Login / Join

Asmongold delar med sig av sina tankar om Riots nya MMO

Den kända Twitch-streamern Zack "Asmongold" delade nyligen sina tankar om MMORPG som för närvarande utvecklas av Riot Games och uttryckte sin optimism för spelets framgång. Streamaren, som är välkänd för sin kärlek till spel som World of Warcraft, deltog i en diskussion om den kommande titeln under en livestream på sin alternativa Twitch-kanal, Zackrawrr. Asmongolds perspektiv på den här efterlängtade utgåvan ger värdefull insikt för spelare som är nyfikna på vad de kan förvänta sig av Riots nya satsning.

"De har allt de behöver för att lyckas"

Under sin livestream reagerade Asmongold på lore-videor relaterade till League of Legends-universumet och var särskilt imponerad av en CGI-video med titeln "The Call | Season 2022 Cinematic". Efter detta gav han sin åsikt om det massivt multiplayer-spel som utvecklas av Riot Games. Asmongold föreslog att Riot Games har "allt de behöver för att lyckas", vilket väckte förväntan bland hans tittare för det kommande MMORPG.

En jämförelse med World of Warcraft

Asmongold är inte främmande för MMORPG, efter att ha tillbringat en betydande del av sin streamingkarriär med att spela och diskutera World of Warcraft. Han erbjöd några jämförelser mellan det populära Blizzard-spelet och Riots kommande MMORPG under sin livestream. En särskild punkt att notera var hypen kring det nya spelet.

Han kommenterade hypen efter att ha observerat att en CGI-filmtrailer producerad av Riot Games hade fått mer än 135 miljoner visningar, ett antal som vida överträffar visningarna för tillkännagivandet av World of Warcrafts kommande expansion, Dragonflight, som hade två miljoner visningar.

Asmongold uttryckte sitt intryck av att Riot Games har allt som krävs för att spelet ska lyckas, med hänvisning till deras "enorma, massiva befintliga fanbas", deras "uppenbarligen gigantiska" värld och det faktum att de är ett stort företag med en betydande budget. Han påpekade också att Riot Games inte har en historia av spel som har pay-to-win-mekanik, ett vanligt problem bland spelare.

Riots bevisade framgång

I sin diskussion erkände Asmongold Riot Games beprövade meritlista av framgång. Han lyfte fram företagets andra populära spel, Valorant och League of Legends, som exempel på denna framgång, och noterade att trots enstaka klagomål från spelare fortsätter dessa spel att ha stora, aktiva spelarbaser.

Dessa framgångar i kombination med de resurser som företaget förfogar över gör att Asmongold är övertygad om att Riots nya MMORPG kommer att bli en framgång. Han anser att Riot Games har en solid grund, de nödvändiga resurserna och bevisad framgång för att backa upp sin nya satsning.

En streamers engagemang

Diskussionen avslutades med att Asmongold bekräftade att han skulle spela Riot Games MMORPG när det släpptes. Hans åtagande att spela spelet när det släpps är en positiv indikation på hans tro på den potentiella framgången för det kommande MMORPG. Hans tittare och fans kommer sannolikt att vara angelägna om att se hans streams av spelet när det släpps, vilket ytterligare ökar förväntningarna kring spelets lansering.

Riot Games kommande MMORPG har ännu inte fått något officiellt lanseringsdatum, men det genererar redan ett stort intresse i spelvärlden. Asmongolds positiva syn på spelet, som är en populär streamer med lång erfarenhet av MMORPG, bidrar till att öka förväntningarna. Spelvärlden kommer utan tvekan att hålla ett vakande öga på den fortsatta utvecklingen kring denna efterlängtade titel.

Editorial Office
igitems