Services
Registrera dig
Logga in

Hearthstone Boosting - Få Legend nu

Drömmer du om att nå en legend? Vi har allt för dig. Få en boost till din drömrankning utan ansträngning med igitems.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Vad är Hearthstone Boosting?

Den viktigaste boosting-tjänsten för Hearthstone är rank boosting. Här på igitems erbjuder våra säljare denna typ av tjänst, boosting från de lägsta rankarna hela vägen till toppen. Om ditt mål är att få Legend-rangen och visa upp den inför alla är vår rank boosting-tjänst perfekt för dig.

Vår Hearthstone Rank Boosting-tjänst är tillgänglig i alla regioner, inklusive servrarna från Asien, Europa och Amerika. Våra säljare är de riktiga och kan föra ditt konto till vilken rank du vill.

Många andra sajter som boostar på Hearthstone använder ofta fusk och hackverktyg. Dessa instrument gör att de kan få en orättvis fördel över andra och vinna rankningar utan någon ansträngning, på iGitems är detta inte fallet. Alla våra boosters och säljare är verifierade och gör allt arbete för hand.

Hearthstone Rank Boosting

Vill du bli en Hearthstone Legend så snart som möjligt? Våra verifierade boosters ger full kommunikation under hela processen och garanterar de snabbaste leveranstiderna. Vi har tillgång till några av de mest erfarna spelarna, så vi vet hur vi bäst kan hjälpa dig att uppnå storhet!

Det bästa sättet att få din Hearthstone Boosting är med en certifierad booster från iGitems där du kan prata direkt med säljaren innan du beställer så att det inte uppstår några missförstånd när det gäller vilken typ av däck som behövs för denna process.

Vad är Hearthstone?

Hearthstone är ett av de mest populära kortspelen online som finns för närvarande, som ursprungligen släpptes för Microsoft Windows men som sedan dess har portats över till iOS, Android och Mac OS X. Men varför skulle du bry dig om ett kortspel? Låt mig förklara det för dig.

Först och främst: det finns hjältar! Hearthstone kräver att varje hjälte spelas annorlunda än vad alla andra hjältar skulle göra. Skillnaden mellan att spela med en magiker kontra en krigare eller druid är enorm på grund av hur de spelar på kartan tidigt i matchen. Denna skillnad ger en unik spelupplevelse för varje hjälte.

De hjältar vi för närvarande har i spelet är: Warrior, Druid, Rogue, Paladin, Rogue, Priest, Mage och Hunter.

Spelet är ganska enkelt, du får använda mana varje tur, och detta mana kan placera kort på kartan, vart och ett med olika förmågor.

Du har 2 centrala typer av kort: minions och spells. Besvärjelser gör oftast skada eller läker dig själv medan Minions oftast slåss för dig tills de dör. Det finns också några specialkort som inte passar in i någon av kategorierna men jösses vad det känns bra när du får ett sådant!

När allt är placerat på kartan kommer din underhuggare att attackera där det är riktat om det finns något tillgängligt att attackera, målet med spelet är att ta sig igenom fiendens försvarslinje och eliminera fiendens hjälte.

Det finns en handledning för nästan allt Hearthstone-relaterat på nätet. Så om du någon gång fastnar finns det alltid en lösning att hitta. Det hjälper också att det finns tusentals spelare runt om i världen som lägger upp videor på YouTube om sina deckar och strategier, samt nybörjare som söker råd.

Fjärde: det är konkurrenskraftigt! Även om Hearthstone är F2P tar alla fortfarande spelet på stort allvar och det har en stark esportscen.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?