få ditt konto rankat uppåt med hjälp av Valorant boosting services, som hjälper dig att uppnå en hög ranking inom några dagar.

Köp av ett konto ger dig också en snabb start på din karriär, eftersom det hjälper dig att komma in i rankade matcher direkt.

Om du är ny i spelet kan det också vara till stor hjälp att få några sessioner från erfarna Valorant-spelare.

#1 Operator

Operatorn skulle alltid vara i toppskiktet. Det här prickskyttegeväret är idealiskt för att hålla viktiga vinklar eftersom det kan ta ner även bepansrade fiender med ett enda skott i kroppen. Det här geväret packar så mycket kraft att det kan skjuta fienden med ett skott över långa avstånd.

#2 Phantom

Enligt många spelare är Phantom det bästa vapnet. Phantom har en hanterbar rekyl jämfört med andra vapen i spelet, vilket gör det till ett nybörjarvänligt vapen. Phantom har också en snabbare eldhastighet än de flesta vapen, vilket gör att du kan kontrollera rekylen medan du spränger dina fiender.

Ljuddämparen, som döljer din skjutriktning för dina fiender, är en av vapnet's mest betydande fördelar. Vi rekommenderar att du skjuter i bursts mode snarare än helautomatiskt mode om du använder Phantom eftersom det kan förbruka din ammunition väldigt snabbt.

#3 Vandal

Om du inte är ett fan av sniping eller inte är bekväm med SMG med hög rekyl kan du överväga Vandal. Ett hårt slagkraftigt Assault rifle är bra för strid på medellång till långdistans. Skjuthastigheten är långsammare och magasinkapaciteten är mindre än Phantom. Men det här vapnet har ett kraftfullt slag. Du har stor chans att få ett huvudskott, vilket fäller fienden med ett skott från alla avstånd. Det krävs bara fyra skott i kroppen med det här odjuret för att eliminera dina fiender, men rekylen är svårare att hantera.

#4 Odin

.Odin är ett vapen som är svårt att bemästra, men det är utan tvekan ett av de mest kraftfulla i spelet. Odin's väggpenetration är extremt hög, vilket gör att du enkelt kan wallbanga dina motståndare. Odin's magasin rymmer 100 kulor, perfekt för spray and prays-situationer. Om du föraktar omladdning är detta ett utmärkt tillägg till din arsenal. Och jag glömde nästan, du behöver ett starkt tålamod och god beräkning eftersom den här pistolen har hög rekyl, och att misskjuta några skott skulle kasta dig iväg.

#5 Bulldog

Ett underdog-vapen med hög nyttofunktion. Den här burken är oöverträffad jämfört med Vandal och Phantom. Den har ett mindre magasin och en långsammare eldhastighet, men rekylen är fantastisk. Perfekt för spelare med potatismål.

#6 Sheriff

Den överlägset dödligaste pistolen i spelet. Sheriffen är effektiv på alla avstånd och kan döda dina motståndare med ett enda huvudskott på mindre än 30 meter. Nackdelen är att eldhastigheten är ganska långsam eftersom det är en revolver. Men om du tror på ditt sikte kommer Sheriffen att hjälpa dig mycket.

Editorial Office
igitems