Alla spel
Spel

Köp föremål för League Of Legends - LoL Item Marketplace

League of Legends är världens mest populära MOBA-spel och släpper så många nya mästarskal, kromor, avdelningsskal, ikoner, nya lådor och nycklar med varje patch och uppdatering, och för att hålla ditt konto i skick kan du behöva köpa många av dem! På igitems listas LoL-artiklar som skins alla till ett rabatterat pris. Kolla in de bästa erbjudandena idag!

Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om League of Legends

League of Legends är ett populärt MOBA-spel (multiplayer online battle arena) som har funnits i flera år. League-spelare kan välja mellan många olika föremål för att anpassa sin upplevelse, och det finns två grundläggande föremål i synnerhet som kallas "Riot Points (RP)" och "Hextech Chests". De ger spelarna tillgång till vissa belöningar som skinn och mästare.

Med Riot som släpper nya skins i snabb takt är det inte svårt att hitta något intressant för din favoritmästare. Oavsett om du köper LoL-artiklar eller använder RP-poäng i stället kommer du alltid att hitta något mer än kosmetiska skins antingen i det vanliga MOBA-spelet eller i Teamfight Tactics (TFT).

Vad är de nya föremålen som du bör känna till?

League of Legends har alltid använt föremål som power-ups i varje match, men Riot Games gick ännu längre med detta genom att ge spelarna chansen att använda dessa föremål utanför matchmaking. Nu kan spelare belönas med gratis skins som är svåra att hitta. Vissa människor köper League-skins medan andra spelar matcher och hoppas att deras önskade loot items släpps via hextech. Det är dock värt att notera att inte alla föremål är utbytbara dock, eftersom vissa föremål endast kan förvärvas genom att spela vissa League of Legends-spel.

Kista och nycklar: Det var banbrytande att lägga till kistor och nycklar i League of Legends. Spelare kan samla på sig kistor och nycklar genom att spela matcher eller uppnå hög mästerskap. Nycklar används för att öppna kistor/lådor som innehåller kraftfulla föremål som mästare eller skinn för ditt konto. Vad är bättre? De kan också bytas eller ges bort.

Little Legend Eggs: Teamfight Tactics är ett sidospel som kan spelas inuti League of Legends. Det är helt möjligt att inte spela något League-spel och bara njuta av Teamfight Tactics för allt det erbjuder, inklusive avataranpassning med små kryp som kallas "Little Legends". Äggen som används i TFT kan fås som gratis belöningar när du loggar in, medan vissa är endast tidsbegränsade erbjudanden. Den goda nyheten är att de kan bytas, så spelare kan ge dem i present för att hjälpa en vän.

Championkapslar: Det finns många olika typer av kapslar i League of Legends, men championkapslar kan inte bytas eller ges bort till andra spelare. Istället måste du komplettera dem på det hårda sättet genom att spela spel. När du har stigit i nivå får du dem automatiskt. Det finns inte ens timers på de här sakerna längre, vilket gör livet mycket enklare.

Vad är skins för League of Legends? - Det mest omtalade föremålet

Riot Games har regelbundet släppt en mängd olika skins som League-spelare kan köpa, med nivåer som sträcker sig från Chroma och standard till legendary och ultimate. Vissa är billigare än andra, men alla har sina unika egenskaper som gör att de sticker ut från varandra på ett eller annat sätt.

Det ultimata skinnet är den högsta nivån och en av de mest eftertraktade, utan tvekan. Pulsefire Ezreal-skinnet var till exempel ett av Riots första ultimata skinn som släpptes 2012. Idén slog igenom mycket snabbt eftersom ingen visste hur ett ultimat skin skulle vara förrän de provade det själva - då blev vi inte bara upphetsade av de tjusiga animationsvariationerna utan insåg också hur roligt det kunde bli att skapa olika utseenden med en sådan mångsidighet till vårt förfogande.

Den näst mest populära nivån av skinn i League of Legends är Legendary. De har alla möjliga coola effekter och kan ändra hur din mästare ser ut helt och hållet, med nya animationer, modeller och ljudeffekter som läggs till dem också.

Varför köpa League of Legends-artiklar från oss?

Mästare är viktiga föremål för att du ska kunna börja spela League. Med över 150 mästare att välja mellan just nu kan du hitta flera eller till och med många favoritmästare att bemästra i olika roller som Top, Mid, Jungle, ADC och Support. Ju fler mästare du äger, desto roligare blir det att berika och utveckla dina spelstilar.

Om mästare är en grund, så är skinn, blå essens, orbs, kistor, nycklar, prestigepoäng, projekttokens, orange essens och fler föremål alla byggstenar som gör ditt konto mer värdefullt och "snyggt". Med en så frekvent utgivning av nya fina föremål har Riot Games lyckats fånga spelarnas uppmärksamhet och plånbok - bra föremål som sällsynta skinn är inte billiga.

Med hjälp av en säker och laglig tredjepartssajt som igitems kan dock League of Legends-artiklar enkelt levereras till ett rabatterat pris (jämfört med direkt köp i spelet) genom spelets gåvofunktion. Du behöver aldrig oroa dig för säkerhet eller integritet eftersom ett omfattande team verifierar våra betrodda säljare innan de tillåts komma in på sajten, så du vet att dina föremål kommer att nå sin destination på ett säkert sätt.

iGitems har en annan stor fördel - vi erbjuder lägre priser än i spelet. Säljare på iGitems använder sig av olika RP-inkomster, inklusive importerad RP, billigare på grund av valutakursen och kampanjmynt. Vi använder också pris-RP som kommer från lokala turneringar som vinns av våra fantastiska spelare.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
5.00 out of 5
8 kundbetyg
by Marilie
5/5
Good site, i will level more accounts to keep selling
3 days ago
by Otho
5/5
Great service, got my account instantly Then the seller confirmed the trade in a few minutes
5 days ago
by Névtelen
5/5
All good, no issues
3 weeks ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems: