Services
Registrera dig
Logga in

Köp och sälj MapleStory Mesos - MapleStory Mesos Trading

Välkommen till igitems, en plats där du kan köpa och sälja MapleStory Mesos! Byt dina surt förvärvade pengar mot de billigaste Mesos som finns tillgängliga i detta roliga MMORPG. Med listor av riktiga spelare på alla servrar finns det garanterat något här som bara väntar på dig.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Vad är MapleStory

Spel i denna genre kallas MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Games). Spelet släpptes i Korea i juni 2003 och blev ett av de mest populära MMORPG:erna där. Efter sju månader hade det lockat omkring 1 miljon spelare i hela Asien. I januari 2008 hade MapleStory över 13 miljoner aktiva användare enbart i Sydkorea, vilket utgör cirka 40 % av serverpopulationen. Den nordamerikanska versionen lanserades i april 2005 via spelportalplattformen Nexon America Incorporated och hade 2 miljoner registrerade användare i februari 2007.

MapleStorys unika kombosystem och community har gjort spelet extremt populärt i hela Asien. Den främsta orsaken till denna framgång är Nexons policy att lokalisera spelet i varje region det kommer in i genom att översätta text, voiceover och videor till olika språk.

MapleStory har ett brett utbud av slutspelsinnehåll samt en del snygga Cash items, vilket gör spelet roligare och närmare verkligheten. Nexon började lägga till förbättringar till spelet; mer specifikt införde deras första patch ett handelssystem mellan användare. Strax därefter tillkännagav de en stor tävling där den bästa spelaren skulle vinna ett jobb i deras företag!

MapleStory är ett gratis 2D sidscrollande MMORPG med söt grafik som fokuserar på sociala interaktioner mellan spelare från hela världen. Målet med MapleStory är att höja nivån på din karaktär och träna dina färdigheter så att du kan bli starkare och slåss mot starka bossar som släpper sällsynta föremål som inte går att hitta någon annanstans.

Det finns otaliga monster att slåss mot och ett brett utbud av uppdrag att utföra. Uppdragen ger vanligtvis föremål, erfarenhetspoäng och hjälper till att bygga relationer med icke-spelarkaraktärer (NPC) som bor i världen. MapleStory har ett stort utbud av kläder, vapen, rustningar och andra föremål som du kan skapa eller köpa från NPC:er med hjälp av in-game valuta som kallas Mesos.

Husdjur är ett annat tillägg till MapleStorys spelupplevelse eftersom de finns i olika former som katter, hundar, rävar, grisar osv. Du kan köpa dem från Cash Shop eller fånga vilda husdjur runt om på kartan. De kommer att följa dig vart du än går.

Spelare i MapleStory utdelar skada med olika vapen och rustningar; dessa föremål sträcker sig från vanliga föremål till sällsynta legendariska föremål. Varje karaktär har ett överflöd av vapentyper som spelarna kan välja mellan, inklusive svärd, spjut, klubbor, bågar och armborst.

Köp Mesos på ett säkert sätt

MapleStory Mesos (MS Mesos) är en spelvaluta i MapleStory. Du kan använda dem för att köpa föremål från NPC:er eller byta dem med andra spelare. De används för sällsynt utrustning och för att uppgradera din karaktär snabbare.

Nu är det här som det är praktiskt att köpa MapleStory Mesos online!

Köp MS Mesos online

Om du letar efter de billigaste MS Mesos till salu är vi här för att hjälpa dig! Vi erbjuder de bästa erbjudandena på MapleStory Mesos, och vi samarbetar bara med välrenommerade säljare. Att köpa MS Mesos online har aldrig varit enklare, så kolla in våra erbjudanden och hitta rätt affär för dig!

Vad är MapleStory Mesos

Maplestory Mesos är valutan i Maplestory. De börjar som Cash shop-poäng, som kan köpas med riktiga pengar men som omvandlas till Mesos vid köpet. Förutom att de främst används för karaktärsanpassning kan de användas för olika andra saker. Här är bara några saker som Mesos kan göra inom spelet.

  • Köpa NX Cash-artiklar från Cash Shop. Dessa är vanligtvis föremål som normalt skulle ta upp en inventarieplats och kan köpas i sin liknande form men med 100 NX Cash per transaktion eller genom att klicka på en NPC:s butik, som har det i grön text. Några exempel på NX-kontantföremål är Modekuponger, icke bytbara versioner av Maple Treasure-utrustningsuppsättningar, dimensionella ädelstenar osv.
  • Köp utrustning från andra spelare. Fördelen med den här metoden är att du får mer valuta för pengarna när det gäller att köpa vissa föremål. Det finns till exempel inga föremål i Maplestory Cash Shop som ger +7 ATTACK på all utrustning utan uttag, medan vissa ger +7 ATTACK på vissa utrustningar med ett uttag. Om du däremot skulle köpa utrustning från en annan spelare som har använt sig av alternativet Socket Enchanting kan du få +7 ATTACK på all din utrustning med ett uttag. Det är mycket användbart om du planerar att använda samma vapen under lång tid eller äger för få Maplestory Mesos för att ha råd med flera vapen på en gång.
  • Utbyt dem mot GMS Cash genom att prata med någon Cash Shop-handlare med ett "!" över huvudet och välja alternativet att byta ut dem. Det här alternativet är bara tillgängligt om du inte har använt NX Cash-objektet eller pratat med den Cash-handlare sedan den senaste återställningen, vilket innebär att det har gått minst 24 timmar sedan du senast kunde påbörja ett utbyte. 1 miljon Mesos motsvarar 1 GMS Point (eller 10 USD).
  • Utbyt dem mot Nexon Game Points (NGP), som kan användas i andra Nexon-spel som Combat Arms eller Kart Rider. Du gör detta genom att prata med en annan Cash Shop Trader med ett "+"-tecken över huvudet.
5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?