Pokemon GO

Är det värt att spela Pokemon GO år 2024?

Pokemon GO lanserades 2016 och blev snabbt ett globalt fenomen. Faktum är att det uppmuntrade otaliga spelare att gå ut och börja fånga de älskvärda figurerna.

Fans minns förmodligen hajpen eftersom alla verkade spela Pokemon GO under de första veckorna efter att det släpptes. Även om spelet inte är lika hypat som det brukade vara, kan det fortfarande vara värt att spela det 2024 och därefter.

I slutändan nådde antalet spelare i Pokemon GO en topp på cirka 230 miljoner under lanseringsåret. Antalet har minskat långsamt med tiden, men förra året ökade det något igen. Trots en minskande spelarbas finns det fortfarande mer än en halv miljon spelare som är aktiva på plattformen, och nya spelare kan uppleva utmärkt innehåll regelbundet.

Om du aldrig har spelat Pokemon GO tidigare är det här året du ska börja. Det är definitivt värt att spela, även om den ursprungliga hypen långsamt har avtagit. Låt oss ta reda på varför du borde spela!

Nya funktioner introducerades 2023

År 2023 erbjöd Pokemon GO nya sätt att uppleva det roliga i spelet. Spelare som inte har varit på plattformen på ett tag bör definitivt kolla in den i år.

Routes är till exempel en ny funktion som låter spelare följa en kuraterad väg som andra användare har skapat. Detta hjälper dem att hitta Zygarde Cells på vägen.

På samma sätt introducerades också Party Play. Detta gav äntligen spelarna en chans att gruppera sig med andra i spelet för att slutföra så många fler utmaningar. Dessutom introducerade Pokemon GO Master Ball förra året, vilket garanterar att spelarna fångar den karaktär som de använder den på.

Tillsammans med de nya funktionerna lade Pokemon GO också till nya monster i spelet, så att spelarna kan samla ännu fler varelser!

På samma sätt debuterade många Gen 9-mons 2023, till exempel starters från Quaxly, Fuecoco och Sprigatito. Faktum är att Gen 9-mons fortsatte att synas under evenemang, till exempel Halloween-evenemanget med Houndstone och Greavard eller Cetitan och Cetoddle i Winter Holiday-evenemanget.

Nya evenemang 2024

Pokemon GO befinner sig i säsongen Timeless Travels, så huvudfokus här är djur från regionen Arceus (Pokemon Legends). Under den här säsongen kommer spelarna att uppleva Pokemon GO Tour: Sinnoh-evenemanget. Det börjar i Los Angeles och är inställt på att börja den 17 februari 2024.

Det finns otaliga evenemang som händer 2024, och det är bra att hålla sig uppdaterad.

Om du gillar digitala evenemang finns det ett som anordnas den 24 och 25 februari, vilket ger spelare över hela världen en stor chans att kolla in de nya tillgängliga alternativen, till exempel att få en Palkia eller origin Forme Dialga.

Det kommer sannolikt också att finnas månatliga Pokemon GO-communityevenemang under hela året. Januari avslutade just sitt första, som innehöll Rowlet. Du kommer att få se Chansey, eftersom det är det framhävda critteret för februari Community Day. Om du vill lägga till den här karaktären i din samling, se till att du inte missar det evenemanget!

Anledningar att köpa ditt Pokemon GO-konto

Om du inte redan har ett Pokemon GO-konto kanske du tycker att det är svårt att komma in i handlingen. Dessutom kanske du oroar dig för att dina vänner kommer att vara för långt före dig. Som tur är kan du köpa ett konto som redan är på en viss nivå. Här är fördelarna med att göra det:

  • Hoppa över tråkiga delar - När du först öppnar ett Pokemon GO-konto är du ganska begränsad. Faktum är att det mesta av det roliga börjar efter nivå 25, så det kommer att ta dig lång tid att komma till den punkten! De flesta kan bara spela i några timmar.
  • Erövra cheferna - Om du är nybörjare har du förmodligen inte byggt upp styrkan för att slå bossarna eller andra spelare. För att bekämpa detta kan du köpa ett Pokemon GO-konto på den nivå du föredrar!
  • Samla de bästa Pokemon-karaktärerna - Det är ofta svårt att få de sällsynta eller bästa Pokemon-karaktärerna tills du når nivå 30. På samma sätt kommer du då att tävla om dem med andra välutbildade spelare. Om du köper ett konto med de djur du älskar kommer du att uppnå dina mål så mycket tidigare!

Är du redo att köpa ett Pokemon GO-konto för att njuta av allt som erbjuds i år? Det är definitivt fortfarande värt det att spela spelet, och nu behöver du inte ta dig tid att bygga upp din kontonivå till 30 eller högre. Det är en win-win-situation när du väljer IgItems!

Editorial Office
igitems