Services
Registrera dig
Logga in

Köp Fallout 76 flaskkapslar - FO76 Caps Marketplace

Landsvägarna i West Virginia var en gång en livlig metropol före hösten. Nu är det bara ännu ett postapokalyptiskt landskap där du måste återuppbygga civilisationen med resurser som kepsar och utrustning. På vår marknadsplats för Fallout 76 caps kan du kolla in de bästa caps-affärerna och göra detta land stort igen.

Sort by
Showing items
Ledande användarupplevelse

Vi erbjuder den trevligaste virtuella handelsupplevelsen som finns.

Snabb leverans

Glöm att vänta. Över 90 % av alla beställningar utförs inom några sekunder.

Skydd av handeln

Vi erbjuder den säkraste handelsmiljön. Köp och sälj utan bekymmer.

Återbetalningspolicy

Våra köpare får alltid sina beställda varor eller pengarna tillbaka.

24/7 Live Support

Letar du efter hjälp? Kontakta oss när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

Om Fallout 76

Fallout 76 är ett postapokalyptiskt actionrollspel som utvecklas av Bethesda Game Studios och publiceras av Bethesda Softworks. Det är det nionde spelet i Fallout-serien och fungerar som en spin-off prequel till serien. Spelet släpptes till Microsoft Windows, PlayStation 4 och Xbox One den 14 november 2018.

I Fallout 76 utforskar spelarna en ödemark med öppen värld som utspelar sig i West Virginia fyra år efter den nukleära apokalypsen. Spelet innehåller realtidskrig, ett nytt byggsystem och helt nya karaktärer och spelarinteraktioner.

Spelet har mötts av blandade recensioner från kritiker. Medan många berömde spelets världsbygge och grafik, kritiserades spelets användning av mikrotransaktioner och flerspelarspecifika funktioner.

Spelet, liksom Fallout-serien i allmänhet, utspelar sig i en postapokalyptisk värld som ödelagts av ett kärnvapenkrig mellan USA och Kina som en del av ett pågående kallt krig. Spelarkaraktären är en överlevare från Vault 76, som är ett av 17 valv som ingår i ett omfattande regeringsexperiment för att skapa isolerade samhällen. De får i uppgift att återuppbygga sina egna samhällen efter att människorna har dött ut i händelse av att hela befolkningen skulle dö ut på grund av radioaktivt nedfall eller andra hot. Valv 76 skulle enligt planerna öppnas 20 år efter det att det byggdes, så att invånarna skulle ha vuxit upp och bara känt till den förseglade miljön i valvet, i stället för att vara fullt medvetna om sin situation när de växte upp med vetskapen om att de hade förvisats från utsidan.

Vad är flaskkapslar i Fallout 76 och vad används kapsylerna till?

Bottle caps, caps förkortat, är den huvudsakliga valutan i Fallout 76. De kan användas för att köpa olika föremål från handlare, inklusive vapen, rustningar och andra förnödenheter. Caps kan också användas för att snabbt resa mellan olika platser.

För att få tag på flaskkapslar kan spelarna plundra containrar och fiender eller handla med andra spelare. Flaskkapslar kan också tjänas in genom att slutföra uppdrag eller sälja föremål till handlare.

Antalet flaskkapslar som en spelare har tillgängliga kan ses i det nedre högra hörnet av skärmen. Siffran som visas anger hur många flaskkapslar spelaren har i sin ägo. För att samla in flaskkapslar som har fallit på marken måste spelaren gå över dem och trycka på interaktionsknappen (E-tangenten på PC, X-knappen på PlayStation 4, A-knappen på Xbox One). Flaskkapslarna kommer då automatiskt att läggas till i spelarens inventarium.

Det finns flera sätt att spendera flaskkapslar i Fallout 76. Några av de vanligaste användningsområdena är att köpa vapen, rustningar och andra förnödenheter från handlare samt att betala för snabba resor mellan olika platser. Flaskkapslar kan också användas för att uppgradera bosättningar och byggnader.

Spelare som vill få fler flaskkapslar kan göra det genom att slutföra uppdrag, sälja föremål till handlare eller plundra containrar och fiender. Flasklockor kan också intjänas genom att delta i evenemang och utmaningar. Genom att samla in och spendera flasklockor kan spelarna bidra till att förbättra sina chanser att överleva i den postapokalyptiska världen i Fallout 76.

Hur man får Fallout 76 flaskkapslar?

Bottle caps fungerar som den huvudsakliga valutan i Fallout 76. Caps kan hittas i hela världen Appalachia genom att döda fiender, öppna behållare eller bryta ner föremål eller vapen vid vissa hantverksstationer. Men när du höjer din spelarerfarenhet i Fallout 76 får du också en liten mängd

Bottle caps tillsammans med hantverksmaterial - detta kallas Vault Voucher. Du kan bara få en Vault Voucher varje gång du nivåhöjer dig, som måste lösas in innan du faktiskt får dina flaskkapslar. Om du inte vill vänta till nästa nivå för att få dina flaskkapslar finns det andra sätt att tjäna dem.

