Services
Registrera dig
Logga in

Köp Valorant-konton - en pålitlig marknadsplats för Valorant-konton

iGitems är det bästa stället att hitta Valorant Immortal-konton till salu. Alla typer av grymma skinn och banners kan bli dina med bara ett klick! Varför börja från början när du kan få ett Valorant-konto av högsta kvalitet idag.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Valorant

Valorant är ett nytt första-personsspel som släpptes i juni 2020. Spelet utspelar sig i en modern stad och spelarna slåss i lagbaserade strider. Spelets mål är att arbeta med ditt lag för att uppfylla olika mål, till exempel att mörda fientliga spelare. Det finns också en mängd olika vapen och förmågor tillgängliga för spelarna, vilket möjliggör en hög nivå av anpassning och strategi. Valorant har hyllats av både spelare och kritiker för sin intensiva action och sina välgjorda kartor. Om du letar efter ett nytt skjutspel att prova, se till att kolla in Valorant.

En rad karaktärer, som i Valorant kallas agenter, ger spelet en distinkt personlighet, och var och en har en unik uppsättning förmågor. Det finns för närvarande 17 agenter i Valorant, som representerar fyra klasser: Duellister, kontrollanter, initiativtagare och väktare.

Spelarna placeras i olika stridsscenarier tillsammans med sina lagkamrater, där de kämpar mot fiende laget för att uppnå mål. Det finns en mängd olika vapen tillgängliga för spelarna att använda, som alla kan anpassas med skins. Färdigheter finns också tillgängliga för spelarna, vilket ger dem tillgång till förmågor som osynlighet eller sköldar. Det är en intensiv upplevelse som kräver lagarbete och strategi om du vill att hela ditt lag ska överleva.

Som ett 5v5 agentbaserat taktiskt skjutspel med en uppfriskande innovation är Valorant mycket spännande eftersom det innehåller två lag om fem personer som slåss mot varandra och försöker försvara eller förstöra mål samtidigt som de samlar frags för att vinna rundor och gå vidare tills ett lag vinner segern. Det här spelet har en intressant mekanik där spelarna byter sida efter många rundor och den grupp som får flest rundor vinner. Detta byter spelarnas sida mellan försvar och anfall för att se till att spelarna alltid är redo för strid, även om din grupp segrade tidigare.

Det här spelet har ett fantastiskt urval av vapen för spelarna. Som ett strategiskt skjutspel erbjuder spelet många olika typer och stilar av gevär, hagelgevär och maskingevär som gör det mer utmanande att döda dina motståndare innan de kan göra det först. Spelutvecklarna i Valorant har på ett smart sätt utformat sitt system så att varje vapen har ett särskilt rekylmönster. Om du vet hur du ska kontrollera ditt ökar dina chanser att få tur i detta plattformsoberoende skjutspel avsevärt.

Varför köpa ett Valorant-konto?

Riot Games har gjort ett utmärkt jobb med att marknadsföra Valorant-spelet. Du kanske har sett mer än några annonser på YouTube och andra sociala medier, men visste du att det är helt gratis? När du registrerar dig hos Riot för din profilsida behöver du inte betala något i förväg och det finns inga framtida prenumerationsavgifter. Detta innebär dock också att alla börjar på bottennivå.

Har du tillräckligt med tid och tålamod för att avancera din rang från oklassad? Det är inga problem. Om du inte har den extravagansen är det bästa alternativet att köpa ett Valorant-konto. Här på igitems erbjuder vi Valorant-konton i alla grader så att spelare kan börja spela direkt utan att behöva oroa sig för nivåutveckling eller matchmakingbegränsningar. Och om du är en erfaren FPS-spelare är det ännu bättre att gå med oss! Ett Valorant-konto med hög rang hjälper dig att undvika lagkamrater som saknar färdigheter och spelsinne.

Med flera coola skinn att välja mellan i det här spelet vill många spelare sticka ut bland andra. Men att bli snygg är inte alltid till ett lågt pris. Vissa sällsynta, begränsade och exklusiva skins i upplaga kan kosta en förmögenhet. Att köpa ett värdefullt Valorant-konto som har de coolaste skinnen och en hög rank kostar dock mycket mindre pengar och tid än att samla skinnen ett efter ett och uppnå den rank själv.

Vill du visa upp din höga rang och ditt uppfräschande utseende inför dina vänner utan en stor tidsinvestering? Handla med iGitems och köp ditt drömkonto för Valorant idag!

Vilka typer av Valorant-konton finns till salu?

Valorant Smurfkonton är det bästa sättet att börja om på nytt, spela med vänner, köpa skinn och vapen eller ta en högre rang. Det är osannolikt att det finns några skinn på ett Valorant smurfkonto. Dessa smurfkonton har skapats för tävlingsspel och våra proffs har spelat 20 matcher utan ranking, vilket innebär att de är redo för rankning.

En del människor gillar att köpa ett Valorant-konto med skins, men det kan vara dyrt jämfört med de grundläggande kontona. Valorant-konton med skinn kan hittas i ett högre kvalitetsutbud av Valorant-konton som listas på iGitems.

Vi erbjuder konton i alla grader så att du kan hitta ett Valorant-konto som passar just dina behov, inklusive Ranked-Ready (Unranked), Iron, Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Immortal-konton, som alla tjänar ett något annorlunda syfte när det gäller gameplay, ranking och kosmetik.

