Heroes of The Storm
Login / Join

Heroes of The Storm Boosting

Klättra i graderna med expert HotS boosting.

Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Våra funktioner
Discover our user-centric approach that cares for both Buyers and Sellers
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Community Trust
We listen to our customers' feedback for constant user-centric improvement and our community loves us for this approach
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
igitems
Alternativ 1: Leverans i spelet
Denna leveransmetod avser en personlig handel som sker i spelets ekosystem. Säljaren träffar din karaktär för att leverera dig valutan i spelet.

Var uppmärksam på följande:
  • Skillnader i tidszon
  • Skillnader mellan servrar och regioner
  • Oavsett omständigheterna får du aldrig returnera valuta, guld etc. till säljarens karaktär efter leverans. Om säljaren ber dig att göra det ska du skapa en skärmdump och skicka den till vår kundtjänst.
Alternativ 2: Leverans i spelets brevlåda.
Vissa säljare på igitems kan välja att leverera valuta till din brevlåda i spelet. En sådan metod fungerar bra med en del onlinespel. Vanligtvis uppfylls mindre beställningar på detta sätt, eftersom det inte krävs någon samordning i spelet mellan säljare och köpare.
Garanterad säkerhet:
Vi förblir den säkraste platsen för att köpa och sälja spelvaluta. Vårt PlayerProtection-system garanterar en trevlig handelsupplevelse eller så får du pengarna tillbaka.

Bästa priser:
På igitems erbjuder vi dig ett brett spektrum av säljare och valutamarknadsplatser. Som ett resultat av detta hjälper konkurrensen mellan säljarna oss att uppnå de lägsta priserna som går att uppnå.

Snabb och pålitlig leverans:
På igitems spelar användarupplevelsen den viktigaste rollen. Av den anledningen betonar vi leveranshastighet så att du kan få din valuta i spelet så snart som möjligt. Varje beställning har en beräknad leverans som beräknas utifrån säljarens tidigare genomförda beställningar.
Varje försäljningsobjekt har en ungefärlig leveranstid för att ange när säljaren kan förvänta sig att leverera. Denna siffra beräknas utifrån säljarens tidigare leveranser. Säljarna fastställer också en garanterad leveranstid. Om de har gått ut i tid är du berättigad till återbetalning enligt igitems PayerProtection-plan.

Heroes of the Storm Boosting-tjänster på igitems

Välkommen till igitems, din one-stop-shop för professionella boostingtjänster för Heroes of the Storm! Heroes of the Storm, det spännande MOBA-spelet med älskade karaktärer från Blizzards universum, erbjuder en utmanande spelupplevelse som kräver strategiskt tänkande och lagarbete. För att nå din fulla potential och utmärka dig i Nexus kan våra boostingtjänster ge dig den hjälp du behöver för att förbättra ditt spelande och nå dina mål.

Vad är boostingtjänster för Heroes of the Storm?

Heroes of the Storms boostingtjänster är utformade för att hjälpa dig att förbättra din övergripande spelupplevelse genom att tillhandahålla personlig hjälp från expertspelare. Våra professionella boosters kan hjälpa dig att nå högre ranker, slutföra utmanande uppgifter i spelet och till och med förbättra dina färdigheter genom coachningssessioner. Några av de boostingtjänster vi erbjuder på igitems inkluderar:

  • Rank Boosting: Våra skickliga boosters kan hjälpa dig att nå din önskade rank genom att vinna rankade spel för din räkning eller spela tillsammans med dig i en duokö.
  • Nivåhöjning av hjältar: Öka dina hjältenivåer för att låsa upp belöningar, såsom hjältespecifika skins och mounts, med hjälp av våra boosters som kommer att spela och höja dina valda hjältar effektivt.
  • Placeringsmatcher: Få en stark start på din rankade säsong genom att låta våra boosters hjälpa dig att vinna placeringsmatcher och säkra en högre initial rankning.
  • Coachningssessioner: Lär dig av de bästa med personliga coachningssessioner från erfarna spelare som kan ge värdefulla insikter, tips och strategier för att höja ditt spelande.

På igitems är vi dedikerade till att erbjuda våra kunder högkvalitativa Heroes of the Storm boostingtjänster som tillgodoser deras unika behov och preferenser. Våra professionella boosters är mycket skickliga och erfarna spelare som brinner för spelet och är engagerade i att hjälpa dig att lyckas.

Missa inte chansen att förhöja din Heroes of the Storm-upplevelse med våra expertboostingtjänster. Bläddra bland vårt urval av boostingtjänster för Heroes of the Storm idag och börja din resa mot att dominera Nexus med nyvunnet självförtroende och skicklighet. Tillsammans kan vi låsa upp din fulla potential och göra din tid i spelet mer njutbar och givande.