Services
Registrera dig
Logga in

Köp Growtopia Locks - Growtopia Item Marketplace

Letar du efter ett sätt att optimera den tid du spenderar i Growtopia? Kolla in vår säkra marknadsplats för spelare till spelare och hitta fantastiska erbjudanden på allt som har med spelet att göra. Oavsett om det är lås, vapen eller föremål som elixir har vi vad du behöver!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Growtopia

Growtopia är ett sandlådespel för flera spelare. På ytan ser det ut som vilken annan Minecraft-klon som helst. Gräv djupare och du kommer att inse att det finns mycket mer än vad som syns på ytan. I Growtopia, som utspelar sig i en unik pixelbaserad värld, blandas kreativitet och teknik för att ge dig en innovativ spelupplevelse.

När du spelar samlar du in resurser som trä, malm och mat. Du använder sedan dessa resurser för att skapa objekt som kan anpassas med texturer som du hittar eller köper från den officiella webbplatsen. Dessa objekt inkluderar hus, slott och till och med båtar. När ditt objekt är monterat är det dags att skydda det: sätt upp murar och plantera fällor så att ingen stjäl ditt hårda arbete!

Stöld är dock inte det enda sättet att skada spelare - det finns massor av andra roliga saker att göra. Utforska miljön, slåss mot fiender och plantera dina egna träd. Du kommer också att behöva gräva efter resurser för att kunna tillverka föremål eller odla mat. Growtopia är ett spel som låter dig spela som du vill - oavsett om du följer huvudhistorien eller bara strövar runt och gör det som passar dig.

Det finns flera olika typer av block som finns i 16 olika färger. Du kan kombinera dessa block för att skapa texturbaserade objekt, till exempel byggnader och möbler. Miljön i sig är väldigt Sandboxie, så det är sällan som spelarna slutar med att se likadana ut.

Growtopia är baserat på Java men kräver ingen installation; det betyder att du kan spela det direkt från din webbläsare utan allt krångel. Det finns också flera olika klienter tillgängliga; webbplatsen rekommenderar att du använder GrowTopiaLauncher, men du kan använda det som fungerar bäst för dig! Du kan skapa ett konto antingen på en stationär eller mobil enhet, så du behöver inte bära med dig din bärbara dator om du skulle känna dig sugen på att spela en snabb omgång Growtopia.

Samt att kunna spela online har spelarna möjlighet att vara värd för sina egna servrar eller ansluta sig till andra. Det gör det möjligt för vänner från hela världen att samlas och bygga stora projekt utan att behöva särskilt mycket utrymme - de kan helt enkelt arbeta från var de än råkar befinna sig! Om detta fortfarande inte är tillräckligt, vad sägs om en extra funktion: Growtopia har skapats med modding i åtanke, så det är möjligt att lägga till eget anpassat innehåll.

De mest grundläggande mods ändrar helt enkelt utseendet: färg- och texturförändringar på föremål, nya föremål som du kan skapa osv. Avancerad modding består av att ändra hur spelet fungerar genom att lägga till helt nya funktioner som att flyga eller skapa en ny typ av block som gör något specifikt. Alla nivåer av modifiering är välkomna!

Growtopia är ett unikt spel som har lyckats hitta sin nisch på en överbefolkad marknad. Med sina rika visuella texturer och sitt roliga sandlådespel tror vi att det har stor potential - särskilt för dem som gillar att bygga och pyssla med saker! Det bästa av allt? Det är gratis att spela!

Vad är de mest populära föremålen i Growtopia?

igitems är alltid ett spännande ställe att hitta de nyaste och mest eftertraktade Growtopia-artiklarna. Det finns ett populärt val för varje typ av föremål, vilket gör att de ofta söks här.

  • Lås finns i alla olika former: Diamond Lock, Robotic Lock, Emerald Lock och World Lock. Men det som skiljer dem åt skulle vara deras utseende i kombination med hur de låter spelarna låsa hela världar från oönskade besökare. Det som gör World Lock speciellt är att du till och med kan använda noter.
  • Ringar finns utspridda över Growtopia-världen, den ena mer kraftfull än den andra. Den enda ringen gör sin bärare osynlig och oförstörbar. Ring of Force gör att block som krossas av spelarna exploderar i flera delar. Det finns också en "något fuktig" mod, Ring of Water, för dem som vill att deras vapen ska droppa av fukt eller att blixten ska slå ner två gånger. Och Ring of Wisdom ger bäraren en 10-procentig chans att få dubbla XP.
  • Bolts finns i många olika varianter: det finns Wool Bolt som syr ihop tyg samtidigt som det avger en jordig lukt, Silk Bolt som enbart används på silkesföremål som fiskelinor, och Zeus' Lightning Bolt som ger användaren modet A Fistful of Thunder.
  • Eyes ändrar avatarens ögon så att de ser olika ut från varandra.
  • Growtopia är ett spel med ett överflöd av sällsynta föremål. Ett sådant föremål, Ice Calf Leash, kan endast hittas vid ett tillfälle på var tusende körning genom Growtropolis - och inte ens då är det garanterat.

Hur man köper Growtopia Locks från iGitems?

Marknadsplatsen iGitems är som en skattkammare. Det är lätt att hitta det du letar efter och köpa det med bara några få klick. När du har hittat det du letar efter och slutför beställningen från vår säkra webbplats kommer dina varor att levereras direkt av någon som vet hur man bäst får saker gjorda i Growtopia.

Systemet informerar säljaren när en beställning har gjorts. Du kan sedan chatta med dem och ta reda på hur du får dina varor levererade. Growtopias leverans skulle ske genom handel i spelet, så vi behöver dig två handel på en bestämd tid och ett bestämt datum för denna process. Låt vår kundsupport som är öppen dygnet runt veta vad som fungerar bäst för båda parter om ni stöter på några problem. Vårt team arbetar mer än gärna med alla arrangemang.

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?