Services
Registrera dig
Logga in

Rocket League Trading - billiga RL-artiklar till salu

Letar du efter Rocket Items, Credits och Blueprints? Våra säljare erbjuder olika föremål som kommer att skilja dig från de andra! Välj ditt drömföremål eller sälj en del av din samling på vår lättanvända marknadsplats.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Köp sällsynta Rocket League-objekt

Vill du lägga vantarna på några coola Rocket League-objekt? Det bästa sättet är från blueprints. Blåkopior kan hittas i spelet och tjänas in genom att spela matcher. Det är dock inte alltid så lätt, särskilt om du vill ha något superspecifikt! lyckligtvis har vi med igitems skapat en plattform där användare köper dessa föremål och till och med säljer sina samlingar.

Tidigare med Rocket League släppte speciella evenemang säsongsbundna lådor. När dessa sällsynta föremål kommer i omlopp tar spelare med tillgång till dem ut ett högt pris helt enkelt på grund av föremålets sällsynthet.

Om din favoritsäljare säljer sin oönskade samling av Crates från tidigare säsonger går du rakt upp i rök om du inte har några rejäla kontantbrinnande hål i fickorna.

Nu kan du hitta perfekta föremål som passar dina behov och önskemål med vårt enorma utbud! Välj mellan alla typer, inklusive alfabelöningar till titanhjul. Vi har allt!

Vad är Rocket League?

Rocket League är ett högintensivt fotbollsspel där spelarna tar kontroll över bilar utrustade med kraftfulla boosters. Målet är enkelt, slå bollen i motståndarens nät så många gånger du kan!

Det är lätt för spelare att fastna för denna roliga alternativa sport som kombinerar aspekter från både fotboll och racing.

Matcher kan spelas mellan två till åtta spelare på en visuellt fantastisk plan med arenor från hela världen. Spelet har också stöd för ett läge med delad skärm så att du kan spela lokalt med upp till tre vänner eller testa tävlingen online mot andra spelare.

Köp RL-artiklar på svarta marknaden

Svartmarknadsföremål kan också hittas på iGitems! Behöver du en specifik låda eller dekal? Filtrera bara listorna så att de passar dina behov! Vänta dock inte, och om något är super sällsynt kommer det att säljas ut snabbt!

Rocket League-handel med iGitems

iGitems har varit ett bra ställe för människor att köpa, sälja och byta Rocket League-objekt med andra spelare sedan lanseringen.

Sajten erbjuder bästa möjliga priser på vanliga föremål upp till sällsynta föremål som Alpha Caps eller Black Market Decals som inte går att hitta någon annanstans. Du hittar recensioner på vår Trustpilot-sida om du vill ha en uppfattning om vad andra tycker innan du gör ditt köp.

Hur kan du lita på oss?

Det är enkelt, våra säljare kommer aldrig att kräva att du loggar in på steam eller delar med dig av dina Rocket League-legitimationsuppgifter, utan de levererar dina Rocket League-objekt i spelet, precis som vilket annat byte som helst. Vi erbjuder också fullständiga säkerhetskontroller och support dygnet runt, bara för säkerhets skull.

Hur man handlar i Rocket League

Rocket league-handel är en barnlek! Så enkelt att det faktiskt bara kräver tre steg. Låt oss dyka in i det!

  1. Starta Rocket League
  2. Lägg till och bjud in den andra spelaren till en fest
  3. Klicka på knappen Bjud in till byte för att inleda bytet.

När båda spelarna är med i partiet kan du påbörja bytesprocessen, och när den andra spelaren accepterar ditt erbjudande om att byta föremål är bytet slutfört.

Handlingen avslutas när båda platserna markerar sin avsikt och en 5 sekunders tidsfrist löper ut. Om allt går smidigt kommer du efter den korta bekräftelseperioden att se de förvärvade föremålen dyka upp på din mittskärm!

Om Rocket League

Rocket League är ett videospel som utvecklas och publiceras av Psyonix. Spelet släpptes först till Microsoft Windows och PlayStation 4 i juli 2015, och en Xbox One-anpassning släpptes senare i februari 2016. Spelet är ett fordonsfotbollsspel där spelarna styr en raketdriven bil och använder den för att slå in en boll i det andra lagets mål. Spelet innehåller enspelarlägen och flerspelarlägen samt plattformsöverskridande spel mellan PlayStation 4- och Microsoft Windows-versionerna. Spelet fick beröm av kritikerna, som berömde spelets enkla och beroendeframkallande spelupplägg. Rocket League nominerades till flera priser, bland annat som bästa sportspel vid The Game Awards 2015, och vann priset för bästa oberoende spel vid British Academy Video Games Awards 2016.

Vad är de olika spellägena i Rocket League?

