Login / Join

Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global Offensive är en av de mest populära onlinespelen och föredras oftast av spelarna att kalla som CS: GO eftersom Counter Strike: Global Offensive är mycket långt och munnen full av ord. Det släpptes år 2012 och är förmodligen ett av de äldsta onlinespelen, men det var aldrig underskattat och spelas fortfarande nuförtiden. Spelets genre är First Person Shooter, och spelets läge är multiplayer, vilket innebär att det en eller flera spelare kan spela spelet.

Det finns två typer av lag i spelet. Terroristen och motterroristen. Båda lagen måste döda och besegra varandra varandra så att de kan vinna segern. De lag som vinner matchen kommer att få pengar som belöningar och spelarnas rang kommer att öka. De kommer att få ytterligare en vapen som de kan använda på slagfältet.

Spelet har 9 huvudlägen som:

  1. Kompetitivt
  2. Deathmatch
  3. Fritid
  4. Arms Race
  5. Demolition
  6. Wingman
  7. Flygning Scoutman
  8. Faran Zone
  9. Vapen Kurs.

I spelets tävlingsläge kan den spelarna kommer att tävla och slåss med varandra i en maximal tid på 45 minuter.

Varje lag innehåller 5 medlemsspelare, en 5x5 match. Deathmatch och det avslappnade spelläget är mindre coolt och inte så farligt för spelarna, det kan spelas med en lagkamrat och det är inte orsakar inte dödande. Arms Race är ett spelsätt som avsiktligt är en match som är görs. Vapnen som används i denna match är vapen, om du lyckas döda din fienden, kommer din gum automatiskt att uppgraderas. Demolition är ett liknande spel läge som Arms Race, den enda skillnaden i denna match är att spelarna kan antingen diffusa eller placera en bomb. Wingman är ett spel två mot två, där spelarna blir matchas med de andra spelarna som har samma förmåga som dem. Flygande spanare är precis som ett Arms Race-läge i spelet, den enda skillnaden är att vapen som används i den här matchen är kniv och en SSG 08. Nästa är Danger zone (farozonen), där matchen är 16 eller 18 matcher i matchspelsläget. Och sist är det vapenkursen, där spelarna tränas för att bygga sig starkare. innan de ger sig in på stridsarenan.

För våra tjänster relaterade till det här spelet kan du besöka: 
https://igitems.com/store/CS_GO/ACCOUNT

Teamarbete är den viktigaste nyckeln för att vinna i detta spelet. Enighet och kommunikation är ett måste.

Editorial Office
igitems