Services
Registrera dig
Logga in

Köp billiga Roblox-konton - Marknadsplats för Roblox-konton

Roblox har en oväntat bred målgrupp och har vuxit exponentiellt sedan lanseringen! Oavsett om du vill börja från början eller köpa in dig i det roliga med ett konto för att komma igång, har det aldrig funnits ett bättre tillfälle än nu.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Grunderna för att köpa ett Roblox-konto

Och även om nivåerna inte är lika viktiga som i andra spel, så är nivåerna i vissa minispel det. Om du till exempel provar KAT (ett spel som liknar Counter-Strike) kan du inte få de flesta vapenskins om du inte har uppnått vissa nivåer i det aktuella minispelet! Medan andra föremål låses upp vid högre rankningar.

En annan anledning att köpa ett Roblox-konto är att du kan få alla dina favoritkosmetika och andra föremål! Att plocka upp föremål från butiken kan bli dyrt för vissa spelare, men att köpa ett konto med många av dessa föremål redan där kan ses som en superkostnadseffektiv lösning.

Vad man ska leta efter i ett Roblox-konto

Ett Roblox-konto är en värdefull investering. Vi rekommenderar att du letar efter följande funktioner för att se till att ditt köp är värt det och att du får mest för pengarna.

  1. Allmän nivå och total erfarenhet och nivå på kontot i vissa spel.
  2. Myntbelopp i spel där nivåerna är viktigare (t.ex. KAT).
  3. Det totala värdet av föremål i Avatar Shop.
  4. Den totala mängden Robux som kontot har.

Typiskt för ovanstående är att ju högre siffra, desto högre kostnad för kontot. Detta bör dock inte avskräcka köpare från några av de billigare alternativ som våra säljare erbjuder.

Vad är Roblox?

Roblox är ett onlinespel där spelare bygger sina egna spel. Det har vunnit enorm popularitet sedan det släpptes 2006, med över 100 miljoner användare varje månad och 17+ miljoner spel som skapats av dess community.

När Roblox släpptes vann det flera priser, bland annat Webby Awards för bästa barnwebbplats, bästa sociala/tillfälliga/online-spel och bästa flerspelarspel. Det visades som ett exempel på innovativ utbildningsprogramvara vid en nationell konferens om digitalt lärande.

Det som gör Roblox så anmärkningsvärt är dess enkelhet. Det krävs lite eller ingen teknisk expertis eller kunskap om kodning för att skapa spel på Roblox, vilket ger användare i alla åldrar möjlighet att utforma sina egna spel. Användare som väljer att inte koda kan ändå bli "byggare" och ladda upp färdiga rum som andra kan spela i med hjälp av de kostnadsfria byggverktyg som finns i spelet. Användare som är intresserade av att skapa egna karaktärer eller föremål måste dock ha vissa kunskaper i kodning med hjälp av LUA, ett programmeringsspråk som utformades av en av Roblox medgrundare. Även utan omfattande kunskaper i LUA kan byggare använda Roblox Studio för att skapa invecklade och komplexa miljöer.

Det finns över 250 miljoner föremål som kan användas i Roblox, allt från bilar och svärd till läskmaskiner och arkader. Gemenskapen är involverad i varje aspekt av spelet som skapare, spelare och moderatorer. När användarna vill köpa föremål från andra spelare använder de en virtuell valuta som kallas "Robux" som kan köpas i paket från 100 för 4,99 USD till 10 000 för 119,99 USD.

Det finns flera anledningar till varför Roblox är så populärt, bland annat dess unika förmåga att involvera hela samhället i att bygga spel i samarbete utan några gränser för kreativiteten.

Populära spel på Roblox

På Roblox finns många olika typer av minispel. Några av de mest populära är bland annat Egg Hunt, Murder Mystery, Jailbreak och Lumber Tycoon 2. Dessa spel är alla väldigt olika varandra, men de har alla en sak gemensamt - de är väldigt roliga att spela!

Egg Hunt är ett enkelt spel där spelarna måste hitta ägg som är gömda runt om på kartan, och den första spelaren som hittar alla ägg vinner spelet.

Murder Mystery är lite mer komplext än Egg Hunt, då spelarna måste samarbeta för att lösa ett mordmysterium. Spelet börjar med att en spelare slumpmässigt väljs ut som mördaren, och resten av spelarna måste försöka lista ut vem det är.

Jailbreak är ett trendigt spel som har laddats ner över 30 miljoner gånger. I Jailbreak måste spelarna bryta sig ut ur fängelset och fly från kartan. Det finns många olika sätt att spela det här spelet, vilket gör det mycket populärt bland spelare i alla åldrar.

Ett annat populärt minispel på Roblox är "Lumber Tycoon 2". Det är ett tycoonspel där du måste hugga ner träd, få fram stockar och sälja dem för att tjäna pengar. Det finns också andra saker som du kan göra i spelet, som att köpa och sälja olika typer av trä, starta ett eget företag och bli miljonär.

