Services
Registrera dig
Logga in

FFXIV Gil till salu - Final Fantasy XIV Gil Marketplace

Vill du ha den bästa utrustningen för tuffa bossar som Louisoix i Final Coil of Bahamut? Då kommer du att behöva en hel del Gil. Men du har tur! Vi har din rygg och vi ska se till att hjälpa dig att få alla dessa Gil staplade i ditt inventarium!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Få Gil billigt och snabbt

Gil är valutan i FFXIV, och det är ingen överraskning att Gil fungerar som en grund för all laglig handel i det fiktiva landet Eorzea. En stark ekonomi börjar bildas i spelet när Gil cirkulerar inom gemenskapen och spelarna börjar köpa varor och ger bort sin egen valuta FFXIV Gil. För att vara en aktiv del av detta nya ekonomiska system måste du inte bara köpa saker utan också sälja dem.

Världen drivs av pengar och en hel del av dem. Du kan inte tänka dig något som inte kräver Gil för att du ska kunna förvärva. Om du vill tillverka ett föremål i Final Fantasy XIV men inte har tillräckligt med material till hands? Gissa vad - det kommer att kosta Gil. Eller om du vill ha en häst för att resa runt i världen snabbare, kostar det dig Gil, inte förvånande.

Vad är sätten att skaffa FFXIV Gil?

Med allt prat om hur viktigt det är för spelare att ha Gil är det dags att vi blir praktiska. Låt oss visa dig några sätt att skaffa seriösa FFXIV Gil.

Samman med originalutrustningen kommer du att tilldelas den första mängden FFXIV Gil i början. Därefter bör du börja titta på andra inkomstkällor så att långt mer kan komma i din väg.

Det första som kommer i åtanke är alla värdesaker som är gömda i dungeons. Det bästa sättet att hitta dessa rikedomar är genom att utforska och komma i besittning av inte bara FFXIV Gil utan även några sällsynta föremål som kan användas som craftingmaterial eller helt enkelt säljas med vinst.

Ju mer erfarenhet du får, desto större är dina chanser att få ett kraftfullt föremål. Gravstenarna finns tillgängliga när spelarna har nått nivå 50 i spelet och kan bytas ut mot komponenter som krävs för att tillverka föremål eller säljas med höga prislappar på dem. Men tänk om all denna tid som spenderas på att resa genom fängelsehålor inte ens är värd det? Och det finns alltid en risk när man ger sig ut på jakt efter monster som kan döda ens karaktär utan förvarning.

Om strider inte är det som får dig att gå igång kan Marketplace Board vara något för dig. Marknadsplatsen gör det möjligt för spelare som inte vill ha några Helmies omkring sig alls - perfekt när du fiskar bland andras varor utan att behöva oroa dig för att väcka uppmärksamhet från potentiella motståndare i närheten. Om du vill bli en framgångsrik handlare bör ditt mantra nummer 1 vara att köpa lågt och sälja högt.

Du kanske inte undviker att fullfölja uppdrag, men de är en viktig del för att nivåhöja din karaktär, bli starkare och överleva i denna hårda värld. Många uppgifter belönar spelare med lite FFXIV Gil, men de kan bara göras en gång per karaktär. Guildleves eller Levequests kan dock göras upprepade gånger inom ramen för de tillåtna nivåerna. Dessa uppdrag ger spelarna erfarenhet och belönar dig också med FFXIV Gil, men vinsterna kanske inte är värda ansträngningen.

Ett av de mest populära sätten att tjäna Gil är crafting, om du är villig att lägga ner tid och ansträngning på att nivåhöja din crafter-skicklighet tillräckligt högt. Men det finns för mycket konkurrens om liknande varor som flödar in på marknaden, vilket drar ner priserna för alla andra.

Entligen kommer här det enkla sättet att få FFXIV Gil - köp Gil från en tredje parts online-sajt. För att undvika att slösa din tid och ansträngning på en otillfredsställande mängd Gil som du tjänat genom de metoder som nämns ovan, är det inte dåligt att unna dig själv lite FFXIV Gil utan att lägga ner din egen tid. Final Fantasy XIV Gil är det perfekta sättet att förbättra din karaktär och ha alla de nyaste föremålen. Du kan även höja din nivå snabbare med Final Fantasy XIV Gil. Det finns ingen anledning att vänta - få det du vill ha nu!

