Login / Join

Bästa fightingspel 2022

Trots Covid-19-pandemin som driver personliga turneringar ökar onlinespelandet, och fightinggenrens popularitet och tillgänglighet fortsätter att öka. Ett anständigt fightingspel är en av de få saker i spelvärlden som ger en högintensiv, en mot en-upplevelse, och idag finns det fler alternativ för de bästa fightingspelen än någonsin tidigare.

Men även om marknaden för fightingspel är bred och fortsätter att växa har genren en relativt liten spelarbas jämfört med andra tävlingsspel. Icke desto mindre är vissa av spelen jättelika i sin egen rätt, och att bemästra dem är en del av nöjet.

Så vilka kampspel är de bästa år 2022? Kampspelsentusiaster är bortskämda med allt från klassiker som Street Fighter V till indiealternativ som Skullgirls. Så börja öva på dina rörelser eftersom det här är de bästa fightingspelen.

STREET FIGHTER V: CHAMPION EDITION

Street Fighter V: Champion Edition, liksom Mortal Kombat 11, kombinerar mycket fantastiskt spelinnehåll i ett paket.

Street Fighter har varit ett populärt spel i spelvärlden sedan arkaddebuten, och Street Fighter V är inget undantag. Du har förmodligen spelat några streetfighterspel i din barndom, samma som Street Fighter V: Champion Edition. Konceptet är helt och hållet detsamma, så att spela det skulle inte vara något problem.

Det här spelets ursprung anses vara ett retrospel nu. Alla som spelar fightingspel vet exakt hur intensiva dessa spel är. Att greppa ett av din barndoms bästa minne är inom räckhåll. Varför inte prova det och lära sig att bli ett proffs.

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros Ultimate anses vara ett av de mest ambitiösa och legendariska spelen i fightingspelsgenren. Med en enorm lista av karaktärer i spelet skulle vilken spelare som helst bli förvånad och kan ha en bra tid att spela spelet. Ultimate har fått universellt beröm från både kritiker och spelare. Det har ett galet antal av det streamade online-innehållet på underhållningsplattformar som Twitch, Discord och YouTube, vilket gör det till ett av årets mest populära fightingspel.

Tekken 7

Spelet fungerar som den episka avslutningen av Mishima-klanen och avslöjar orsakerna till deras oändliga kamp som den sjunde huvuddelen av Tekken-serien. Både kritiker och spelare är överens om att spelet är ett av de bästa i serien, med nästan två miljoner Tekken 7-innehåll har streamats på YouTube och twitch för sina fantastiska multiplayerspelarstrider. Tekken förtjänar att vara med på listan över verkligt fantastiska spel sedan arkaddebuten till detta spel.

Mortal Kombat 11 (MK11)

Mortal Kombat 11, det senaste bidraget i en av historiens mest populära serier, representerar seriens nästa utveckling. Med en ny grafikmotor och en lista med nya och återkommande kämpar har spelet vunnit flera priser och nomineringar och samlat en Twitch-följare på över en miljon streams. Det råder ingen tvekan om att MK-franchisen har gjort ännu ett intensivt fightingspel till en sann kung av alla fightingspel.

Editorial Office
igitems