Det finns också många racingspel på Roblox, till exempel "Dirt Racing 3D", "Drift Racing 3D" och "Extreme Racing 3D". Dessa spel går vanligtvis ut på att köra en bil så fort som möjligt på en bana. Vissa av dem har också olika spellägen, till exempel Drift Racing 3D har ett driftläge där du måste driva runt hörn för att få poäng.

Andra populära minispel på Roblox är "Sword Fighting Tournament", "Base Defense" och "First Person Shooter". Dessa spel är alla ganska självförklarande - de handlar om att slåss, skjuta eller försvara sig mot fiender.

Varför köpa Roblox-konton på igitems?

När det gäller att köpa Roblox-konton vill du försäkra dig om att du får den bästa möjliga affären. Därför är det vettigt att köpa från iGitems. Här är bara några av anledningarna till varför du bör köpa från oss:

Vi har snabba leveransalternativ - Vi vet att du inte vill vänta för evigt på ditt Roblox-konto. Det är därför vi erbjuder omedelbara leveranstjänster, så att du kan få ditt konto direkt utan att behöva vänta för länge.

Vi erbjuder säkra betalningsmetoder - Vi förstår att alla inte gillar samma typer av betalningar, och därför erbjuder vi olika typer av betalningar. När det gäller betalningsmetoder är det ingen som erbjuder fler än vi eftersom vi tar hand om våra kunder på alla möjliga sätt.

Vi erbjuder de bästa priserna - Vi vet att spelare alltid letar efter bästa möjliga erbjudanden, och därför erbjuder vi de lägsta priserna. Du kan vara säker på att du inte kommer att hitta ett bättre pris någon annanstans.

Vi har ett stort urval av Roblox-konton - Vi erbjuder olika Roblox-konton med olika övergripande nivåer, värdet av föremål från Avatar Shop, mängden Robux, etc., så att du kan hitta exakt det du behöver. Oavsett om du behöver ett enkelt Roblox-konto eller ett av högsta kvalitet har vi något för alla.

Vi har en säker webbplats - Vi förstår att du inte vill ha att göra med skumma webbplatser som potentiellt kan sätta din personliga information i fara. Det är därför vi erbjuder en 100 % säker och trygg webbplats, och det betyder att du aldrig behöver oroa dig för att bli lurad.

Vi erbjuder utmärkt kundservice - Att köpa från oss betyder inte att du inte får någon kundservice. Vi går utöver vad alla andra har att erbjuda, vilket är anledningen till att fler väljer oss. Vi ser till att våra kunder är nöjda med sin upplevelse varje steg på vägen.

Så om du letar efter en bra webbplats där du kan köpa billiga Roblox-konton, se till att kolla in iGitems idag!

Vill du sälja Roblox-konton?

Om du funderar på att sälja Robloxkonton är det dags nu! På iGitems vill vi göra det enkelt för professionella Robloxspelare att sälja sina Robloxkonton. Med vår smidiga och okomplicerade process kan du vara på väg att omvandla dina spelkunskaper till riktiga pengar. Se till att det är en bra idé att sälja ett av dina Roblox-konton genom att kontrollera priserna hos andra Roblox-användare som säljer sina konton på vår marknadsplats.

Dessutom tar vi säkerheten och tryggheten för alla transaktioner på iGitems på största allvar. Alla betalningar sker via vår säkra plattform. Vi krypterar varje användares privata data med SSL-teknik; detta innebär att all personlig information som anges under betalningen kommer att skyddas mot åtkomst eller stöld från tredje part. Betalningen till säljarna kommer också att hanteras på ett säkert sätt, vilket innebär att säljarna får sin utbetalning snabbt och säkert.

På iGitems tar vi oss tid att lära känna våra användare och erbjuda dem en personlig service. All kommunikation kan ske direkt via vårt livechatsystem, och vi använder även andra program för snabbmeddelanden för att tillgodose alla preferenser. Du kan hålla dig i direktkontakt med oss och få snabb och effektiv kundsupport om du skulle behöva det vid något tillfälle.

Dessutom kommer du att kunna sälja Roblox-konton snabbt utan att behöva vänta länge mellan att be om offerter och få erbjudanden från intresserade parter. Har ditt Roblox-konto ett pris som du själv bestämmer? Ännu bättre. Du kan helt enkelt lista det gratis på iGitems, så kommer det att vara synligt för alla andra användare på vår Roblox-marknadsplats. Om en köpare är intresserad av att köpa ditt konto kommer de att lägga en order eller kontakta dig direkt via iGitems och börja förhandla med dig. Du kan själv bestämma om du vill acceptera deras erbjudande eller inte.

När transaktionen är helt genomförd erbjuder vi våra säljare en enkel tjänst: Vi skickar deras pengar direkt till deras önskade betalningsmetod, vilket innebär att det inte tar lång tid innan de får sina pengar från oss. Alla transaktioner sker inom vår säkra plattform mellan köpare och säljare anonymt.

Alla dessa faktorer gör iGitems till det bästa stället att sälja Roblox-konton på. Kan du inte vänta med att ansluta dig till oss? Ta kontakt via vår 24/7 livechatsupport, e-post eller Discord, så hjälper vi dig gärna!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?