Varför är igitems det bästa stället att köpa FFXIV Gil?

Tack vare vår noggrannhet kan vi ge dig en tjänst som är oöverträffad. iGitems garanterar bästa priser, säkra transaktioner (ingen risk för kontobeslut) och omedelbar leverans. När det gäller att undvika att någon form av exploatörer eller botters illegalt får guld i sitt lager - då bryr vi oss mest om det här. Alla transaktioner övervakas noggrant och övervakas av en anställd som ser till att inget går fel alls.

Vad förbättrades när FFXIV återlanserades med A Realm Reborn?

Var det något litet? Var det något stort? Eller var det allting? Allt inom FFXIV Classic förnyades fullständigt till den grad att det nästan inte är något som liknar sin föregångare. Final Fantasy XIV hade sett sin del av upp- och nedgångar genom åren, med expansioner som förändrade vissa saker till det goda, medan andra inte helt kunde ta bort sitt fruktansvärda arv. Sedan kom A Realm Reborn, som inte bara var en expansion ovanpå originalspelet utan en fullständig omprofilering tillsammans med massor av förändringar som syftade till att göra spelarnas liv enklare. Livet blir inte mycket enklare än att ha sin egen personliga Chocobo att rida över Eorzea.

Vad lyckades Square Enix med i denna nylansering som fick fansen att glömma allt om besvikelsen och problemen med 1.0? Här är en lista över de mest kritiska och bästa förändringarna.

PvE-progression och slutspel: Ett av de största klagomålen på 1.0 var att det inte fanns någon riktig känsla av riktning när du levelade din karaktär, där den enda motivationen var att du en dag, kanske, kommer att kunna göra mer än att slåss mot Corsairs på Sastasha grind-wheel. Med A Realm Reborn kom flera nya innehållspatchar som introducerade dungeons på hög nivå som Hullbreaker Isle (Hard) och Palace of the Dead (Hard). Ännu viktigare är att Patch 2.2 förde fram ett ännu viktigare tillägg: Alexander, ditt nästa raidmål efter att ha tagit dig igenom Binding Coil och Pharos Sirius (föremålsnivå 60), det nuvarande slutspelsinnehållet.

Dessutom kommer varje dungeon och raid i A Realm Reborn med sin egen uppsättning belöningar, såsom utrustning, hantlangare och mounts. Spelet introducerar ständigt nya saker för spelarna att göra, oavsett om det är ett nytt raid med 24 spelare i en allians eller en ny prövning som kommer att testa dina DPS-mätare till gränsen.

Glamouring: Detta system kan bäst beskrivas som "transmogrifiering" i andra MMO:s. Det gör det möjligt att ändra utseendet på alla redskap som du har utrustade, oavsett deras statistik. På så sätt kan du få det coola utseendet på en rustning utan att offra din statistik för att få det. Du kan också använda glamourer på sällskapsdjur, hantlangare och din Chocobo.

Loggbok för sightseeing: Spelets huvuduppdrag är indelade i tre kategorier A, B och C, med mer än tre uppdrag i varje kategori. Det innebär i princip att du fritt kan välja vilken ordning du vill göra uppdragen i din egen takt utan att behöva oroa dig för att missa några viktiga uppdrag som ger dig belöningar för att du slutför andra. På så sätt kommer spelarna att kunna uppleva hela spelets innehåll utan att känna sig överväldigade av så många obligatoriska uppgifter som de måste slutföra innan de kan avancera sin karaktär ytterligare.

Favoritmeny: Känns saker som att byta växel eller använda föremål så tråkiga? Du kan nu ställa in flera genvägar i favoritmenyn på din snabbfältare för att ställa in dina åtgärder för snabb användning i strid.

Lättare hantverk: Det handlar inte bara om att ändra det faktum att det nu finns flera hantverksdiscipliner med egna färdigheter. Det faktum att A Realm Reborn gjorde att du inte längre behövde sitta igenom långa animationer när du använde föremål som HQ-mattor och förmågor som Syntes (som tidigare hindrades av en irriterande handlingstimer). För att vara mer specifik har det mesta av det tråkiga med Synthesis tagits bort, inklusive det mesta av hållbarhetsförlusten efter varje handling, vilket innebär att du kommer att kunna tillverka fler föremål med mindre krångel.

