Services
Registrera dig
Logga in

Köp Genshin Impact-konton - Marknadsplats för Genshin Impact-konton

Utforska Teyvat-världen på jakt efter äventyr! Faran lurar överallt och spelarna bör alltid vara redo med en stark karaktär för att överleva! Hämta ett konto i toppklass från igitems idag och var helt förberedd för vad det här spelet än kastar på dig!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Genshin Impact

Genshin Impact är ett rollspel med öppen värld och action i fantasygenren som är gratis att spela och finns tillgängligt på PC, mobil och konsoler. Som den andra titeln från miHoYo med original IP efter Gun GirlZ har spelet utvecklats med tonvikt på berättande och anpassning så att spelarna kan skapa sin egen hjälte eller hjältinna som är utrustad specifikt för stridsspel i olika miljöer.

Genshin Impact är ett videospel med öppen värld för flera spelare, RPG-element och crossplay-möjligheter. Spelaren utforskar kartan genom att gå, klättra, glida och simma vid behov samtidigt som han/hon kontrollerar upp till fyra karaktärer samtidigt. Genom att slutföra uppdrag som för deras historia framåt låser de upp 24 olika spelbara karaktärer för dem totalt. Spelets mekanik är omfattande och komplex, med många olika färdigheter att lära sig. Det finns två unika stridsfärdigheter för varje karaktär: en normal och en specialfärdighet.

Den normala färdigheten kan användas när som helst utom när din karaktär drabbas av en cooldown-period efter användning. Den speciella färdigheten är centrerad kring sju olika naturelement: Cryo, Dendro, Pyro, Hydro, Anemo, Electro och Geo. Genshin Impacts spelupplägg är mångsidigt och intressant. Till exempel kan spelarna laga mat för att återställa sin hälsa eller släppa loss kraftfulla attacker med rätt recept.

Funktioner hos ett Genshin Impact-konto

Spelet har ett system som liknar kontonivån i andra spel där spelarens framsteg genom en Adventure Rank (AR) kan följas. Högre AR har funktioner som är otillgängliga för spelare med lägre rang, samt starkare fiender som de måste besegra vilket i sin tur ger större belöningar. Ju högre din AR är, desto starkare och hårdare fiender kommer att dyka upp. Den når sitt tak vid 6 Ascension-steg och en maximal nivå på 90 vid 50 AR.

Alla spelare har sin egen tur. Vissa kanske har alla 5-stjärniga karaktärer medan andra kanske äger färre, men med uppgraderade konstellationer är allt upp till RNG. Det finns en chans att spelare hamnar med många dubbletter av samma 4-stjärniga hjältar. Detta leder spelare till en variation av vilka typer och mängder de använder under matcherna eftersom alla inte använder alla hjältar som finns tillgängliga samtidigt.

Varför köpa ett Genshin Impact-konto?

Välkommen till världen av Teyvat. Vackra landskap och böljande gröna kullar erbjuder lugn för dem som utforskar dem medan klara floder ger avkoppling mellan äventyren. Men oavsett vilken väg du tar på din resa kommer det alltid att finnas tuffa fiender att möta runt hörnet. Att börja som äventyrare kan vara lite skrämmande, men med noggrann planering och förberedelser kan du lätt trivas i detta vackra men farliga land. Det bästa sättet för spelare som vill överleva sina äventyr är att se till att de har karaktärer som är väl nivågående och utrustade hela tiden.

Att få ett Genshin Impact-konto är inte alls svårt. Du kan välja att registrera dig på spelets officiella webbplats och levela upp naturligt helt själv, eller så kan du välja att köpa ett Genshin Impact-konto, vilket påskyndar spelprocessen och förbättrar ditt äventyr.

En ny typ av valuta har införts för det här spelet: Genesis Crystals! Du kan använda dessa kristaller i spelet och omvandla dem direkt till Primogems efter varje uppladdningsperiod för användning av vissa premiumtjänster, som att rita nya vapen och karaktärer och köpa förbrukningsvaror. Förutom direkt uppladdning finns det många sätt för spelare att få Primogems. Men de tar alla lång tid. Du kan samla ihop stenarna och köpa 5-stjärniga karaktärer med dem. Men ibland spenderar du din surt förvärvade valuta bara för att bli besviken över en lägre karaktärsgrad eller raritetsnivå än förväntat.

Det är helt logiskt varför spelare vänder sig till webbplatser från tredje part som igitems för Genshin Impact-konton. Här erbjuder vi endast verifierade Genshin Impact-konton som manuellt har höjts av professionella spelare. Detta gör att du enkelt kan få vilken femstjärnig karaktär du vill ha och så att du verkligen kan njuta av ditt favoritspel.

Varför välja iGitems för att köpa ett Genshin-konto?

iGitems är en välrenommerad tredjepartsleverantör av spelprodukter och tjänster som har funnits i flera år och känner till branschen väl. Vi förser alltid spelare med högkvalitativa produkter och tjänster, snabba leveranstider samt billiga priser för att se till att du alltid får de bästa erbjudandena. I jämförelse med andra webbplatser har iGitems följande fördelar.

iGitems har åtagit sig att se till att varje spelares köp av Genshin Impact-konto går så smidigt och säkert som möjligt. Vi ser till att konton är i ett säkert tillstånd med manuella kontoförvärv, så du kan vara lugn i vetskapen om att ingen kommer att förbjuda det eller straffa dig för att du har fattat detta köpbeslut. Dessutom erbjuder vi säkra betalningsmetoder inklusive alla större kreditkort via vår webbplats. Vi har professionella kundtjänstrepresentanter tillgängliga 24 timmar om dygnet som svarar på alla frågor du kan ha om Genshin Impact-konton och mycket mer. Är du sugen på ett Genshin Impact-konto och vill njuta mer av spelet? Kolla in alla dina alternativ nu!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?