Services
Registrera dig
Logga in

Vi älskar alla att spela spel, men ibland kommer livet i vägen. Det är inte alltid lätt att jonglera med allting så att du kan spela ditt favoritspel. Oavsett om du behöver hjälp med nivåhöjning eller en snabb nivåhöjning av föremål, så finns våra WoW-proffs här för att hjälpa dig.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Vad är en WoW TBC Boost?

En WoW TBC classic carry-tjänst är en professionell tjänst som hjälper spelare att slutföra svårt innehåll i spelet. Detta kan inkludera att hjälpa spelare att snabbt öka i nivå, få kraftfull utrustning och slutföra slutspelsinnehåll som raider och dungeons.

Wow TBC Classic boosting service är precis vad du behöver om du vill komma framåt i spelet. Tjänsten ger en nivåförstärkning för din karaktär, så att du enkelt kan börja göra raider och dungeons. Du får också ett gäng andra förmåner, som ett berid, vapen och rustningar med mera.

Vårt team på Wow TBC Classic boosting service är erfarna spelare som kan spelet utan och innan. De kommer att hjälpa dig att få ut det mesta av din karaktär och se till att du är redo för slutspelsinnehållet. Så varför inte ge dem ett försök idag? Du kommer inte att ångra dig!

Varför köpa en WoW Boost?

Det finns många skäl att köpa en WoW TBC boost. Kanske behöver du komma ikapp dina vänner i spelet, eller så kanske du letar efter en fördel i slutspelsinnehållet. Oavsett vad din anledning är kan en boost hjälpa dig att komma dit du vill snabbare och lättare.

Så varför ska du överväga att köpa en WoW TBC boost? Här är bara några av fördelarna:

 • Du sparar tid.

  När du köper en WoW TBC boost betalar du i princip någon som gör allt arbete åt dig. Det betyder att du kan fokusera på andra aspekter av ditt liv medan din karaktär nivåhöjs. Istället för att tillbringa timmar efter timmar med att slipa på nivåerna kan du slappna av och låta någon annan ta hand om det.

 • Du undviker frustration.

  Det kan vara frustrerande när du sitter fast på en viss nivå i flera veckor i sträck. Med en WoW TBC-boost kan du kringgå allt detta och komma direkt till de bra sakerna. Du behöver aldrig oroa dig för att känna dig överväldigad igen.

 • Du kommer att njuta mer av spelet.

  När du inte kämpar för att höja din nivå har du mer tid att njuta av alla andra aspekter av spelet. Du kan utforska nya zoner, prova olika klasser och delta i episka strider utan att känna att du slösar bort din tid.

 • Du kommer att kunna göra snabbare framsteg.

  En av de största fördelarna med att köpa en WoW TBC boost är att du kommer att kunna utvecklas mycket snabbare än vad du skulle göra på egen hand. Detta innebär att du kan nå högre nivåer och låsa upp nytt innehåll mycket tidigare. Det ger dig också ett försprång i aktiviteter i slutspelet som raids och dungeons.

 • Du kommer att kunna konkurrera med andra.

  Med en WoW TBC-boost behöver du aldrig oroa dig för att hamna på efterkälken för att du inte kunde hålla jämna steg med dina vänner eller guildmedlemmar. Du kan snabbt komma ikapp och njuta av spelet tillsammans med dem. Detta kommer att göra det roligare för alla inblandade.

 • Du undviker att bli trött.

  En av de främsta anledningarna till att folk köper WoW TBC boosts är att de inte vill lägga ner timmar efter timmar på att slipa. Genom att köpa en boost behöver du inte göra något av det arbetet själv eftersom allt kommer att göras åt dig av någon annan utan att det belastar ditt schema eller bankkonto för mycket.

Det finns många skäl att köpa en WoW TBC boost när det kommer till kritan. Om du letar efter ett enklare och snabbare sätt att göra framsteg i spelet är en boost ett sätt att gå till väga. Så tveka inte - köp en idag och njut av alla fördelar som följer med den.

Varför välja oss för WoW TBC Boosting?

När du vill köpa ett World of Warcraft TBC-konto är det viktigt att hitta en välrenommerad och pålitlig säljare. Och det är precis vad vi på igitems är! Vi har många års erfarenhet inom spelbranschen och är dedikerade till att ge våra kunder bästa möjliga service.

Vi vet att world of warcraft kan vara en stor investering, och det är därför vi erbjuder våra köpare en 100% nöjdhetsgaranti på alla köp. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt konto, återbetalar vi ditt inköpspris, utan att ställa några frågor.

Vi har också ett team av kundsupport-experter som är tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig med alla frågor eller problem du kan ha. Så om du letar efter ett tryggt och säkert World of Warcraft-konto, så leta inte längre än till iGitems. Tack för att du valde oss!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?