Registrera dig
Logga in

EVE Online-objekt

Utöka ditt imperium med premiumföremål från EVE Online.

Börja sälja
0 items found
Recommended
Våra funktioner
Ledande användarupplevelse
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans
Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln
Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy
Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support
24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Our community
5 out of 5
kundbetyg
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar köp av valuta i spelet?
Hur levererar säljaren spelvaluta (silver, guld, pengar osv.)?
Varför är igitems det bästa valet för att köpa spelvaluta?
Hur snabbt får jag leveransen efter avslutad betalning?

Välkommen till igitems - din ultimata källa för EVE Online-objekt

EVE Online är ett massivt multiplayer-spel som utspelar sig i ett stort, öppet science fiction-universum. Spelet utvecklas och publiceras av CCP Games och erbjuder spelarna en unik sandlådeupplevelse där de kan utforska, handla och delta i spännande rymdstrider. I EVE Online är det avgörande att ha rätt föremål för att du ska lyckas och trivas i spelet.

På igitems tillhandahåller vi ett omfattande utbud av eftertraktade EVE Online-föremål, inklusive skepp, moduler och andra tillgångar som kan hjälpa dig att dominera stjärnorna och uppnå dina mål i New Eden.

Eftertraktade EVE Online-föremål

Styr rymdbanorna med kraftfulla och ikoniska skepp, som Nyx Supercarrier eller Rorqual Capital Industrial Ship. Dessa eftertraktade fartyg har enastående kapacitet som gör att du kan utforska, handla, bryta mineraler eller delta i strider mer effektivt.

Uppgradera ditt skepps prestanda med förstklassiga moduler, inklusive fraktions- och officersmoduler, som ger betydande statusbonusar och unika effekter. Föremål som Shadow Serpentis Damage Control och Estamels Modified Invulnerability Field kan ge dig ett försprång i PvE- och PvP-möten.

Påskynda din karaktärs utveckling med Skill Injectors och Extractors, så att du snabbt kan lära dig nya förmågor eller omfördela färdighetspoäng för att optimera din prestation. Dessa värdefulla föremål kan spara tid och hjälpa dig att nå dina önskade färdighetsnivåer snabbare.

Skaffa sällsynta ritningar och tillverkningsmaterial för att skapa kraftfulla skepp, moduler och andra tillgångar i spelet. Högkvalitativa ritningar och material är viktiga för att maximera produktionskapaciteten och hålla sig konkurrenskraftig i EVE Onlines ekonomi.

  1. Kraftfullt skepp
  2. Moduler av hög kvalitet
  3. Färdighetsinjektorer och extraktorer
  4. Ritningar och tillverkningsmaterial

Varför välja igitems för dina EVE Online-föremål?

Vi förstår att du vill ha dina EVE Online-artiklar så snabbt som möjligt. Vårt team är engagerat i att leverera dina inköp snabbt och säkert, vilket säkerställer en sömlös transaktion. Vår kundsupport är tillgänglig 24/7 för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem.

På igitems är vi stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser för alla våra EVE Online-artiklar, vilket ger utmärkt värde för dina pengar. Dessutom använder vår plattform avancerade krypteringsmetoder för att skydda din personliga information och säkerställa en säker shoppingupplevelse.

Med många års erfarenhet av onlinespelmarknaden har igitems fått ett rykte som en pålitlig och pålitlig källa för EVE Online-artiklar. Vårt fokus på kundnöjdhet och säkra transaktioner har hjälpt oss att bygga en lojal kundbas och en stark närvaro i spelgemenskapen.

  1. Brett utbud av artiklar
  2. Vår marknadsplats erbjuder ett omfattande utbud av EVE Online-föremål, från kraftfulla skepp och moduler till färdighetsinjektorer och blueprints. Oavsett vad du behöver hittar du de perfekta föremålen för att förbättra din spelupplevelse på igitems.

  3. Snabb leverans och 24/7 kundsupport
  4. Konkurrenskraftiga priser och säkra transaktioner
  5. Pålitlig och ansedd källa

Förbättra din EVE Online-upplevelse med ett stort urval av föremål från igitems. Bläddra på vår marknadsplats, upptäck de perfekta tillskotten till din flotta och erövra stjärnorna med självförtroende. Flyg säkert, kapselskeppare!