Förbättringar av användargränssnittet: Det här är självklart; Square Enix har gjort mycket mer än vad som krävs för att förbättra användargränssnittet så att du kan se hela din färdighetsbok och andra saker på skärmen hela tiden. Dessutom har många av spelets menyer effektiviserats och fått en helt ny visuell utformning. Den mest betydande förändringen här var hur A Realm Reborn introducerade ett system som endast visar relevant information för dig när du befinner dig i en meny, vilket ger en mycket mer organiserad upplevelse överlag.

Minion System: I 1.0 hade spelarna en hel del problem med förtroendet, eftersom det ledde till att de fick lura Gil otaliga gånger från personer som sålde vad de påstod var deras exklusiva mounts eller minions (vilket visade sig vara kopior). I A Realm Reborn har Square Enix dock infört en utmärkt ny funktion som gör det möjligt för spelarna att kalla på sina underhuggare var som helst och när som helst för att visa upp dem för andra spelare. I patch 2.1 gav Square Enix spelarna dessutom möjlighet att hantera sitt minion-inventarium via Minion Guide, vilket gör att du kan kalla på alla dina favoritminions när du är ute på äventyr utan att behöva oroa dig för överflödigt lagringsutrymme.

Systemet för vapenförrådet: Med detta system kan du byta klass eller jobb genom att ändra din vapenutrustning. Säg till exempel att du har en Gladiator (som är ett jobb) vars huvudklass är Pugilist (klassen). När detta sker har du tillgång till alla dina Gladiator-färdigheter och kan bära utrustning som ökar både Gladiator och Pugilist om den är utrustad med rätt material. Du kan även göra detta för din Chocobo och dina sällskapsdjur, vilket är en ganska smart funktion.

Duty Finder: Den är utformad för att göra det lättare för spelare att hitta andra personer att gruppera sig med för slutspelsinnehåll. Duty Finder är ett system som tar hand om alla köer åt dig så att allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och vänta tills det hittar en grupp för den aktivitet eller dungeon du vill göra. Det innehåller också ett automatiskt system för matchning av grupper som försöker sätta ihop grupper av spelare som har liknande nivåer och utrustning.

Dessa är bara några av de förnyade funktionerna eller de som lagts till i A Realm Reborn; det är onödigt att säga att Square Enix har gjort ett enastående jobb med det här spelet. Tror du inte på hur återupplivat spelet är nu? Kolla in det själv!

Är det säkert att köpa FFXIV Gil?

Vissa spelare kan vara tveksamma till att köpa FFXIV Gil, eftersom de är rädda för att deras konto kan äventyras. Det finns dock ingen anledning att oroa sig. Att köpa Gil från en välrenommerad säljare är säkert och enkelt. När du letar efter en säljare är det viktigt att göra din forskning för att säkerställa att du har att göra med en respekterad marknadsplats. Deras verifierade säljare kommer att ha ett gott rykte och erbjuda en säker och legitim shoppingupplevelse.

Att köpa Gil från en pålitlig källa är det bästa sättet att få ut det mesta av din spelupplevelse. Du kommer inte bara att ha mer pengar att spendera på kosmetika, föremål och uppgraderingar i spelet, utan du kommer också att njuta av snabbare framsteg i spelet. Så vad väntar du på? Köp FFXIV Gil idag och börja njuta av den ultimata spelupplevelsen!

Vilket är det bästa stället att sälja FFXIV Gil?

MMO-spelare runt om i världen tjänar pengar på att sälja spelvaluta, föremål och tjänster. Om du är en ivrig FFXIV-spelare är det dags att vara med på det roliga och börja tjäna lite pengar i den verkliga världen. Här på iGitems gör vi det enkelt för dig att sälja dina FFXIV Gil på ett säkert och snabbt sätt. Vår marknadsplats är den perfekta platsen för dig att lista dina erbjudanden för försäljning till det pris du bestämt.

Oavsett om du är intresserad av att använda våra tjänster en gång eller göra det till en heltidsverksamhet har iGitems allt du behöver för att komma igång. Vår marknadsplats erbjuder spelare ett säkert och enkelt sätt att sälja sina FFXIV Gil för riktiga pengar. Vi har ett 24/7 livechatt-supportsystem så att du alltid kan få den hjälp du behöver. Vår toppmoderna krypteringsteknik skyddar transaktioner, så din information är alltid säker hos oss.

Varför inte ge det ett försök idag? Börja tjäna lite pengar genom att sälja dina FFXIV Gil nu!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?