Services
Registrera dig
Logga in

Pokemon GO-konton till salu - Pokemon Go Account Marketplace

Det är ingen hemlighet att det kan ta mycket tid och pengar att få ett Pokemon-konto på hög nivå. Börja njuta av spelet och hoppa direkt till de bra sakerna med ett förstklassigt Pokemon-konto med dina favorit-Pokemon.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Varför köpa ett Pokemon Go-konto

Pokemon Go är ett oerhört populärt spel som har tagit världen med storm. Vare sig du bara letar efter något att göra under lunchrasten eller försöker ge dig in i Pokemon Go på tävlingsnivå finns det många skäl till varför vissa människor vill köpa ett Pokemon Go-konto istället för att själva nivåbestämma ett.

Den främsta anledningen är att vissa spelare inte alltid kan gå ut och spela. Vissa spelare har inte tillräckligt med tid, så istället för att försöka fånga Pokemons från hela staden föredrar många spelare att köpa ett konto med den önskade Pokemon redan.

När du väl har ditt drömkonto är det inget annat som hindrar dig från att utvecklas i spelet. Du behöver inte längre oroa dig för att samla dina önskade Pokemon eller mala för erfarenhet. Genom att köpa ett förstklassigt konto kan du försäkra dig om att du är redo för vilket äventyr du än väljer i spelet.

Vad man ska titta efter när man köper ett POGO-konto

När du funderar på att köpa ett POGO-konto för första gången finns det några saker som du måste försäkra dig om innan du trycker på avtryckaren.

Då alla konton produceras manuellt och testas grundligt av våra experter kommer du aldrig att stöta på några problem relaterade till fusk eller förlorade framsteg på grund av buggar eller glapp.

Som du vet uppdateras spelet ganska ofta med nya patchar, och våra säljare är redo att förse dig med ytterligare information om detta om det skulle dyka upp.

Alla spelare som använder ett konto från igitems får mycket support om något går fel.

Hur mycket kostar Pokemon Go-konton?

Kostnaden för ett Pokemon go-konto är egentligen inte mycket, och du kan mycket väl upptäcka att den summa du spenderar (till exempel 20 dollar) kommer att spara dig hundratals eller kanske tusentals timmar om du betänker att du nu kan levela upp dubbelt så snabbt på halva tiden jämfört med dem som inte äger några sådana konton.

Om vi tar hänsyn till alla fördelar som vi samlat in direkt från våra kunder kan vi lätt se varför det är en så bra idé att skaffa Pokemon Go-konton: de gör det möjligt för spelarna att utvecklas mycket snabbare i spelet, sparar betydande summor pengar och ger total support om det skulle uppstå några problem. Låt oss också påminna dig en gång till: vår tjänst är 100 % säker och trygg. Vi säljer inte konton som erhållits illegitimt, allt testas ordentligt.

Pokemon Go-konton från iGitems

Vi är en pålitlig marknadsplats som förser sina kunder med fullt testade och väletablerade produkter. Vi har tillhandahållit konton för spel över hela världen i flera år, så du kan vara säker på att vår erfarenhet inte är begränsad. Vårt främsta mål är att ge det bästa värdet till överkomliga priser. Det gör att alla kan njuta av att äga ett bra konto oavsett deras ekonomiska situation. Dessutom försöker vi alltid förbättra oss själva för att ge dig de bästa möjliga tjänsterna med hjälp av endast Pokemon Go-konton av hög kvalitet. För oss räknas varje kund, vilket är anledningen till att vi arbetar hårt dag efter dag för att tillfredsställa även de mest krävande användarna. Om du gillar vad vi gör (och naturligtvis om du älskar Pokemon Go-konton), är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vi erbjuder support dygnet runt och hjälper alltid gärna till när vi kan.

Billiga Pokemon Go-konton

Vårt mål är att tillhandahålla högkvalitativa tjänster så att du kommer att njuta av varje minut av din upplevelse. Hos iGitems kan du köpa ett Pokemon Go-konto till ett säkert pris med vissa kampanjkoder som ofta är tillgängliga. I Pokemon Go Account Store får du olika typer av Pokemon Go nya konton. Vad skiljer oss från andra säljare? Jo, vi har de lägsta priserna på hela internet, och om du vill tjäna pengar på att sälja dina gamla Pokemon Go-konton är detta också rätt ställe för dig!

På senare tid har många nya webbplatser sålt Pokemon Go-konton eller andra produkter som Pokemon Go-artiklar till mycket, mycket låga priser, men de anses oftast vara bluffsidor. När du väl beställer från dem försvinner de med dina pengar. Vissa andra hävdar att de ger gratis PokeCoins om du laddar ner appar, vilket är 100 % falskt.

