Login / Join

Apex Legends för nybörjare

Spelet vinner i popularitet, som ett bevis är 25 miljoner spelare som registrerade sig redan en vecka efter lanseringen och 50 miljoner spelare som miljoner spelare på en månad. Från och med juli 2019 har det statistiskt visats att apex legend får upp till 10 miljoner spelare varje vecka.

Apex Legends består av 3 trupper eller lag som har 20 spelare vardera, totalt 60 spelare. Varje grupp kommer att åka till en ö där stridsarenan är belägen. Varje spelare ska leta efter sina vapen och annan utrustning som de kan använda under striden med andra spelare i motståndarlaget. Du kan också slåss i hand till hand. handgemäng med andra spelare för att få tag på deras vapen. Eftersom spelet fortsätter minskar storleken på kartan och stridsarenan så att truppen måste skydda sig från att bli dödade tills de når den säkra zonen på ön som gör dem till vinnare om spelet. Spelarna är väljer sina egna specifika karaktärer att använda, även kända som legenderna.

Varje legend i spelet har specifika förmågor, svagheter och styrkor.  Legender börjar vanligtvis som svaga kämpar eftersom de har mindre erfarenhet, och de gör inte har vapen för att skydda sig mot andra spelare. Speluppsättningen av apex legend är lagarbetet i varje grupp. Lagarbete är en av de mest viktiga nycklar för att överleva i spelet. Vid sidan av lagarbete använder spelarna spelet. kontrollern för att kommunicera icke-verbalt med sin grupp. Spelkontrollen även kallad Pinging är gruppernas sätt att kommunicera med varandra för att veta var de befinner sig, var vapnen är placerade och var farozonen finns. Om en spelare i truppens spelare blir nedslagen i en strid, kan lagkamraterna ha möjlighet att makt att återuppliva dem. Men om en av spelarna i en grupp blir dödad, kan de återskapa sina liv. för att kunna återuppliva och återuppväcka dem, bör en av deras lagkamrater ha samlat in en banner. En banner visas på den plats där en av deras lagkamrater dog, och den ska föras till en av fyrarna på ön för att rädda och återuppliva sin lagkamrat.

Apex Legend är ett onlinespel som måste användas måttligt eftersom esport är skapat för underhållning, inte för beroende.

Editorial Office
igitems