Det finns flera olika spellägen i Rocket League, bland annat avslappnade matcher, säsongsläge, rankade matcher, Freeplay, turneringar, delad skärm, uppvisningar och "orättvisa" matcher (med vissa mutatorer aktiverade). Fritidsmatcher Det primära sättet att spela Rocket League är genom casual matcher. Fritidsmatcher spelas mot andra spelare i ett matchmakingssystem online. Spelet ställer två lag av spelare mot varandra, där båda lagen försöker göra mål genom att köra sina raketdrivna bilar in i bollen och göra mål i motståndarens mål. Det första laget som gör fem mål eller flest mål efter 10 minuter (beroende på vad som inträffar först) vinner matchen. Säsongsläge I säsongsläget tävlar spelarna i en serie divisionsmatcher för att öka eller minska i rang beroende på deras prestationer. Efter ett visst antal matcher (vanligtvis 10) blir spelaren antingen upp- eller nedflyttad till en annan division baserat på sina resultat. Spelare kan också skapa "egna säsonger" med valfria parametrar.

Rankade matcher

Du kan bli rankad i Rocket League genom att spela onlinematcher mot andra. Du kan spela på olika rankningar beroende på spelläget. De högsta möjliga rankningarna är Supersonic Legend och Grand Champion. I rankade matcher tävlar spelarna om att avancera i rang beroende på sina prestationer. Spelare måste genomföra tio placeringsmatcher innan de placeras i en rang. Spelare har också möjlighet att "hoppa av" från sin nuvarande rang och spela i en lägre rang om de inte är nöjda med sin rang. Spelet håller reda på vinster och förluster, vilket påverkar spelarens rang med tiden.

FreePlay-sessioner

I FreePlay-läget kan du välja hur många robotar du vill spela mot och ändra deras svårighetsgrad. Detta är ett bra sätt att träna eller förbättra era färdigheter som lag innan ni går in i rankade spel tillsammans.

Turneringar

Både offline- och onlineturneringar finns tillgängliga i Rocket League. Offline-turneringar kan spelas med upp till åtta lag och kan antingen vara enkel- eller dubbeleliminerande (beroende på antalet lag i turneringen). Onlineturneringar är mycket mer populära och flera inofficiella turneringar har redan spelats. Den officiella Rocket League Championship Series (RLCS) pågår också för närvarande och delar ut en prispott på 6 000 000 dollar till spelare som tävlar i officiella matcher. Den nya RLCS-säsongen introducerar fler regioner, ett uppdaterat format och personliga evenemang.

Utställningar

Exhibitionsmatcher är enkla privata matcher utan konsekvenser eller fördelar för att vinna eller förlora. Utställningsmatcher kan spelas mellan två mänskliga spelare på samma konsol (lokalt spel) eller via Xbox Live på olika plattformar. Det finns ingen begränsning för hur många spelare som kan delta i en utställningsmatch eftersom det endast gäller privata onlinespel.

Ojusta matcher

Unfair matchregler innebär vissa begränsningar för båda lagen under spelets gång, som kan aktiveras genom att välja dem innan spelet börjar eller genom att välja Ojusta matchregler sätter vissa begränsningar på båda lagen under spelets gång, som kan aktiveras genom att välja dem innan matchen börjar eller genom att plocka upp dem under matchen. Det finns totalt sex olika orättvisa matcher: Chaos, Cubic, Doom Ball, Low Gravity, Pinball och Superball. Sammanfattningsvis är Rocket League ett mångsidigt spel med många sätt att spela det på. Oavsett om du är ute efter en avslappnad match mot andra spelare eller försöker vinna en turnering har Rocket League något för alla. Eftersom Psyonix fortsätter att lägga till nytt innehåll och uppdateringar till spelet finns det alltid något nytt att uppleva.

Extra Rocket League-funktioner

Rocket League har några extra funktioner som inte är relaterade till anpassning eller gameplay. Dessa inkluderar prestationer, troféer och en marknadsplats där du kan köpa kosmetiska föremål. Prestationerna och troféerna kan du tjäna genom att spela spelet på olika sätt, medan de kosmetiska föremålen är till för att få din bil att se snyggare ut. Det finns många olika kosmetiska föremål tillgängliga, så det finns något för alla. Du kan också få lådor från marknadsplatsen, som innehåller slumpmässiga kosmetiska föremål i dem. Du kan antingen öppna dem själv eller sälja dem på Steam Marketplace för en vinst. På det hela taget är Rocket League ett roligt och beroendeframkallande spel som har något för alla, oavsett om du är en tävlingsspelare som försöker ta en högre ranking eller vill spela för skojs skull med vänner. Med så många anpassningsmöjligheter och extrafunktioner är det lätt att förstå varför spelet är så populärt. Så vad väntar du på? Ge dig in i spelet!

Söker du sälja Rocket League-artiklar?

Med iGitems är övergången från videospelsinnehav till riktiga pengar smidig. Sälj dina Rocket League-objekt och få betalt snabbt och säkert via vår marknadsplats! Vi listar verifierade Rocket League-objekt redo för försäljning till vilket pris du vill, med 24/7 livechatt-support tillgänglig på plats eller via e-post/Discord/Skype om du föredrar det. Kan du behöva lite extra pengar? Vi har den perfekta möjligheten för dig. Missa inte den här fantastiska chansen. Agera nu innan det är för sent!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?