Services
Registrera dig
Logga in

Köp Shiny Pokémon för Sword & Shield - Shiny Pokemon Trading

Du är trött, och det roliga med att samla är förstört. Du kan inte få din önskade Pokemon om du inte spenderar timmar efter timmar på att slipa. Men tänk om jag säger att det finns ett enklare sätt? Vi har eliminerat denna frustration sedan lanseringen genom att tillhandahålla en säker och snabb glänsande Pokemon för spelare över hela världen. Ta bort frustrationen från spelandet och börja njuta av spelet igen!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Vad är Shiny Pokemon?

Shiny Pokemon är en sällsynt variant av Pokémon och känns genast igen på sina olika färger. Det är inte Pokémonens statistik som ändras utan det är hur de ser ut. En annan nyans skapar ett helt nytt utseende för alla varelser i spelet.

Jakten på glänsande Pokemon har blivit en aktivitet i slutspelet i det kommande spelet: Sword and Shield. Förutom 6IV Pokémon kan spelarna också vilja få tag på dessa varianter i färg som har en speciell färgnyans som skiljer sig från vad de vanligtvis skulle vara.

Hur man får glänsande pokemon

Shiny Pokemon är en sällsynt och unik typ av varelse i Pokémon-världen. De kan hittas överallt, men inte alltid med tillräckligt bra statistik för tävlingsspel. Det har lett till att många människor istället fokuserar på att jaga dessa shiny critters ensamma, vilket är anledningen till att det är så populärt bland gamers nuförtiden!

För att få Shiny Pokémon är det bara att göra tillräckligt många möten tills du möter en. Det är RNG förvisso, men som tur är kan vi med några knep som att använda den glänsande charmen och göra kedjor av fångster öka våra chanser, vilket gör det en smula lättare än väntat.

Bör du köpa Shiny Pokemon?

Trots att använda Shiny Charms kan det fortfarande vara tidskrävande och kräva mycket tålamod för att få Shiny Pokemon. Lyckligtvis har du alternativ på hur du snabbt och enkelt kan få tag på Shiny Pokémon med hjälp av igitems! Våra säljare erbjuder både Shiny Pokemon och Pokemon på hög nivå. Det är bara att filtrera ner på specifikationer och välja din favorit.

Vad är Sword & Shield?

I den här nya regionen introduceras spelarna till den brittiskinspirerade Galar. Med sina färgglada städer som har sitt eget distinkta utseende men som ändå lyckas behålla ett sken av modernitet med all sin renlighet, är det ingen överraskning att en kuslig känsla kommer över dig när du vandrar runt på misstänkt tomma gator eller gröna böljande kullar som är utspridda på dessa annars karaktärsfulla platser.

Det finns så mycket att utforska i den här nya regionen, inklusive det expansiva Wild Area, där du kan möta flera olika Pokémon. Du kommer att upptäcka allt från stora öppna fält till skogar och till och med industristäder!

Du får välja mellan tre typer av Pokémon: gräs, eld och vatten. Det finns Grookey, gräs-Pokémonen, Sobble, vatten-ödle-Pokémonen, och sist men inte minst Scorbunny, eldkanin-Pokémonen.

Om Pokemon Sword and Shield (utöver Vad är Sword & Shield )

Pokemon Sword and Shield är de senaste delarna i Pokemon-videospelserien. Spelen släpptes den 15 november 2019 och finns tillgängliga för konsolen Nintendo Switch. Spelen utspelar sig i Galar-regionen, som är baserad i Storbritannien. Spelarna kan välja att spela som antingen en pojk- eller flickkaraktär, och de måste resa genom regionen för att bli mästare.

Förutom att slutföra uppdrag och slåss mot vilda Pokemon kan spelarna också delta i Gym-strider mot andra tränare. Det finns totalt åtta Gyms, och om man besegrar ledarna för varje Gyms får spelarna en Badge. Precis som de flesta Pokemon-spel innehåller Sword and Shield både singleplayer- och multiplayer-lägen. I flerspelarläget kan spelarna slåss och handla med andra online.

Om du får 6IV Pokemon, vinner du!

Det bästa sättet att få ett vinnande lag är att använda 6IV Pokemon. Dessa extremt kraftfulla varelser kan vända på stridens vågor och se till att du vinner! Pokemon är komplexa varelser, och de har alla många olika stats som kan förbättras genom att investera lite tid i dem och höja deras individuella värden (IV). IV avgör hur bra statistiken ökar för ett visst område i ditt spel, så det är viktigt att investera klokt.

Du kan få 6IV i Pokemon Sword and Shield genom att avla två perfekta 5IV-föräldrar. Oddsen för att få en 6IV-avkomma är 1/512. Du kan dock öka dina chanser genom att använda "Masuda-metoden" eller "Breeding Chain". Masuda-metoden innebär att du föder upp en utländsk Pokemon med en från ditt spel. Detta ökar chanserna att få ett Shiny-ägg, som har större chans att få 6IV. Breeding Chain innebär att man avlar två Pokemon med samma Egg Group, vilket ger en avkomma med bättre statistik.

Den här nya mekaniken kommer att förändra hur konkurrenskraftiga spelare slåss och höja insatserna för att ha det bästa laget. Så ge dig ut och börja avla de hög-IV Pokemon!

Kom ihåg att du också har en perfekt reservplan om 6IV är för svårt att få tag på (vilket ofta är fallet) - köp dem från iGitems! Föreställ dig att du befinner dig i en strid med de Pokemon med bäst statistik som kämpar för dig.

Varför köpa Shiny Pokemon och 6IV Pokemon från iGitems?

Vem älskar inte att samla söta men kraftfulla Pokemon? Men är dina ögon blodsprängda av att försöka föda upp den bästa Pokemon-avkomman om och om igen men missar alltid målet? Det är ingen fara. Pokemon är ett strategi- och kampspel som ofta kan bli mer tidskrävande än roligt. Om du är trött på att slåss och föda upp utan tillfredsställande resultat kan du lägga vantarna på iGitems grymma glänsande Pokemon eller toppmodellen 6IV Pokemon. Använd dem tillsammans med varandra i ett lag för optimal kraft när du spelar. Med iGitems har du nu chansen att få ännu starkare Pokemon utan att behöva krångla. Säljarna här på iGitems är redo att hjälpa dig att gripa kraft och optimera din spelupplevelse med Pokemon Sword and Shield.

Hur säljer man Pokemon Sword and Shield-artiklar?

På iGitems älskar vi spel och passionerade spelare av alla slag. Vi har ett brett utbud av Pokemon Sword and Shield föremål att köpa eller sälja. Du kan till exempel byta dina skinande Pokemon. Om du är en av de lyckliga få som lyckades få tag på några 6IV Pokemon, grattis! För dessa är en av de mest eftertraktade och lättsålda föremålen i Sword and Shield.

Det bästa sättet att sälja dina shiny Pokemon eller 6IV Pokemon online är att använda en dedikerad marknadsplats som iGitems. På så sätt kan du försäkra dig om att du får ett rättvist värde för dina föremål och att köparna är legitima. Vårt säkra system garanterar att dina transaktioner är säkra och enkla, så att du kan fokusera på det som är viktigt - att spela spelet och tjäna lite pengar!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?