Några av de vanligaste sätten är att slutföra uppdrag, sälja föremål hos försäljare, låsa upp prestationer och att plocka lås (eller hacka terminaler) för att hitta låsta kassaskåp eller lådor. Det finns också några sällsynta sätt att tjäna flaskkapslar som kommer att nämnas nedan.

Ett sätt att snabbt få ett hyfsat antal kapsyler är att slutföra uppdraget Hostile Takeover. Detta uppdrag kan startas genom att hitta Pistol Packing-lappen på ett bord inne på tågstationen i Grafton. På lappen står det att du ska gå och träffa Preston Garvey på slottet. När du kommer dit pratar du med Preston och han ger dig uppdraget Hostile Takeover Quest, som innebär att ta över den regionala radiostationen. Du kan slutföra detta genom dialog eller genom att döda alla där inne. Om du väljer att använda våld måste du dock också förstöra alla deras radioapparater för att de inte ska kalla på förstärkningar. När du har slutfört det här uppdraget får du 300 flaskkapslar.

Det andra sättet att samla en hyfsad mängd flaskkapslar är genom att spela Wheeling Rumors som du kan hämta på vilken terminal som helst. Dessa är korta, slumpmässiga uppdrag som ger dig kapsyler för att du slutför dem. Det finns tre olika typer av Wheeling Rumors: Courier, Kill och Collect. Om du slutför dessa uppdrag är det bäst att göra det på dagen, eftersom det har rapporterats att du får höga caps på natten.

Det finns andra sätt att tjäna flaskkapslar som är ännu mer sällsynta, men de är oftast bättre på grund av antalet kapsyler som man tjänar. Dessa inkluderar: Lockpicking kassaskåp eller låsta containrar, öppna låsta förrådslådor runt om i Appalachia, hitta dolda cacher i soptunnor/korpar/etc. och besegra legendariska fiender. I princip kan allt som normalt ger dig byte också ge dig kapsyler - utforska varje hörn och skrymsle.

En sista sak att notera är att om du siktar på att använda flaskkapslar som din huvudsakliga form av valuta, så är det en bra idé att spara dem fram till nivå 50. På nivå 50 kan du omvandla 100 guld till 1000 flaskkapslar. Så börja spara dessa kapsyler och gör dig redo att spendera dem på några nya snygga prylar.

Varför köpa Fallout 76 Caps på igitems?

Fallout 76 är ett förvärvsspel, och det kan kännas som den mest frustrerande ansträngningen i ditt spel om du inte får tillräckligt med dessa dyrbara kapsyler för att köpa de bästa vapnen och utrustningen. iGitems har allt från kapsyler till föremål till salu till ett överkomligt pris - så varför inte köpa några Fallout 76 kapsyler idag?

iGitems har åtagit sig att ge spelare runt om i världen ett säkert och bekvämt sätt att få kontakt genom spel. Vi kan göra detta möjligt med vår mångåriga erfarenhet och expertis i kombination med kreativitet för designen. Nu kan du beställa vilken speltjänst som helst från var som helst utan att behöva oroa dig för säkerheten vid betalningshantering eller om dina beställningar kommer att anlända i tid - samtidigt som du fortfarande får expertkunskap i kundservice när det behövs. Vi vill tillgodose alla Fallout 76-spelares behov: oavsett om de är proffsspelare som letar efter högkvalitativa produkter eller nybörjarspelare som behöver hjälp med att bemästra sitt favoritspel. Prova våra Fallout 76 caps trading-tjänster idag. Du kommer inte att ångra dig.

Vill du sälja Fallout 76 Caps?

Spelare kan välja att sälja Fallout 76 caps av några olika anledningar. Kanske har de för många och vet inte vad de ska göra med alla, eller så behöver de lite extra pengar för att köpa nya föremål i spelet. Oavsett vilken anledning du har är iGitems här för att hjälpa dig med konkurrenskraftiga priser och en smidig transaktionsprocess. Vi har en stor kundbas och vi utökar ständigt vårt lager för att möta våra kunders behov.

Om du vill sälja Fallout 76-kapslar ska du välja iGitems. Vi är det bästa valet för caps-säljare, med ett beprövat rykte och många års erfarenhet i branschen. Vår marknadsplats erbjuder snabb och säker betalning till säljare och kundsupport dygnet runt för att se till att du alltid kan få hjälp när du behöver det. Registrera dina FO76-caps gratis på iGitems och börja tjäna extra pengar idag!

5 miljoner människor litar på oss +Kunder
4.97 out of 5
31 kundbetyg
by orlando
5/5
very goooood
14 hours ago
by Névtelen
5/5
It was a very good experience
2 days ago
by Névtelen
5/5
Efficient and pleasant experience provided me with the the product as well as direction on how to use very helpful!
3 days ago
Ofta ställda frågor:
Lär dig mer om igitems:
Konton
Valuta
Artiklar
PlayBoost
Coachning
Hur fungerar det?
Vilken information om spelkontot får jag?
När får jag information om mitt nya konto?
Var hittar jag information om mitt nya spelkonto?
Vad händer om spelkontot jag har köpt inte stämmer överens med säljarens beskrivning?