Vi är här och erbjuder nya och begagnade konton med 100 % säker leverans, kundtjänst via livechatt dygnet runt, och deras priser är de lägsta på internet just nu. Som nyligen rapporterats blir många människor lurade av bedragare som hävdar att de beviljar gratis Pokecoins. Uppenbarligen har kunderna inte fått det. Så var uppmärksam om någon vilseleder dig att köpa falska konton, eftersom du nu har ditt eget omdöme och inte kommer att ta betet.

Pokemon Go, framtidens säljspel?

Medan större delen av världen är besatt av augmented reality-spelet Pokemon Go hittar vissa sätt att tjäna pengar på det. En mans smarta idé har fått honom att resa runt i USA och samla sällsynta Pokemon i hopp om att han kan sälja sin samling för tusentals kronor!

Varför är Pokemon Go så viralt?

Pokemon Go är vad man skulle kunna kalla en enorm framgång inom mobilspelsbranschen. Pokemon Go har fortsatt att öka i popularitet på grund av uppdateringar och nya funktioner som har gjort det för roligt för att folk inte ska spela det. Spelet innehåller en mängd olika tekniska koncept, från förstärkt verklighet (AR) och geolokaliseringsfunktioner till kartritningsmetoder som används i platsbaserade tjänster (LBS).

När spelarna skapar profiler måste de välja mellan tre lag: När de skapar sina profiler måste de välja mellan tre olika team: Team Mystic (blått), Team Valor (rött) och Team Instinct (gult). När ett lag väl har valts måste spelarna sedan välja sin startplats, var som helst i världen. Spelet laddas sedan upp och ger spelarna en virtuell karta över sin omgivning. Kartan visas i fågelperspektiv och överlagras av färgglada ikoner som representerar olika Pokestops och Gyms.

Pokestops är platser där spelarna kan få gratis föremål som Poke Balls (som används för att fånga Pokemon) och ägg (som kläcks till nya Pokemon). För att få föremål från en Pokestop måste spelarna först snurra runt stoppets ikon på kartan med hjälp av fingrarna. Spelet kommer att varna spelarna när de är nära en Pokestop. Spelet känner automatiskt av var du befinner dig och låter spelarna besöka olika Pokestops som dyker upp runt omkring dem.

Gym är platser där spelare kan slåss mot andra Pokemon-tränare (kallade "tränare") om kontrollen över gymmet. När de kommer till ett gym på sin karta måste de välja en av sina Pokemon för att slåss mot en annan närliggande tränares Pokemon.

När man lär sig hur Pokemon Go fungerar är det uppenbart att spelet uppmuntrar till fysisk aktivitet. Till skillnad från de flesta spel där spelarna sitter på en plats och styr sin avatar på en skärm, kräver det här spelet att spelarna går runt för att hitta nya Pokestops och Gyms. Vissa skolor har till och med rapporterat om en ökning av antalet elever som går runt på campus som ett resultat av att de spelar spelet.

Det som också gör Pokemon Go viralt är att spelet har en social aspekt. Spelare kan kommunicera med andra genom att gå med i ett av tre lag och sedan prata med andra i sitt lag. De kan också byta Pokemon med andra eller slåss mot dem, vilket bidrar till att hålla spelarna engagerade. Dessutom uppdateras spelet hela tiden med nya funktioner som gör att spelarna kommer tillbaka för mer.

Om du letar efter ett roligt och engagerande spel att spela är Pokemon Go värt ett försök. Ge dig ut och börja fånga Pokemon!

Vill du sälja ett Pokemon Go-konto?

Det finns några skäl till varför någon kan vilja sälja sitt Pokemon Go-konto. Kanske är de inte längre intresserade av spelet och vill få tillbaka en del av sina pengar. Kanske har de stött på ett hinder i spelet och kan inte komma vidare. Eller så har de samlat alla Pokemons de vill ha och vill gå vidare till ett annat spel.

Oavsett anledning är det många som gärna vill köpa ett Pokemon Go-konto som sitt huvudkonto eller som har ett extra konto liggande. Genom att sälja ditt konto via iGitems kan du få så mycket pengar som möjligt för ditt konto med minsta möjliga väntetid.

Att sälja ditt Pokemon Go-konto är enkelt på iGitems, och allt som krävs är att registrera sig som en verifierad säljare och lista din kontoinformation med ett pris som du själv bestämmer. Om du inte är säker på hur mycket ditt konto är värt hjälper våra representanter dig gärna med lite forskning, utvärdering eller hänvisning. Vad är bättre? Du behöver inte vänta i evigheter för att få betalt på ett säkert sätt. När du säljer ditt Pokemon Go-konto via iGitems kan vi skicka en säker betalning så snart som möjligt, vilket innebär att du kan använda pengarna så snart som möjligt!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?