Registrera dig
Logga in

Hur man snabbt tjänar FIFA-mynt

Skickliga spelare är mycket dyrare än amatörer, och det är utan tvekan viktigt att ha många mynt. Låt oss gå igenom de mest effektiva metoderna för att få FIFA-pengar.

Vi känner alla till utmaningarna i FIFA Ultimate Team (FUT). För att kunna tävla i Weekend League måste du sätta ihop ett starkt lag med toppspelare. Eftersom skickliga spelare är mycket dyrare än amatörer är det utan tvekan viktigt att ha många mynt. Låt oss gå igenom de mest effektiva metoderna för att få FIFA-pengar.

Spela förstklassiga Early Access/Webbprogram

Precis som alla andra börjar du året med ett begränsat antal spelare och mynt i FUT. För att börja året med några FUT-mynt i din stapel finns det tre saker du kan göra. Webbapplikationen och EA Play är båda oumbärliga.

Handla så effektivt du kan; oroa dig inte, vi kommer att gå in på detaljer senare. Du bör också avsluta alla Squad Building Challenges (SBC) direkt. SBCs är ett utmärkt sätt att hitta spelare till ditt lag. För det tredje kommer du genom att slutföra målen att öka ditt myntförråd.

Spela gruppstrider, samla belöningspaket, avsluta alla SBCs och koncentrera dig på bronsspelarpaket eftersom du får mynt om du säljer spelarna du får från dem om du gör dessa saker under Early Access.

Handel

Vi börjar FUT:s mest avgörande komponent, handel. Du kan köpa spelare snabbt och sälja dem för mer pengar än vad du lagt in. Alternativt kan du investera i spelare som kommer att värderas med tiden. Ultimate Team Transfer Market är värt att upptäcka vilka spelare som finns tillgängliga för ett rimligt pris.

Köp Fifa 23-mynt på igitems till ett billigt pris!

Särskilt i början av Fifa finns det vissa spelare som du kan förvärva billigt och sälja med vinst. Akta dig för billiga metaspelare (viktiga spelare med högt tempo). Du kan inte snabbt lära dig och behärska konsten att handla. Regelbundet spelande med tålamod kommer att förbättra dina handelsfärdigheter.

Färdiga SBCs

Squad Building Challenges (SBCs) är ett utmärkt sätt att skaffa inflytelserika spelare och kort. Du kan sälja den spelare som kommer att ersättas för att få en utmärkt spelare till din trupp. Se alltid upp för säljbara och icke säljbara SBCs.

Du måste vara uppmärksam på fullbordandekraven, oavsett om du tänker uppfylla dem själv eller inte, eftersom de kan påverka spelarnas värde på transfermarknaden, även spelare med lågt värde som Bronzes och Silvers. Sällsynta kort kan vara värda att behålla, så att du kan sälja dem när tiden är mogen.

Spela Weekend League, Squad Battles och Division Rivals

Återigen borde det vara självklart, men koncentrera dig på divisionsrivaler och truppstrider och spendera mycket tid i dessa lägen. Beroende på din nivå får du belöningar om du spelar många matcher varje vecka. Spela spelet eftersom ju bättre förmåner du får, desto högre blir din rang.

Du kan välja mynt, paket eller en kombination av de två. Om du vill sälja dina spelare igen ska du undvika paket som inte kan bytas. Naturligtvis kan du fortfarande använda dem för SBCs.

Weekend League har de bästa incitamenten för dig att göra anspråk på. Sträva därför alltid efter att komma in i Weekend League om du har flera metaspelare och är tillräckligt säker för att påbörja kvalet. Även om du inte är duktig på FIFA bör du så småningom kvalificera dig, och enorma belöningar väntar dig där.

Slutsats

Den goda nyheten är att varje match du spelar i FIFA Ultimate Team belönar dig med ett blygsamt antal mynt, men som vi alla vet är mynt nödvändiga under hela säsongen och i början av varje FIFA-år. Du kan använda den här guiden för att tjäna ännu mer mynt.