Login / Join

Återskapa ditt Fortnite-konto: En steg-för-steg-guide

Många glömmer sina lösenord, blir hackade eller råkar använda fel information när de loggar in på Fortnite. Det finns sätt att lösa dessa problem och återställa ditt förlorade konto, så oroa dig inte - läs till slutet för att hitta den perfekta lösningen för ditt fall.

Hur du återfår ditt Fortnite-konto

Du kan återskapa ditt förlorade Fortnite-konto om du inte kan komma åt det, åtminstone för det mesta. Den process du ska följa beror dock på varför du inte kan logga in. Därför måste du göra olika saker beroende på vilket problem du har.

Låst konto? Gör så här!

Försök att logga in efter några timmar om du av misstag har låst ditt konto. Det kan ibland hända om du anger fel information eller inte har varit aktiv.

Du kan också råka låsa det av misstag om du skriver in fel lösenord tre gånger, och samma sak kan hända om du svarar felaktigt på säkerhetsfrågor.

När du lyckas få tag på rätt information kan du dock försöka igen efter några timmar. Om det finns någon annan anledning till att ditt konto verkar vara "låst" måste du kontakta Epic Games kundtjänst.

Har någon hackat dig? Prova följande

Ett sätt att veta att någon har hackat dig är att få ett e-postmeddelande från Epic Games där du får veta att ditt lösenord eller din e-postadress har ändrats.

Om du inte har gjort ändringen bör du omedelbart meddela följande Epic Games. När du gör det kommer kundtjänsten att be om alla möjliga typer av personlig information, bland annat:

  • Din offentliga IP-adress.
  • Det datum då du skapade ditt konto.
  • Ditt senaste inloggningsdatum.
  • De fyra sista siffrorna för din önskade betalningsmetod.
  • Ditt ursprungliga visningsnamn.
  • Namnen på alla konton som är anslutna till ditt konto.

Om du tyvärr inte kan lämna alla uppgifter korrekt kan det hända att du inte får tillgång till ditt konto igen.

Men om du inte är säker på detaljer som t.ex. ditt senaste inloggningsdatum kan du ge en nära uppskattning.

I det här fallet måste Epic Games undersöka ditt fall och avgöra om en hackare fick tag på ditt konto. Då, kundtjänst försöka få tillbaka informationen.

Processen kan vara långvarig och ofta något stressig. Därför bör du försöka ha tålamod.

Problemet kan bero på att konton slås samman

Vissa människor glömmer att de har slagit ihop sina konton och försöker av misstag logga in på det konto de använde tidigare.

I andra fall har det kanske inte hänt, men du kanske inte kan få tillgång till vissa konton. godsaker. Kontosammanslagning kan också vara nödvändigt för att kunna njuta av alla Fortnites funktioner, så du bör definitivt veta vad det kan erbjuda.

Ta en titt på hur sammanslagningsprocessen fungerar - om du går igenom något av dessa problem är det mycket enkelt att lösa problemet.

För närvarande kan du slå ihop dina konton för att se till att du har tillgång till alla konton. Trots detta hjälper den här funktionen bara om du har samlarobjekt (till exempel skins eller emotes) eller V-Bucks. Dessutom bör de finnas på en plattform som du inte använder ofta.

Spelare kan nu flytta sina Fortnite-konton mellan mobil, Nintendo Switch, Xbox One och PC.

Tidigare kunde spelarna inte logga in på Switch eller Xbox om de autentiserade sina konton via PSN-systemet. Dessutom kunde vissa personer inte komma åt sin valuta och sina samlarobjekt om de spelade PS4-versionen.

Med sammanslagningsfunktionen måste du logga in på det konto du vill använda som primärt. Därefter loggar du separat in på ditt sekundära konto.

Du kommer att kunna koppla ditt sekundära konto till ditt primära konto. Därefter kommer det andra att vara inaktiverat.

Efter två veckor bör dina V-Bucks och samlarobjekt vara tillgängliga på ditt primära konto. Du kommer inte att kunna logga in på det andra kontot igen. Se därför till att du använder rätt konto!

Om du har glömt vilket det var kan du kolla din e-post eller kontakta kundtjänstteamet på Epic Games.

Alla glömmer sina lösenord ibland - du behöver inte vara rädd!

Att begära ett e-postmeddelande om återställning av lösenordet hos Epic Games är alltid ett alternativ om du har glömt det och inte kan komma åt ditt Fortnite-konto.

Klicka på alternativet "glömt ditt lösenord?" på inloggningssidan. Du kommer att få ett e-postmeddelande om återställning av lösenordet inom 15 minuter eller mindre.

Om du inte får det ska du se till att kontrollera dina skräppost- och skräppostmappar. Skapa sedan ett nytt starkt lösenord för ditt konto så är du redo att börja.

Har du glömt din e-postadress?

Kanske har du inga problem med sammanslagningsfunktionen och du kommer perfekt ihåg ditt lösenord, men du kan inte komma ihåg vilken e-post du använde.

Tyvärr finns det inget sätt att hämta ditt Fortnite-konto med bara ditt användarnamn om du inte kontaktar Epic Games support. Därför måste du skicka ett mejl till dem och vänta på ett svar.

Slutgiltiga tankar

Du kanske inte behöver säga adjö för alltid till ditt Fortnite-konto. Prova den process som fungerar beroende på ditt fall, och om du fortfarande inte kan komma in kan du kontakta Epic Games och vänta på svar från kundtjänsten.

Editorial Office
igitems