Vad gör att Valorant sticker ut?

Valorant är unikt och populärt eftersom det är ett nytt och innovativt FPS-spel som erbjuder något annat än andra spel i samma genre. Spelet har ett unikt förmågor-system som gör att spelarna kan anpassa sin spelstil, och den snabba handlingen ser till att spelarna alltid är engagerade. Dessutom är spelets mikrotransaktioner inte alltför påträngande, vilket innebär att spelarna kan njuta av spelet utan att spendera en massa pengar. Dessa faktorer har bidragit till att Valorant har blivit ett av de mest förekommande FPS-spelen på marknaden. Valorant drar också nytta av den nuvarande populariteten för battle royale-spel. Battle royale-spel är virala just nu, och många spelare letar efter nya titlar att prova. Valorant erbjuder en unik upplevelse som skiljer sig från Fortnite och PUBG, så det har kunnat locka ett stort antal spelare. Spelets popularitet kommer att fortsätta att öka i takt med att fler och fler spelare får upp ögonen för det.

5 proffstips om hur du kan bli bättre på Valorant

FPS-spelet Valorant är en ny titel som snabbt har blivit populär. Om du vill bli bättre på att spela det får du här några proffstips att följa. 1. Övning ger färdighet Ju mer du övar på att spela Valorant, desto bättre blir du, precis som alla andra färdigheter. Avsätt lite tid varje dag för att spela spelet och arbeta med dina tekniker. Du kan också gå med i en spelgemenskap eller klan för att få mer exponering och lära dig av andra. 2. Lär dig kartorna Varje karta i Valorant har sina egna unika utmaningar. Att lära sig layouten på varje karta och vilka områden som är mest fördelaktiga för ditt lag kommer att hjälpa dig att spela bättre. Du kan också använda kartorna till din fördel genom att spela på svagare positioner eller positioner som ligger nära målet. 3. Var medveten om ditt lag och dina fiender. Medvetenhet är viktigt i Valorant. Håll alltid ett öga på din sida av kartan för att veta var allierade befinner sig och från vilket håll fiender kommer. Var uppmärksam på chattboxen, eftersom den kommer att meddela dig när det händer saker någon annanstans på kartan. Denna typ av medvetenhet hjälper dig att undvika eldstrider med överlägsna motståndare, vilket är viktigt för att överleva. Att kommunicera med lagkamrater kan dessutom förbättra lagkoordinationen, vilket gör det mycket lättare att ta mål. 4. Strategisera innan du startar en match Innan du påbörjar en match i Valorant, strategisera med lagkamraterna om vilken position du ska inta, hur du ska hantera flera fiender och vilken lagsammansättning som fungerar bäst. Låt en lagkamrat vara ledare medan de andra följer ledarens strategi för maximal framgång. 5. Håll dig aktiv För att bli bättre på Valorant måste du hålla dig på topp genom att vara aktiv. Fortsätt att spela matcher regelbundet så att du kan lära dig nya tekniker och förbättra din totala rang. Försök att träffa vänner eller andra spelare så att ni kan spela oftare och ha kul när ni gör det. Kom ihåg att alla färdigheter kräver tid och ansträngning för att behärska dem, men om du fortsätter att jobba på det kommer du att bli en proffs på Valorant på nolltid!

Top-notch Valorant-konton levereras snabbt genom iGitems

Vi vet att det kan vara frustrerande att komma igång med Valorant utan hjälp. Det är därför vår marknadsplats ger omedelbar tillgång till alla typer av Valorant-konton för spelare som behöver en liten knuff eller vägledning genom spelet, så att de inte behöver drabbas av frustration med rang eller spendera för mycket pengar på skinnsamlingar. Vi förstår också hur svårt det kan kännas när man spelar sådana spel där gameplay är kung och olika utmaningar kommer vid varje vändning; detsamma gäller för dig om du är helt ny i genren. iGitems är en av de mest pålitliga sajterna som finns när det gäller handel med Valorant-konton, och vi vill göra din spelupplevelse mindre stressig. Med iGitems kan du börja så högt som Immortal i Valorant, visa upp de coolaste skins inför dina vänner och fokusera mer på att förbättra ditt spelande.

Söker du sälja Valorant-konton?

Om du inte längre behöver ditt Valorant-konto eller om du letar efter ett sätt att omvandla dina digitala skatter till riktiga pengar kan du sluta söka! iGitems är den ultimata marknadsplatsen där en lavin av köpare ivrigt söker och köper Valorant-konton dagligen. Du kan registrera dig gratis som en verifierad säljare och sätta kontopriset till vad du vill - allt i ett lättanvänt gränssnitt och ett 100 % säkert betalningssystem, så det är inte konstigt varför vi har blivit älskade av vår exponentiellt växande användarbas. Om du är intresserad av att lära dig detaljerna om hur du blir en verifierad Valorant-kontosäljare, tveka inte att ta kontakt med vår 24/7 livechatt eller skicka oss ett mejl eller meddelande via Discord/Twitter/Skype. Vad kan vara coolare än att tjäna pengar i ett videospel? Ta tillfället i akt och lista dina Valorant-konton på iGitems idag!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?