Services
Registrera dig
Logga in

Köp FIFA 22-mynt - Marknadsplats för FUT 22-mynt

Letar du efter FUT 22-mynt som inte kostar dig en massa pengar? Du har hittat det! Vare sig du precis har börjat eller bygger upp ditt drömlag är det viktigt att ha några seriösa mynt för att kunna vinna vinst efter vinst. Ta ditt spelande till nästa nivå idag!

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om FIFA 22

FIFA är en serie videospel som utvecklas av EA Sports och som simulerar föreningsfotboll. Spelet finns tillgängligt för flera plattformar, till exempel Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One samt Android- och iOS-enheter. FIFA släpptes för första gången 1993.

Spelets huvudläge är säsongsläget, där spelaren kan styra ett lag från en av 32 ligor runt om i världen i ett försök att vinna ligatiteln och/eller Champions League. Andra lägen är turneringar, internationella matcher, skapa en spelare och managerläge.

Spelet har mötts av kritiker som har hyllat dess realism och detaljrikedom. Det har också varit en kommersiell succé och har sålt över 100 miljoner exemplar sedan den första lanseringen då.

Vad är de spännande förändringarna i FIFA 22?

EA Sports släppte FIFA 22 den 1 oktober 2021. Det är det nyaste spelet i den här serien av fotbollsspel. I FIFA 22 kan du nu redigera din fantasy draft trupp online för att inkludera ett större antal spelare. Det finns fler visuella förbättringar. Och en av de största förändringarna i spelet är att EA nu har implementerat spelarnas personlighet i FIFA. Det kommer att påverka hur spelarna reagerar på planen. Vissa spelare kan till exempel vara mer aggressiva när de utmanar bollen, medan andra kan hålla tillbaka och spela mer taktiskt.

FIFA 22 Ultimate Team är ett spelläge i detta fantasysportspel som låter spelarna hantera sitt eget lag genom att köpa olika spelarkort med mynt eller riktiga pengar. FIFA Ultimate Team (FUT) har fått ett antal betydande förändringar i årets upplaga. Det viktigaste nya läget, Division Rivals, innebär att spelarna placeras i divisioner baserat på sina kunskapsnivåer innan de tävlar i fem matcher varje vecka för att försöka nå en topplacering och belöningar. Det finns också ett "Global Transfer Network" i årets spel, där mer än 100 miljoner FIFA Ultimate Team-kort kan köpas för mynt eller riktiga pengar.

EA Sports har också lagt till mer realism i karriärläget. Spelare kan nu hantera lagbyggnadsstrategier som överföringar, kontrakt, träningspass och uppställningar före matcher genom ett menygränssnitt istället för att bara ha begränsade alternativ när de spelar matcher.

Det finns nu tre olika sätt att skapa sina lag. Du kan använda Manager Mode (som låter dig bygga upp ett lag genom överföringar och träning), Tournament Mode (där du tävlar i internationella turneringar) och Scouting Mode, som låter spelarna spana efter nya talanger till sitt lag genom olika U21-tävlingar runt om i världen.

Den mest märkbara redigeringen var dess förändring i grafiken, som gör högintensivt spelande mer realistiskt än någonsin tidigare. Årets upplaga innehåller också ett kreativt historieläge kallat The Journey, där du kan spela som Alex Hunter, Kim Hunter eller Danny Williams, hoppfulla framtida stjärnor i Premier League. Spelet innehåller också två nya arenor: StubHub Center och Råsunda Stadium, som är hemvist för LA Galaxy respektive Sveriges landslag.

En annan uppdatering har gjorts med Gameplay-lägen, inklusive Pro Clubs Seasons, Friendly Matches, Online Friendlies och Competitive Seasons. Med dessa tillägg är det bekvämare än någonsin tidigare att förbättra spelarna i ditt lag, oavsett vilket spelläge du vill spela.

Jämfört med förra årets upplaga har FIFA 22 bättre grafik, fler licensierade lag och ligor, nya spellägen, mer autenticitet när det gäller spelarnas utseende och färdigheter, förbättrad AI för singelspelarläget och onlinespel, etc.

Vad är FIFA 22-mynt/FIFA Ultimate Team (FUT)-mynt?

FIFA 22 Coins och FUT Coins är spelvalutor i FIFA Ultimate Team. De kan användas för att köpa paket, spelare och andra föremål i FUT Store.

Mynt kan intjänas genom att spela spel, byta spelare och andra föremål på transfermarknaden eller genom mikrotransaktioner. Antalet mynt som tjänas in beror på en mängd olika faktorer, bland annat spelläge, svårighetsgrad och om spelaren använder sig av en multiplikator för bonusmynt.

FIFA-mynt kan också köpas med riktig valuta. Priserna varierar beroende på land och region, men du kan alltid hitta de lägsta priserna från pålitliga säljare på igitems.

Som nämnts ovan används FUT-mynt för att köpa paket i FUT Store. Packs innehåller spelare, förbrukningsvaror och andra föremål som kan användas i FUT.

Mängden mynt som krävs för att köpa ett paket varierar beroende på paketets typ och sällsynthet. Vanliga förpackningar kostar 250 mynt, medan sällsynta förpackningar kan kosta 12 000 mynt.

Spelare kan också bytas på transfermarknaden. Priset på en spelare bestäms av ett antal faktorer, bland annat spelarens totala betyg, position och senaste prestationer. Spelare kan säljas för valfritt antal mynt, men det finns ett minimipris på 150 mynt.

I världen av FIFA 22 behövs mynt överallt, och du kommer aldrig att ha tillräckligt mycket. Här är några sätt att se till att du får mer mynt eller får dem snabbare. För det första bör du hålla utkik efter specifika mål. Genom att fullfölja dem får du en ökning av antalet mynt. För det andra ska du försöka bygga perfekta trupper för att tjäna seriösa FIFA 22-mynt. Sist men inte minst kan du aktivt utmana dig själv i divisionskval eller gruppstrider. Ju mer du vinner, desto högre rang uppnår du, och därmed bättre belöningar och fler mynt du tjänar. Det blir snöboll!

Varför köpa FIFA 22-mynt/FUT-mynt?

Det finns ett antal anledningar till varför spelare kan köpa FIFA 22-mynt. En del kanske helt enkelt vill ligga steget före i spelet genom att ha en stor pool av mynt att spendera på spelare och föremål med målet att äga alla de bästa spelarna. Andra kanske vill tjäna pengar genom att sälja sina mynt på marknadsplatser online. Slutligen kanske vissa spelare bara letar efter ett sätt att spara tid genom att köpa FIFA 22-mynt med riktiga pengar.

Oavsett spelarens anledning går det inte att förneka att iGitems är ett av de bästa ställena för att köpa och sälja FIFA 22-mynt. Vi erbjuder låga priser och omedelbar leverans med 100 % säkerhet för alla transaktioner. Bygg din drömtrupp och besegra dina motståndarlag med FIFA 22 Coins idag!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?